> عصر هامون - افزایش 16 درصدی تلفات حوادث ترافیکی در استان/ 420 مورد آزمایش DNA در استان انجام شده است - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

افزایش 16 درصدی تلفات حوادث ترافیکی در استان/ 420 مورد آزمایش DNA در استان انجام شده است

1 مهر 1393 ساعت 11:35

مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از 300 نفر در حوادث رانندگی سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده اند.


رضا عبدی در نشست خبری که در مجموعه پایگاه خبری عصر هامون برگزار شد، در خصوص تعداد فوت شدگان در 5 ماهه اول سال جاری اظهار داشت: در 5 ماهه نخست سال جاری 391 نفر در حوادث رانندگی سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده اند که این نشان از رشد 16 درصدی تصادفات در این مدت کوتاه دارد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر افراد فوت شده ناشی از حوادث رانندگی سرپرست خانواده بوده اند، ادامه داد: حدود 2 هزار نفر در استان بر اثر مرگ و میر های ناشی از حوادث رانندگی بی سرپرست شده اند.
دکتر عبدی با اشاره به اینکه رسانه ها باید نقش سازنده ای در انعکاس حوادث رانندگی داشته باشند، بیان کرد: مرگ و میر های ناشی از حوادث رانندگی باعث شده است که سیستان و بلوچستان جز 9 استان بحرانی کشور در آمار تلفات بالای مرگ و میر قرار بگیرد که مهم ترین عامل حوادث ترافیکی در استان خطای انسانی است.
مدیر کل پزشکی قانونی تصریح کرد: حوادث های دیگری که باعث مرگ و میر در استان شده است از جمله تعداد فوت شدگان در حوادث نزاع و صدمات ناشی، سوختگی، فوت ناشی از سلاح سرد در استان کاهش داشته است.
بحث جذب نیروی انسانی در پزشکی قانونی استان ناکام مانده است
عبدی با اشاره به اینکه بحث جذب نیروی انسانی در پزشکی قانونی استان یک بحث کهنه است خاطر نشان کرد: این موضوع سالهاست در استان ناکام مانده است.
وی ادامه داد: در پیگیری هایی که نمایندگان مجلس در خصوص جذب نیروی انسانی در این سازمان داشتند مصوبه ای مطرح شد که شرایط کار در این سازمان به گونه ای مهیا شود که تمایل و انگیزه برای ورود نیرو به آن افزایش یابد.
مدیر کل پزشکی قانونی استان در ادامه بیان کرد: در بخشی از این مصوبه مطرح شده بود که بخشی از در آمد های این سازمان در غالب فوق العاده خاص جهت جبران خدمات پرسنل به این اداره باز گردد که به واقع عملی نشد.
پزشکی قانونی بازوی کارشناسی قوه قضاییه است
پزشکی قانونی بازوی کارشناسی قوه قضائیه است
عبدی با اشاره به اینکه پزشکی قانونی بازوی کارشناسی قوه قضائیه است، تصریح کرد: در انظار عمومی پزشکی قانونی تنها به عنوان مرجع تعیین مرگ و گرفتن طول درمان شناخته شده است در حالی که هر نوع ارتباطی که موضوعات پزشکی با مسایل حقوقی پیدا می کند مرجع صلاحیت دار در این موضوع پزشکی قانونی است.
وی در ادامه افزود: در واقع پزشکی قانونی، دستگاه قوه قضاییه در کلیه امور پزشکی است.
این مسئول با اشاره به اینکه پزشکی قانونی در بخش های معاینات سرپایی؛ تشریح کمیسیون ها ،تخصصی و فوق تخصصی که ازمایشگاه است ارائه خدمات می کند، بیان کرد: در بخش آزمایشگاه که تخصصی ترین خدمات با سنگین ترین هزینه ها را داشت موفق شدیم سال گذشته آزمایشگاه DNA که یک آزمایشگاه فوق تخصصی است را در استان راه اندازی کرده و در ان حوزه ارائه خدمات دهیم.
کاهش 50 درصدی مرگ ناشی از سلاح سرد در استان
مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان گفت: در پنج ماهه ی نخست امسال 9 مورد فوت ناشی از سلاح سرد به مراکز پزشکی قانونی استان سیستان و بلوچستان ارجاع شده اند.
عبدی بیان کرد: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال 92 که فوت ناشی از سلاح سرد 17 مورد بود کاهش 50 درصدی را نشان می دهد.
پزشکی قانونی استان جز 10 استان اول کشور در ارائه خدمات است
وی با اشاره به اینکه تمام بخش های اسیب شناسی از جمله آزمایشات DNA، سم شناسی، الکل و استخراج سموم در استان انجام می شود، گفت: سیستان و بلوچستان در بخش ارائه خدمات جز 10 استان اول کشور هستیم تنها بخشی از خدمات سم شناسی در استان تهران انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان هفتمین استان کشور است که به آزمایشگاه  DNA تجهیز شده  است، اضافه کرد: علی رغم همه مشکلات مالی که وجود داشت توانستیم آزمایشگاه DNA را در استان تجهیز نماییم.
انجام 420 آزمایش DNA در سیستان و بلوچستان
عبدی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 420 مورد در آزمایشگاه DNA استان انجام شده است که در شش ماهه دوم سال گذشته این مقدار 400 مورد بوده است با این حال در صورتیکه مواد مصرفی را تامین کنیم پاسخگوی تمام موارد استان خواهیم بود.
مدیر کل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بیش از 30 درصد پرونده هایی که در دستگاه قضایی تشکیل می شود با پزشکی قانونی ارتباط پیدا می کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خرید یک دستگاه جس سی مس به مبلغی بالغ بر 600 میلیون تومان نیاز دارد، تصریح کرد: یکی از دلایلی که جواب برخی از ازمایشها سه تا چهار ماه به طول می انجامد کمبود اعتبار و تجهیزات است.
انتهای پیام/9031


کد مطلب: 59580

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/59580/افزایش-16-درصدی-تلفات-حوادث-ترافیکی-استان-420-مورد-آزمایش-dna-انجام-شده

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir