ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بیش از ۶ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در خاش وجود دارد من با کلمه ” خاشنگتون” مخالفم! | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۰
معاون سیاسی – اجتماعی فرمانداری خاش گفت: 821 دانش آموز 6 ساله و 6 هزار و یکصد و شصد و نه دانش آموز 6 تا 11 ساله بازمانده از تحصیل در این شهرستان است.
در خاش بیش از ۶ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل وجود دارد/ من با کلمه ” خاشنگتون” مخالفم!
در خاش بیش از ۶ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل وجود دارد/ من با کلمه ” خاشنگتون” مخالفم!
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از تفتان ما؛ مهدی ازبک پور در نخستین جلسه طرح انسداد مبادی بیسوادی دوره ابتدایی شهرستان خاش به تمامی اهداف این طرح و نیز اهیمت جذب، شناسایی و نگهداری تمام کودکان دائم التعلیم سنین ۶ تا ۱۱ ساله اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ریشه کنی بیسوادی و انسداد مبادی بیسوادی باید همه ی مسئولین امر با عزمی راسخ و محکم در این جهت گام بردارند.
وی بیسوادی را مهمترین عامل در عقب ماندگی کودکان دانست و افزود: مبارزه با بیسوادی نه تنها در مسئئله پیشرفت فرهنگی بعنوان اولین مسئله قلمداد می شود بلکه در سایر حوزه ها همچون سیاسی، اقتصادی و اجتمای نیز از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است.
ازبک پور با اشاره به این مطلب که نهضت سوادآموزی باید تا اتمام برنامه پنجم توسعه به پایان برسد، تصریح کرد: مبارزه با بی سوادی ضروری است تا پایان برنامه پنجم توسعه ادامه یابد تا کاملا ریشه کن شود و شاهد رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی جامعه باشیم.
* در خاش بیش از ۶ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل وجود دارد
وی ضمن بیان اینکه در شهرستان خاش ۳ هزار و هفتصد دانش آموز ۶ ساله و ۲۰۰ هزار و سی دانش آموز ۶ تا ۱۱ ساله نیز مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: ۸۲۱ دانش آموز ۶ ساله و ۶ هزار و یکصد و شصد و نه دانش آموز ۶ تا ۱۱ ساله بازمانده از تحصیل در این شهرستان است.
وی گفت: در دولت تدبیر و امید سیاستهای بسیار خوبی در امر آموزش و پرورش انجام شده است و باید خانواده ها به مسئله پرورش بیشتر از آموزش توجه کنند.
* در یک ماه گذشته بیش از ۲۶ نفر در خاش کشته شدند
ازبک پور با اشاره به این مطلب که در یک ماه گذشته بیش از ۲۶ نفر در خاش کشته شدند، افزود: حس بلوچ حسی برتر جویی است و در شهرستان خاش اقوام برتر هستند و از اینرو برتری هر شخصی بر شخص دیگر نتیجه آن کشتن یکدیگر است و این مهم از نشات گرفته از بی سوادی و جهل افراد است.
معاون سیاسی – اجتماعی فرمانداری خاش ضمن اشاره به این مطلب که خاش دروازه بلوچستان است و ملکه ی ظرفیت قومیت های بلوچستان است، گفت:‌ تاکنون بعد از گذشت چند سال فقط از ۲۵ مورد درگیری در خاش ۲ مورد منجر به صلح شده است.
* من شدیداً با اسم خاشنگتون مخالفم!
وی تاکید کرد: من شدیداً با اسم ” خاشنگتون” که برخی از افراد بر روی این شهر می گذراند مخالفم وچرا ما باید با برخی از اقدامات ناصحیح و اشتباه که از روی جهالت و بی سوادی است به برخی از افراد اجازه دهیم که این لقب را بر روی شهرستان خاش بگذارند.
ازبک پور خاطرنشان کرد: خاش ملک ظرفیت هاست و باید برای این شهرستان ملکانه تصمیم گرفت و باید معلمان و علماء در بحث امنیت این شهرستان وارد عمل شوند و اختلافات را به اتمام برسانند.
* ریشه کنی بی سوادی نیازمند عزمی ملی و مدیریت جهادی و بسیجی
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد بسیار کمی بی سواد در کشور هستند که در این جهت ریشه کنی بی سوادی عزمی ملی و مدیریت جهادی و بسیجی را می خواهد.
وی بیان کرد: اکنون افراد اندکی به صورت بی سواد در کشور وجود دارند که در این راستا ریشه کنی بی سواد عزم ملی و مدیریت جهادی و بسیجی مگان را می طلبد.
* جمعیت دانش آموزان بازمانده از تحصیل در این سه سال اخیر افزایش یافته است
عطیه دلارامی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان خاش نیز در ادامه این جلسه به اهداف و مقاصد اجرایی برنامه انسداد بی سوادی اشاره کرد و گفت: ما همه ی اقداماتی که باید انجام شود را جهت انسداد بی سوادی را انجام دادیم و خواستار همکاری تمامی ادارات و دستگاه های اجرایی با آموزش و پرورش هستیم.
وی افزود: با توجه به تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ریشه کنی کامل بی سوادیامیدواریم با هماهنگی ادارات بتوانیم در طرح ریشه کنی بی سوادی در جامعه قدمهای موثری برداشته باشیم.
دلارامی با اشاره به این مطلب که در خصوص ریشه کنی بیسوادی لیست افراد بی سواد و کم سواد این شهرستان تهیه و تدوین شده است، بیان کرد: جمعیت دانش آموزان ۶ تا ۱۱ ساله در این چند سال اخیر مورد توجه ویژه آموزش و پرورش قرار گرفته است و متاسفانه در این ۳ سال اخیر به سرعت افزایش پیدا کرده است.
* روستاهای کارواندر، پشتکوه و بخش ایرندگان نقاط اصلی بی سوادی بودند
وی گفت: در روستاهای کارواندر، پشتکوه و بخش ایرندگان که نقاط اصلی بی سوادی بودند اما با همت و تلاش نمایندگان آموزش و پرورش در این مناطق کلاس های درس زیادی ایجاد شد و حدود ۲۰۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل را در این کلاس ها ثبت نام کردیم و کمک بسزایی به ریشه کنی بی سوادی شد.
وی ادامه داد: در این مناطق حتی برخی از دانش آموزان لباس و اقلام مورد نیاز یک دانش آموز را نداشتند اما به سرعت شناسایی شدند و وسایل مورد نیاز آنان تامین شد و چه بسا هنوز از این دانش آموزان در این شهرستان زیاد هستند که باید در مرحله نخست فرهنگ سازی شود که این وظیفه فقط مختص به آموزش و پرورش نیست و همه باید بایکدیگر همکاری و هماهنگی کنیم.
وی در ادامه به اولویت اجرایی در سال آتی به طرح هایی از قبیل باسوادی اولیای بی سواد دانش آموزان و باسوادی افراد ۱۰ الی۲۰ساله و انسداد ورودی بی سوادی تاکید کرد .
* در بعضی از روستاها جشن ۹۸ درصدی سوادآموزی گرفته شده است
دلارامی ضمن بیان این مطلب که برنامه ریزی در خصوص ریشه کنی بی سوادی در روستاها از مهمترین مسائل است، گفت: مدیران مجتمع های روستایی با برنامه ریزی صحیح در زمینه شناسایی
با اشاره به لزوم برنامه ریزی در رابطه با ریشه کنی بیسوادی در مناطق حاشیه و روستاها تصریح کرد: مدیران مجتمع های روستایی با برنامه ریزی مطلوب در زمینه شناسایی افراد بی سواد و هدایت آنان به کلاس های سوادآموزی اقدام کنند.
وی در پایان با بیان اینکه در بعضی از روستاها جشن ۹۸ درصدی سوادآموزی گرفته شده است، اظهار داشت: برای شناسایی افراد بی سواد از طریق فرمانداری ها، شبکه های بهداشت، دهیاری و ثبت احوال باید ورود پیدا کرد و همچنین باید جلوی ورودی و مبادی بی سوادی گرفته شود.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcaiunm.49naw15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما