تاریخ انتشار :يکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۸
رزمنده اهل سنت چابهار گفت: هشت سال جنگ هشت سال کسب معرفت و بصیرت بود.
هشت سال جنگ، هشت سال کسب معرفت و بصیرت بود/ نسل جوان با فرهنگ جبهه غریبند
هشت سال جنگ، هشت سال کسب معرفت و بصیرت بود/ نسل جوان با فرهنگ جبهه غریبند
به گزارش سرویس ایثار و شهادت عصر هامون به نقل از چهاربهاران، هفته دفاع مقدس بهانه ای شد تا مصاحبه ای با یکی از یادگاران بومی و اهل سنت هشت سال دفاع مقدس در شهرستان چابهار داشته باشیم وبه قولی از کسانی بپرسیم که شنیده ها را دیده اند.
علی پرورش کارمند بانک کشاورزی شهرستان چابهار و به قول خودش دور افتاده از قافله ای است که به هیچ عنوان فکر بازگشت به خانواده و شهرشان را در سر نمی پروراندند و هنوز هم حسرت لحظه لحظه های حضور در جبهه را می خورد.
برادر رزمنده پرورش ضمن ابراز ناراحتی از فرهنگ کنونی حاکم بر جامعه به خبرنگار ما گفت: فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگی بسیار غنی و سرشار از آموزه هایی است که اگر به نسل بعد از خود به درستی انتقال داده شود به فرموده مقام معظم رهبری گنجی پایان ناپذیر برای همه عصرها ونسلها خواهد بود.
وی پیروزی های حزب الله و حماس را علیه رژیم غاصب صهیونیست حاصل بهره گیری از دفاع مقدس دانست وبیان کرد: نیروهای مقاومت اسلامی وقتی ایستادگی و همت دلاورمردان پارسی رادیدند به خود امده و از ذلت و سازش که هیچ دست آوردی برای آنان نداشت روی به مقاومت آوردند و دیدیم که با کمترین امکانات برابر یکی از ارتشهای قوی جهان به پیروزی رسیدند.
رزمنده پرورش هشت سال جنگ را هشت سال کسب معرفت وبصیرت عنوان و تصریح کرد :بعد از جنگ فکر بازگشت را نداشتیم وباورمان نمی شد که شهید نشده برمیگردیم واین فکر برای مدتهای زیادی اذیتمان می کرد چرا که همه ما غسل شهادت را گرفته بودیم .
وی در پایان درک واقعیتهای جنگ را یک نعمت برای نسل جدید توصیف کرد و خاطر نشان کرد: جبهه نعمت بزرگی برای ما بود و به قول حضرت امام(ره) سند مظلومیت ما در برابر استکبار بود، اینها را باید نسل جدید بداند و نباید با تاریخ خودش بیگانه شود، در حالی که غرب حتی برای سربازان شکست خورده چند قرن پیش خود هم بزرگداشت می گیرد و تندیسها ازآانها درست می کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcbf0bs.rhb99piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما