تاریخ انتشار :شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۲
یکی از روش‌های پخت غذا می‌تواند به شدت باعث ابتلای افراد به سرطان شود.
سرطان‌زاترین شیوه پخت غذا
سرطان‌زاترین شیوه پخت غذا
به گزارش سرويس خواندنی های عصر هامون، پژوهشگران از جدیدترین آزمایش‌ها دریافته‌اند مواد غذایی که در روغن سرخ می‌شوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا 2 برابر افزایش می‌دهند.

گفتنی است،‌ کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکی‌هایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن می‌تواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن غذاهای چرب همچنین می‌تواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دهد. دیابت بارداری در صورت کشف نشدن می‌تواند منجر به تولد نوزاد زودرس و یا نوزادان با مرگ زودرس شود.

کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس،‌ املت و یا مرغ سرخ کرده به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdchkxn-.23nvmdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها