تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۰
دو زبانه بودن نزدیک به 70 درصد دانش آموزان استان ضرورت آموزش دوره پیش دبستانی را افزایش می دهد.
بیشترین کودکان دو زبانه در سیستان وبلوچستان و خوزستان/ ضرورت آموزش کودکان در مناطق دو زبانه استان
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، دو زبانه بودن نزدیک به 70 درصد دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان ضرورت آموزش پیش دبستانی را افزایش می دهد.
از چندی پیش طرح آمادگی نو آموزان مناطق دو زبانه برای سال تحصیلی جدید در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است تا آمادگی دانش آموزان را برای زبان آموزی افزایش دهد و از مشکلات احتمالی دانش آموزان در شروع سال تحصیلی جلوگیری شود.
در همین زمینه معاون آموزش ابتدائی اداره کل آموزش و پرورش استان هدف از اجرای این طرح را کسب آمادگی نو آموزان برای آموزش و یادگیری زبان فارسی عنوان کرد و افزود : در این طرح یازده هزار نو آموز حاشیه شهرها ، عشایر و روستایی در 550 کلاس درس آموزش می بینند .
برهانزهی با بیان اینکه این طرح تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت گفت: محتوای آموزشی این کلاس ها را مجموعه ای از فعالیت های یاد دهی، دلگرمی و زبان آموزی ، آموزش نقاشی ، شعر و قصه متناسب با ویژگیهای بومی و محلی عنوان کرد .
صدیقه رستما مسوول برنامه ریزی دفتر آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: استان های سیستان و بلوچستان و خوزستان بیشترین کودکان دو زبانه را در کشور دارند.
وی زبان فارسی را معیار آموزش های درسی مدارس خواند و گفت: کودکان دو زبانه به منظور پیشرفت تحصیلی باید با زبان فارسی آشنا شوند.
رستما هدف از زیر پوشش قرار دادن کودکان دو زبانه را افزایش وحدت ملی و فرهنگی در کشور دانست و افزود: وزارت آموزش و پرورش هر ساله اعتباری برای دایر کردن دوره آموزش زبان فارسی ویژه کودکان دو زبانه محروم از پیش دبستانی در نظر می گیرد.
وی اظهار کرد: 100 ساعت آموزش برای جبران عقب افتادگی کودکان دو زبانه در نظر گرفته می شود.

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcc0iqp.2bqo18laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما