ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> پرداختن به روحیه ضداستکباری ویژگی جشنواره عمار است​ | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۵۸
​مسؤول بنیاد خاتم‌الاوصیا سیستان و بلوچستان:

پرداختن به روحیه ضداستکباری ویژگی جشنواره عمار است​

مسؤول بنیاد خاتم‌الاوصیا سیستان و بلوچستان، گفت: اگر 9دی را کربلا بدانیم جشنواره عمار نمایانگر هویت رسانه‌ای حضرت زینب(س) بود که اگر وجود نداشت، 9دی مانند روزهای دیگر سال، یک روز معمولی محسوب می‌شد.
پرداختن به روحیه ضداستکباری ویژگی جشنواره عمار است​
پرداختن به روحیه ضداستکباری ویژگی جشنواره عمار است​
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، محمد زاهدشیخی مسؤول بنیاد خاتم‌الاوصیای سیستان و بلوچستان، در افتتاحیه پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان که در مسجد ابوذر غفاری زاهدان برگزار شد، گفت: در دنیای امروز که سرشار از ظلمت و تاریکی است باید نهضتی عمارگونه برای روشنگری وجود داشته باشد.
وی تأکید کرد: در جریان فتنه 88 مخاطب سخن أین عمار رهبر معظم انقلاب جوانان پیرو خط انقلاب نبودند بلکه باید در نظر داشت که عمار با سن بیش از 50 سال خود چگونه عمل کرد مخاطب ایشان رجال و بزرگانی بودند که به رسالت خود عمل نکردند و خواص‌گونه با حوادث برخورد نداشتند.
مسؤول بنیاد خاتم‌الاوصیای سیستان و بلوچستان افزود: جشنواره مردمی فیلم عمار، هویتی "قلیل المؤونه و کثیر المعونه" یعنی کم هزینه و پربرکت دارد، دست‌اندرکاران آن از جنس عمار هستند و بدون امکانات رایج، کار را آغاز کردند.
وی تأکید کرد: جنس تولیدکننده و محتواساز جشنواره دغدغه‌دار است خیلی کارها انجام می‌شود اما وقتی دغدغه‌ای نباشد فایده‌ای ندارد در این راه باید برای هدایت کردن دیگران از علایق خود دست برداریم.
زاهدشیخی ادامه داد: مخاطبان جشنواره فیلم مردمی عمار نیز دغدغه‌دار هستند افرادی که دغدغه انقلاب و اهل بیت دارند باید دانست که همیشه تعداد این افراد کم است اما برکات کار آنها با عنایات خداوند فراوان است محتوای آن در تراز انقلاب است.
وی تصریح کرد: جشنواره عمار به این نتیجه رسید که حفظ انقلاب اوجب واجبات است توسعه نیز به شرط بقا فراهم خواهد شد. قوت بخشی به جریان انقلاب که در انزوا قرار گرفته بود می‌تواند با این جریان نوین رسانه‌ای انقلابی نقش‌آفرینی کند.
مسؤول بنیاد خاتم‌الاوصیای سیستان و بلوچستان بیان کرد: ویژگی مهم جشنواره مردمی فیلم عمار پرداختن به روحیه ضداستکباری است قطعا عمار احیاکننده روحیه ظلم ستیزی بود اگر 9دی را کربلا بدانیم این جشنواره نمایانگر هویت رسانه‌ای حضرت زینب(س) بود که اگر وجود نداشت، 9دی مانند روزهای دیگر سال، یک روز معمولی محسوب می‌شد.
وی اشاره کرد: جشنواره عمار توانسته در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی به ندای ولی امر مسلمین لبیک گفته و پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوانی را در این عرصه معرفی کند. عمار به ما آموخت که باید شاخص‌های فرهنگی خود را براساس نظام نوین اسلامی و قانون اساسی غربال‌گیری کنیم.
به گزارش عصر هامون، مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار اول دی ماه در مسجد "ابوذر غفاری" زاهدان برگزار شد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcbfzb0.rhb5apiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

چه عجب سر و كله آقاي زاهد شيخي پيدا شد