کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیمارستان مجهزی که خاک میخورد اما افتتاح نمی شود/مردم هیرمند بی بهره از خدمات درمانی مناسب

13 آذر 1393 ساعت 9:52

نزدیک به شش سال از کلنگ ساخت بمارستان ۳۲ تخت خوابی شهرستان هیرمند می گذرد ولی همچنان بعد از گذشت این همه مدت با وجود تکمیل شدن و تجهیز کامل هنوز مردم شهرستان چشم انتظار افتتاح این بیمارستان هستند.


به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از ندای هیرمند،شهرستان مرزی هیرمند در ۳۵ کیلومتری شهرستان زابل واقع شده است و دارای جمعیت ۸۵۰۰۰ نفری است و بیمارستان ۳۲ تخت خوابی در ضلع جنوبی شهر دوست محمد احداث شده است و مدت ها از ساخت آن گذشته ولی هنوز فاقد جاده مناسب می باشد و چندین مرتبه قول افتتاح این بیمارستان به مردم داده شده ولی هنوز خبری از افتتاح نیست.
آرزوی دیرینه که خواسته ی ۸۰ هزار نفر جمعیت این شهرستان می باشد بر آورده نگردید
علیرضا آشتاب رییس شورای اسلامی شهرستان هیرمند در خصوص افتتاح نشدن بیمارستان هیرمند گفت: بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهرستان هیرمند از سال ۸۸ کلنگ زنی و در خرداد ۹۳ از پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی و همچنین حیث امتیازات آب و برق و تجهیزات پزشکی برخوردار می باشد و در بازدید معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و مدیر کل مسکن و شهر سازی استان قرار شد در خرداد ماه ۹۳ تحویل دانشگاه علوم پزشکی گردد و پس از آن بیمارستان افتتاح شود ولی متاسفانه این آرزوی دیرینه که خواسته ی ۸۰ هزار نفر جمعیت این شهرستان می باشد بر آورده نگردید و تحقق نیافت.
وی افزود: همه روزه شاهد تلف شدن تعداد زیادی از مردم این شهرستان به علت دسترسی نداشتن به بودجه برای صرف هزینه رفت و برگشت درمانی به سایر شهرستان های هم جوار گردیده است.
رئیس شورای اسلامی شهر دوستمحمد ادامه داد: ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مهندس پیری فراندار محبوب شهرستان که با تلاش و پیگیری های مکرر ایشان قرار شد در هفته دولت افتتاح شود که با این امر مهم مردم را بار دیگر نا امید ساخت و همچنان لحظه شماری مردم جهت افتتاح بیمارستان به یک رویا تبدیل شده است.
علیرضا آشتاب گفت: بیمارستانی که هم تکمیل و تجهیزاتی که دارای گارانتی می باشد چرا باید روی آنها خاک انباشته شود ومردم از این همه تلاش که دولت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این زمینه و برای مردم محروم این شهرستان مرزی هزینه نموده است بهره مند نگردند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر با توجه به مرزی بودن و امکان خدمات درمان توریستی و ارز آوری مناسب که خود می تواند به عنوان تامین بخش عمده ای از اقتصاد و رشد و توسعه ی این شهرستان را در پی داشته باشد چرا در این خصوص تصیم جدی حاصل نمی گردد که مایه خشنودی خدا و ضایت خلق خدا باشد.
شهرستان هیرمند با وجود جمعیتی بالغ بر هشتاد هزار نفر فاقد بیمارستان بوده و فقط یک درمانگاه شبانه روزی در شهر دوستمحمد دارد که آن هم جوابگوی خیل عظیم مراجعه کنندگان به این درمانگاه نیست.
یکی از پزشکان این درمانگاه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در یک ماهه اخیر با مشکلی که در این منطقه مواجه شده ام این است که تعداد بیماران بسیار زیاد است و امکان دارد در روز بالای صد مریض را ویزیت کنیم و افتتاح بیمارستان حق مردم این منطقه می باشد.
وی افزود: با این امکانات اندک نمی توان رسیدگی خوبی به بیماران داشت و وجود بیمارستان با پزشکان متخصص می تواند کمک شایانی به مردم بکند.
ساختمان این بیمارستان به اتمام رسیده و تا دهه فجر امسال نیز به بهره برداری خواهد رسید
مالکی مدیر کل راه و شهرسازی استان در بازدید روز گذشته خود از بیمارستان تازه تاسیس شهر دوستمحمد گفت: با توجه به نیاز شهرستان هیرمند در سال ۸۸ کلنگ احداث بیمارستان ۳۲ تخت خوابی این شهرستان به زمین زده شد که در حال حاضر ساختمان این بیمارستان به اتمام رسیده و در حال تجهیز است و تا دهه فجر امسال نیز به بهره برداری خواهد رسید.
مالکی افزود : بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهرستان توسط راه و شهرسازی ساخته شده و تحویل علوم پزشکی زابل گردیده و طی بازدید امروز در حال تجهیز است و امیدواریم که تا دهه فجر یا پایان سال به بهره برداری برسد، این بیمارستان در یک نقطه محروم قرار گرفته که با راه اندازی این بیمارستان می توانند علاوه بر شهرستان هیرمند ،شهرستان نیمروز و سایر روستاهای اطراف و همچنین مهمانانی از کشور همسایه را می توانند در این بیمارستان مداوا کنند .
وی تصریح کرد که این بیمارستان شامل تجهیزاتی مانند اتاق عمل ،بخش کودکان،زنان و زایمان، بخش بستری مردان و همچنین ساختمان های جنبی همانند اورژانس ،پست برق ، محوطه سازی و کلیه مواردی که مورد نیاز بوده در این بیمارستان انجام شده است.
فاصله شمالی ترین روستا این شهرستان تا زابل یکصد کیلومتر است
محمد علی پیری فرماندار هیرمند نیز در این بازدید از این بیمارستان خواستار تسریع در افتتاح بیمارستان در جهت رفاه حال بیماران شد و افزود در حال حاضر اکثر مردم این شهرستان جهت مداوا به شهرستان زابل مراجعه می کنند ،با توجه به اینکه فاصله شمالی ترین روستا این شهرستان تا زابل یکصد کیلومتر است با کمی تامل می توان به ضرورت افتتاح این بیمارستان پی برد.
پیری افزود: مراحل ساخت بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهر دوستمحمد تمام شده است و کارهای تحویل موقت آن نیز انجام شده و امید داریم تا دهه فجر امسال به بهره برداری برسد و مردم از خدمات این بیمارستان بهره ببرند.
وی راه دسترسی به بیمارستان را از ضروریت های افتتاح آن برشمرد و اشاره کرد که در این نقطه صفر مرزی این بیمارستان هم می تواند به بیماران ایرانی و هم بیمارانی کشور همسایه خدمات ارائه دهد.
انتهای پیام/4382


کد مطلب: 62133

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/62133/بیمارستان-مجهزی-خاک-میخورد-اما-افتتاح-نمی-شود-مردم-هیرمند-بی-بهره-خدمات-درمانی-مناسب

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir