تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۱
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: مبلغ ۵ میلیارد تومان به طرح‌های نیمه‌تمام فرهنگی استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
اختصاص ۵ میلیارد تومان به طرح‌های نیمه‌تمام فرهنگی سیستان و بلوچستان
اختصاص ۵ میلیارد تومان به طرح‌های نیمه‌تمام فرهنگی سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس فرهنگ و هنر عصر هامون، علی‌اصغر جمشیدنژاد در نشست با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: مقوله فرهنگ دارای جایگاه ویژه و خاصی است لذا شایسته است اعتبارات این حوزه هر سال روند صعودی داشته باشد تا فضاهای فرهنگی توسعه متوازن یابند و کاستی‌های این بخش را جبران کنند.
وی بیان کرد: مجموعه مدیریتی دولت یازدهم در استان سیستان و بلوچستان با جان و دل انتقاد را پذیراست و مخالف را تحمل می‌کند به شرط آن‌که انتقاد از نوع تخریب نباشد بلکه کارشناسی و راهگشا باشد.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: سیاست دولت یازدهم ارج نهادن به مسئله آزادی بیان و نوشتار است تا از آنها در زمینه مصالح کشور از هر طیف و گروه بهره مثبت را ببرد.
جمشیدنژاد با بیان ‌این‌که حد آزادی و ولنگاری دو مقوله کاملا جداست، تصریح کرد: انتظار می‌رود از علم و دانش همه گروه‌ها، جناح‌ها در زمینه سازندگی و عمران منطقه بتوانیم بهره‌مند شویم چراکه معتقدیم روند سازندگی با تعامل همه‌جانبه قابل تحقق است.
وی گفت: وظیفه دستگاه عالی اجرایی استان فراهم کردن زیربناهاست و رفع مشکلات هم در گرو همکاری دستگاه‌ها تحت عنوان آنچه که وظایف آنهاست توسط کارشناسان همان حوزه انجام شود تا راندمان مطلوبی داشته باشد.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: گفتمان و نقاط تفاهم سبب خواهد شد زمینه برای پیشرفت و توسعه مطلوب فراهم شود بنابراین از صاحب‌نظران و اصحاب اندیشه در این راستا دعوت می‌شود دولت را در تحقق گام‌های انفجاری در استان یاری رسانند.
جمشیدنژاد با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در تنویر افکار عمومی و فرهنگ سازی جامعه، افزود: براساس نشست‌های انجام شده با طیف دانشگاهی، کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مختلف سه اولویت بیکاری، مواد مخدر و حاشیه‌نشینی از اهم مسائل در استان است که باید برای رفع آنها همت گمارد.
وی عنوان کرد: از رسانه‌َها درخواست می‌شود با قلم نافذ خود در این سه مقوله مهم به کمک مجموعه مدیریتی استان بشتابند و با ارائه مطالب و نقدهای سازنده و انعکاس مطلوب و کارشناسی ما را در رفع این مسائل کلیدی یاری دهند.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: برای رسیدن به حد مطلوب و نتایج درخشان نیازمند همفکری و همکاری گروه‌های برتر و صاحب اندیشه هستیم که در این میان رسانه‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.
جمشیدنژاد تاکید کرد: با تمرکز سرمایه‌ها و هدایت آنها در مسیر طرح‌های بزرگ و زیرساختی تلاش می‌شود شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که ایجاد شغل پایدار برای شهروندان استان شود چراکه تنها کار اداری نمی‌تواند گره‌گشای مشکلات اشتغال منطقه باشد و این مسئله در بخش‌های صنعت، معدن، تجارت و غیره هم باید دنبال شود.
وی گفت: پس از سفر رئیس جمهور به استان و با پیگیری شخص استاندار و مدیران اجرایی و همکاری آحاد طیف‌ها، جهش انفجاری در توسعه زیرساخت‌های استان آغاز شد که در این راستا رسانه‌ها می توانند یاریگر سیستم اجرایی باشند و آن را در تحقق آرمان‌های بزرگ با رسالت خطیر فرهنگی کمک رسانند.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان افزود: رسانه‌ها با شناسایی و رصد دقیق مسائل مقاومت‌هایی را که مبتنی بر منافع شخصی است و اجازه نمی‌دهند استان در مسیر توسعه گام بردارد با نگاه نافذ آنان به همگان معرفی تا جلوی هرگونه سوء‌استفاده و بازدارندگی گرفته شود.
جمشیدنژاد با اشاره به شیوع موادمخدر صنعتی و لزوم برخورد با این بلای خانماسوز، تصریح کرد: با وجود تمام تلاش‌ها در نوار مرزی و اهدای شهدای بسیار در این راه، کماکان شاهد ورود موادمخدر به کشور هستیم و امروز این مسئله از حالت سنتی به سمت صنعتی که تولید آن بسیار راحت‌تر است سوق یافته که هوشیاری بیشتر را می‌طلبد.
وی اضافه کرد: باید در جامعه مصونیت را افزایش داد و روحانیون شیعه و سنی، آموزش و پرورش و افراد صاحب تریبون کمک موثری کنند و رسانه‌ها در این میان از نقش برجسته‌تر و مهمی برخوردار هستند.
معاون سیاسی اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان این‌که چهار شهر زاهدان، زابل، ایرانشهر و چابهار با معضل حاشیه‌نشینی مواجه هستند تاکید کرد: حجم حاشیه‌نشینی در این شهرها بسیار بالاست و این مسئله جزو اولویت‌های برنامه‌ریزی شده در دستور کار قرار گرفته است که باید اورژانسی و با اهمیتی مانند مسئله تامین آب پیگیری شود.
جمشیدنژاد گفت: باید تهدید حاشیه‌نشینی را با برنامه‌ریزی منسجم و با بهره‌گیری از توان افراد این مناطق آنان را به سمت زندگی شرافتمندانه سوق داد و مسیر درست را برای این قشر با هدف توانمندسازی با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای رهنمون شد.
وی افزود: ان‌جی‌اوها و سمن‌ها و رسانه‌ها امکان ورود مقتدرانه به این مسئله مهم را به‌خوبی دارند به طوری که با پردازش و آگاه‌سازی آنان، معضل حاشیه‌نشینی هرچه سریع‌تر رفع شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbfsbs.rhbw8piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما