کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ستاد قیطریه، اتاق عملیات خیابانی / کاندیدای بالاتر از قانون / سه اظهار نظر در سه ساعت مختلف در تهران! + فیلم

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 11 دی 1393 ساعت 10:15

بر اساس اطلاعیه پایانی ستاد انتخابات کشور در روز 22 خرداد 88 تمدید چندباره انتخابات پایان می‌یابد ولی فرآیند انتخابات تا اخذ رای آخرین فرد حاضر در شعبات اخذ رای ادامه می‌یابد.


به گزارش سرويس سياسي عصر هامون، بر اساس اطلاعیه پایانی ستاد انتخابات کشور در روز 22 خرداد 88 تمدید چندباره انتخابات پایان می‌یابد ولی فرآیند انتخابات تا اخذ رای آخرین فرد حاضر در شعبات اخذ رای ادامه می‌یابد.

در این میان یکی از کاندیداها که خود را فراتر از قانون می‌بیند در حالی که هنوز اخذ رای ادامه دارد نام خود را به عنوان پیروز انتخابات اعلام می‌کند و هرنتیجه‌ای به غیر از این را غیرقابل قبول و برگرفته از تقلب قلمداد می‌کند؛ چنان که بلندگوی استعمار یعنی بی بی سی هم به آن اذعان می‌کند.

در طول روز انتخابات مشابه این جملات از سوی برخی افراد مشهور جریان طرفدار موسوی هم گفته شده بود.

ساعت یازده و بیست دقیقه روز 22 خرداد یکی از این افراد پس از حضور در شعبه اخذ رای می‌گوید: اگر نام موسوی از صندوق بیرون نیاید تقلب شده و طرفدارانش باید به خیابان‌ها بریزند.

این جمله ساعت دوازده و سی دقیقه و 16 هم از سوی دو فعال سیاسی دیگر عنوان می‌شود اظهاراتی که خودرایی و دیکتاتوری صرف از آن استنباط می‌شود این اقدامات در حالی صورت می‌گرفت که نمایندگان کاندیداها از ابتدا تا انتهای فرآیند انتخابات در ستاد شورای نگهبان مستقر بودند و تحولات را از نزدیک رصد و ابراز رضایت می‌کردند.

زنجیره این اقدامات شروعی می‌شود بر فتنه‌ای بزرگ که حالا بعد از 5 سال نگاهی کارشناسانه و دقیق برآورد خسرانی عظیم را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و البته امنیتی یادآور می‌شود.

تحریم‌های سختی که آمریکایی‌ها از آن به عنوان فلج‌کننده یاد می‌کنند از زمستان 88 یعنی چند ماه پس از آنکه کشور درگیر چالش‌های فتنه‌انگیز داخلی بود آغاز می‌شود و تا 13 فروردین 89 به اوج خود می‌رسد.

اوباما در دیدارش با سارکوزی رئیس‌جمهور فرانسه از مهیا بودن فضای داخلی ایران سخن به میان می‌آورد و برنامه‌ریزی سنگین برای ادامه تحریم‌ها می‌کند.

چند ماه بعد حفره امنیتی ایجاد شده به واسطه اغتشاشات خیابانی زمینه ترور و شهادت بهترین دانشمندان هسته‌ای کشورمان را فراهم می‌کند.

پرونده‌سازی با عنوان حقوق بشر علیه نظام یکی دیگر از اهرم‌های فشار در این مدت می‌شود؛ به طوری که مشاور یکی از نامزدها رسما به یکی از منابع این پرونده‌سازی تبدیل می‌شود و این همکاری آنچنان پیش می‌رود که احمد شهید را می‌توان به عنوان عضو اتاق فکر فتنه هم تلقی کرد.

اما ترور، تحریم و پرونده‌سازی فقط گوشه‌ای از تبعات تهمت بزرگ جریان فتنه به نظام اسلامی است و سیاهه این خیانت بزرگ به همین جا ختم نمی‌شود؛ تلاش برای تغییر نتایج قانونی انتخابات با زور و خشونت، زمینه‌سازی برای آشوب و اغتشاش و پیش بردن جامعه به سمت نا‌امنی، تهمت و افترای بزرگ به نظام اسلامی، تلخ کردن کام مردم پس از پیروزی مشارکت بزرگ، بی‌بصیرتی و عدم مرزبندی با دشمنان، بازیچه طراحی دشمن شدن و بردن کشور به سوی پرتگاه، زمینه‌سازی برای آشوب و اغتشاش و پیش بردن جامعه به سمت نا‌امنی.

در اغتشاشات ایجاد شده چندین نفر جان خود را از دست می‌دهند، لیدرهای فتنه به‌ جای بهره‌گیری از راه‌های قانونی برای انتقادات خود، انتخاب مسیری نامتعارف را پی می‌گیرند که دیگر قابل قبول نیست.

تلخ کردن کام مردم پس از پیروزی مشارکت بزرگ
در حالی که در همین سال غرب با بحران مشروعیت به واسطه مشارکت حدودا سی درصدی در انتخابات پارلمان اروپا مواجه می‌شود، ملت ایران در شرایطی که از ماه‌ها قبل بیش از صد و هشتاد شبکه فارسی‌زبان و بین‌المللی به زبان‌های انگلیسی، فرانسه و عربی بی‌سابقه‌ترین بمباران رسانه‌ای علیه انتخابات ایران را کلید زدند، پای صندوق‌های رای پاسخ آنها را با مشارکت هشتاد و پنج درصدی دادند و درصدد ارسال پیامی بزرگ به دنیا بودند که البته با این اغتشاشات شیرینی این پیروزی به تلخی گرایید.
در جدول، "میزان مشارکت کشورهای غربی در انتخابات سال 2009" به تصویر کشیده شده است؛ حضوری که بالاترین میزان مشارکت آن، کمتر از نصف واجدان شرایط است، درصورتی که میانگین حضور مردم در انتخابات بعد از انقلاب به بیش از 60 درصد می‌رسد.

بی‌بصیرتی و عدم مرزبندی با دشمنان
بازیگرانی که در قائله پس از انتخابات 88 با هر آن‌چه در توان داشتند بر نظام اسلامی تاختند، از بی‌بصیرتی رنج می‌بردند که مانع از مرزبندی آنان با دشمنان قسم خورده نظام شد و یکباره آنان را به دامان دشمن تقدیم کرد.

ستاد قیطریه به عنوان اتاق عملیات خیابانی شناخته می‌شود
عدم مرزبندی آشوبگران 88 با دشمنان نظام باعث شد تا فتنه‌ای تمام عیار شکل گیرد که در آن همه مجموعه‌های ضد انقلاب از بهایی و کمونیست گرفته، تا عناصر ملحد و وابستگان سرویس‌های جاسوسی در آن جای گرفته‌اند.
جریان‌شناسی فتنه 88 با این مختصات عریض و طویل نشان می‌دهد که جریان منحط و منزوی چگونه بر موج یک بهانه واهی در حالی‌که بر اصل آن یعنی انتخابات قائل نبودند، سوار شدند و هدفی را جز بر‌هم زدن امنیت ملی، اقتصادی و اجتماعی دنبال نمی‌کردند و چگونه لجاجت سران داخلی فتنه کشور را به لبه پرتگاه سوق داد و آنها را به گناهی نابخشودنی دچار ساخت.

فيلم

انتهای پیام/4030


کد مطلب: 63217

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/63217/ستاد-قیطریه-اتاق-عملیات-خیابانی-کاندیدای-بالاتر-قانون-سه-اظهار-نظر-ساعت-مختلف-تهران-فیلم

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir