ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کاهش آمار تلفات جاده ای نیازمند تلاش همگانی و همدلی در کنار پلیس راهور است | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۶
فرماندار خاش گفت: کاهش آمار تلفات جاده ای نیازمند تلاش همگانی و همدلی در کنار پلیس راهور است.
کاهش آمار تلفات جاده ای نیازمند تلاش همگانی و همدلی در کنار پلیس راهور است
کاهش آمار تلفات جاده ای نیازمند تلاش همگانی و همدلی در کنار پلیس راهور است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،محمد اکبر چاکرزهی در جلسه شورای ترافیک شهرستان خاش که در دفتر فرماندار برگزار شد، اظهار داشت: استفاده از نظرات جمعی و تسریع در امر خدمت رسانی در بخش های زیر بنایی حمل و نقل و ترافیک از مهمترین مزایای برگزاری جلسات شورای ترافیک است.
وی افزود: کاهش آمار حوادث ناشی از رانندگی و تلفات جاده ای نیازمند تلاش همگانی با همدلی در کنار پلیس راهور است.
چاکرزهی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع دستگاههای مختلف از جمله شهرداری ،پلیس راهور و راه و شهرسازی بایستی با همفکری ،تعامل و همکاری بیشتر در راستای بهبود اوضاع ترافیکی شهر اقدام نمایند.
وی بیان کرد: یکی از مهم ترین موارد در خصوص کنترل وکاهش ترافیک در شهر ها بحث آموزش است که می طلبد تا با تعامل وهمکاری بیشتر ادارات در بحث آموزش وفرهنگ سازی در بحث ترافیک ورعایت قوانین راهنمایی ورانندگی فعالیت بیشتری صورت بگیرد .
فرماندار خاش یادآور شد: یکی از ظرفیت ها و توانمندی های شهرستان خاش ، محورهای مواصلاتی و راههای ارتباطی مهم موجود در این منطقه است .
وی خاطرنشان کرد : نباید نقش فرهنگ سازی در رانندگی را نادیده گرفت و درکنار بهبود عوامل فیزیکی و محیطی باید رعایت قوانین و مقررات راهنمایی ورانندگی در کشور نهادینه شود.
نماینده عالی دولت در خاش با ابراز خرسندی از روند بهبود اوضاع ترافیکی شهرستان از تمامی عوامل و دستگاههای متولی تشکر نمود و اذعان داشت: قطعاً بهبود اوضاع ترافیک درتوسعه یک شهر و منطقه نقش آفرین است و رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت .
چاکرزهی اظهار داشت :‌ برای رسیدن به نقطه ایده آل و مطلوب ضرورت بحث آموزش و فرهنگ سازی در زمینه شاخص های مختلف ترافیکی و نقش مردم و شهروندان همگام با دستگاههای متولی و پلیس راهور جدی است.
وی در ادامه این جلسه بر حل شدن مشکلات علایم ایمنی در جاده ها، پارکینگ خیابان امام خمینی(ره)، چهارراه عباس آباد، ایستگاه تاکسی سه راهی، بازگشایی جلوی اورژانس، یک طرفه کردن خیابان انقلاب، سخت گیری بیشتر جهت بازرسی از اتوبوس های مسافربری، جمع اوری تابلوهای سد معبر مغازه ها، جابجایی دکل های برق و ایجاد راه دسترسی برگشت از جاده سلامت تاکید کرد.
سروان نعمت علیزاده در ادامه این جلسه گفت: طبق تحقیقات و مطالعات بعمل آمده از هر ۵ اتوبوس ۳ اتوبوس سوخت کش هستند.
رئیس پلیس راهور شهرستان خاش افزود: در سال ۹۲ حدود ۱۱۰ نفر و همچنین در سال ۹۳ تا این لحظه ۱۰۶ نفر در محورهای مواصلاتی خاش براثر تصادف جان خود را از دست داده اند.
وی افزود: پلیس راه شهرستان خاش یکی از پلیس راه های هدف استان و مهمترین پلیس راه جنوب استان است و از این رو باید با حساسیت بیشتری به این مهم توجه کرد.
علیزاده بیان کرد: ۳۲ درصد تصادفات محورهای مواصلاتی خاش در شب و ۲۳ درصد از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر و همچنین ۲۶ درصد از ۱۶ عصر تا ساعت ۲۰ می باشد.
وی ضمن بیان این مطلب که ۵۱ درصد تصادفات علت آن عدم کنترل راننده و تخدی از سرعت بیش از حد است، اذعان داشت: ۲۵ درصد از تصادفات مربوط به خودرو پراید، ۱۸ درصد مربوط به پژو و ۲۱ درصد مربوط به وانت است.
وی در پایان اظهار داشت: ۳۰ درصد تصادفات مربوط به پلاک خودروهای ایران ۸۵ می باشد و بیشترین آمار تلفات جاده ای مربوط به مردان است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfeydt.w6dctagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما