تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۱
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دستگاه دیپلماسی باید همچنان در معرفی ابوطالبی به عنوان کاندید خود پافشاری نماید و تسلیم خواسته های آمریکا نشود.
معرفی گزینه جدید به جای "ابوطالبی" عقب نشینی در برابر زیاده خواهی های آمریکا است
به گزارش سرویس سیاسی عصر هامون، اسفند سال 92 بود که بعد از پایان ماموریت 7 ساله محمد خزاعی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل، زمزمه هایی برای جایگزین وی مطرح شد.
با توجه به اهمیت سازمان ملل برای دستگاه دیپلماسی کشور معرفی هرچه سریعتر نماینده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
سرانجام و پس از کش و قوس های فراوان بالاخره حمید ابوطالبی که پیشتر سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهایی نظیر ایتالیا، بلژیک، استرالیا و اتحادیه اروپا را در کارنامه خود دارد به عنوان جایگزین خزایی معرفی شد.
همزمان با معرفی حمید ابوطالبی از سوی ایران به سازمان ملل، سنگ اندازی های ایالات متحده در مورد حمید ابوطالبی آغاز شد، آنها از اعطای ویزا به سفیر جمهوری اسلامی ایران به بهانه حضور وی در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی خودداری کردند.
بعد از پافشاری جمهوری اسلامی در خصوص حمید ابوطالبی به عنوان گزینه مورد تایید وزارت امور خارجه در چند روز گذشته اخبار از معرفی گزینه جدید ایران به سازمان ملل حکایت دارد.
برخی‌ها از تحلیل گران سیاسی معتقدند معرفی شخص دیگری به جای ابوطالبی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل به منظور عقب نشینی جمهوری اسلامی ایران از مواضع خود و کوتاه آمدن در برابر زیاده‌خواهی ها و زورگویی‌ها ایالت متحده است.
در همین خصوص اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار سیاسی عصر هامون، با اشاره زمزمه های معرفی گزینه جدید از سوی جمهوری اسلامی به سازمان ملل اظهار داشت: تایید نماینده کشورها در سازمان ملل اصلا ربطی به آمریکا ندارد اما چون مقر سازمان ملل در کشور ایالات متحده قرار گرفته است امریکا در مورد انتخاب نماینده ایران در سازمان ملل دخالت کرده است و وزارت امور خارجه نباید به هیچ عنوان در خصوص این موضوع کوتاه بیایید.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سازمان ملل یک تشکیلات مستقل است و این دلیل نمی شود چون این سازمان در محدوده جغرافیای امریکا است سردمداران آن بتوانند در انتخاب اعضای سازمان ملل دخالت کنند اگر اینگونه باشد این نشانه بی خاصیت بودن سازمان ملل است که نمی تواند مستقل تصمیم بگیرد و یک کشور در آن دخالت می کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان ملل باید در این موضوع مستقل عمل نماید و نشان دهد تحت تاثیر قدرت های زورگویی غرب نیست، تصریح کرد: تشکیلات دیپلماسی ایران نیز باید در معرفی حمید ابوطالبی به عنوان کاندید خود پافشاری نماید و تسلیم خواسته امریکا نشود.
بنابراین باید منتظر ماند و دید که آیا کابینه یازدهم شخص دیگری را به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل معرفی خواهد کرد یا این مسئله هم چنان بر روابط دو کشور سایه خواهند انداخت.

انتهای پیام/7250 https://www.asrehamoon.ir/vdccisqp.2bqoe8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما