تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۰
فرماندار ویژه زابل با اشاره به اینکه امکان برای فعالیتهای تولیدی هنوز در سیستان وجود دارد،افزود: با توجه به بازار نیازمند افغانستان و درخواستهای مکرر والی نیمروز نسبت به تامین مرغ، این فرصتی است برای تولیدکنندگان سیستانی و نباید این بازار را از دست دهیم.
فعالیت 70 واحد مرغداری در سیستان/بازار افغانستان فرصتی برای تولیدکنندگان مرغ در سیستان
فعالیت 70 واحد مرغداری در سیستان/بازار افغانستان فرصتی برای تولیدکنندگان مرغ در سیستان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا،هوشنگ ناظری فرماندار ویژه زابل در جمع مرغداران و تولیدکنندگان مرغ گوشتی حوزه سیستان اظهار داشت: سیاست کلی بر این اساس است که واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکدی که در سطح منطقه سیستان است اعلام گردیده که اینها فعال شوند.
فرماندار ویژه زابل افزود: در بخش کشاورزی، دام و دامپروری و حتی صیادی ها بشکل راکد و نیمه راکد هستند که باید هر چه سریعتر فعال شوند.
وی ادامه داد: 70 واحد مرغداری در سطح سیستان در حال فعالیت هستند.
ناظری اظهار داشت: بازدیدهایی انجام گردید که بیشتر این مرغداری ها غیرفعال بود و از شن، ماسه پرشده و مشکلات خاصی را ایجاد کرده بود.
فرماندار ویژه زابل با اشاره به موفق بودن در فعال کردن تعدادی از مرغداریهای راکد، افزود: هر چند که هنوز جا دارد پیشرفتهای در این عرصه ایجاد شود اما گزارش اعلام شده نشان از موفقیت در این زمینه بوده است.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان با انگیزه و رغبتی که دارند بخشی از مشکلات منطقه را در بخش بیکاری و نداشتن و کمبود درآمد حاکم بر سیستان بدلیل خشکسالی چندساله است را برطرف می کنند .
فرماندار ویژه زابل بیان داشت: ما وقتی رونق اقتصادی داشته باشیم در بخش های مختلف یعنی کار، درآمد، زندگی و حرکت بسوی سازندگی رشد خواهیم داشت.
وی ادامه داد: متاسفانه جامعه سیستان به خاطر خشکسالی ها سالها و مدت ها ست که این جایگاه را ندارد باید بشکل مشخص و قوی این مسائل را حل کرد.
ناظری با اشاره به اقتصاد مقاومتی بیان داشت: واحدهای مرغداری در قالب اقتصاد مقاومتی مطرح می شود جزء اصول کاری ما است ،راه اندازی واحدها جزء لاینفک اقتصادمقاومتی بوده و بایدفعال شوند محور کار مردم و تولیدکنندگان هستند.
فرماندار ویژه زابل تصریح کرد: باید واحدهای تولیدی در منطقه سیستان حمایت شوند، راه اندازی و فعال کردن این واحدها غیر از حمایت راهی دیگر ندارد، مدیران باید تک تک واحدها را بررسی کنند.
وی با اشاره به اینکه امکان برای فعالیتهای تولیدی هنوز در سیستان وجود دارد،افزود: با توجه به بازار نیازمند افغانستان و درخواستهای مکرر والی نیمروز نسبت به تامین مرغ، این فرصتی است برای تولیدکنندگان سیستانی و نباید این بازار را از دست دهیم .
ناظری بیان داشت: کشتارگاه صنعتی شهرستان زابل تا ده روز دیگر فعال خواهد شد و ارزش افزوده مرغ برای خود سیستانی باید باشد و سیستم دلالی را به هیچ وجه قبول نداریم .
این مسئول با تاکید بر اینکه 2 عامل در رقابت وجود دارد،گفت: کیفیت تولید و قیمت تولید عوامل رقابت در بازار هستند بنابراین باید به سمتی برویم که کارخانه های دان و جوجه در خود منطقه ایجاد و یک توجیهه اقتصادی پیدا کند .
وی عنوان کرد: ایجاد کارخانه های مرتبط با تولید جوجه و دان مخصوص مرغداریها باعث افزایش سود و بهره وری برای منطقه و از سوی دست دلالان و واسطه ها کوتاه می گردد و این تاثیر مستقیمی بر درآمد کارگران این کارخانه ها خواهد گذاشت.
ناظری با بیان اینکه اقتصاد آزاد است،گفت: شورای بهداشت تشکیل گردیده و باید بطور جد روی مرغداری ها نظارت داشته باشند .
فرماندار ویژه زابل به مشکل نقدینگی مرغداران اشاره کرد و افزود: این مشکل باید حل شود و بانک کشاورزی و جهادکشاورزی با برنامه ریزی ظرف مدت 5تا 6ماه بصورت مجزا در قالب بسته های حمایتی که برای سیستان درحال طراحی است ارائه شود .
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcb0fb0.rhbfapiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما