تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۰
خمیر مرغی که در کشور تهیه می شود مایعی است حاصل از بادر اسکلت باقیمانده از مرغ هائی که ران وسینه آنها جدا شده است ویا از رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهرجمع آوری می شود که دیگر نباید به آن خمیرمرغ بگوئیم و بهتر است خمیر اسکلت یا ضایعات نامیده شود.
ماده اصلی تولید سوسیس و کالباس چیست؟

 








https://www.asrehamoon.ir/vdcbfabs.rhb98piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

یا ابالفضل یعنی ما اینارو میخوردیم.!!!!!!!! خدا ازتون نگذره