ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دولتمردان گلایه رهبری را جدی بگیرند اگر فضای نظارتی مناسب توسط مسئولان ایجاد نشود فسادی رخ نخواهد داد فساد با همایش و مچ‌گیری پاک نمی‌شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۲
كارشناس ارشد مسائل سياسي - اجتماعي استان گفت:‌ دولتمردان گلایه رهبری را جدی بگیرند و نگذارند فساد بزرگتر شود.
دولتمردان گلایه رهبری را جدی بگیرند/ اگر فضای نظارتی مناسب توسط مسئولان ایجاد نشود فسادی رخ نخواهد داد/ فساد با همایش و مچ‌گیری پاک نمی‌شود
دولتمردان گلایه رهبری را جدی بگیرند/ اگر فضای نظارتی مناسب توسط مسئولان ایجاد نشود فسادی رخ نخواهد داد/ فساد با همایش و مچ‌گیری پاک نمی‌شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،حمید شهرکی اظهار داشت: محافظه کاری سیاسی و مصلحتی بعضی از مدیران میانی حفظ نظام را در مرحله ثانوی قلمداد نموده و در اعمال مدیریت ها به فکر حفظ خود هستند تا نظام و آنها خیالشان از اینکه حاشیه امن دارند راحت است و از اینرو دست به فساد می زنند.
وی با اشاره به اینکه برخی از مدیران احساس می کنند در صورت انجام هرگونه تخلف ناظری ندارند، تصریح کرد: باید پذیرفت قاطبه مدیران نظام پاکدست و سالم بوده اما همان اندک مدیران قانون شکن نیز برازنده نظام اسلامی نبوده و حساسیت مقام معظم رهبری نیز نشأت گرفته از این مهم است.
شهرکی بیان کرد: همایش ها و سیمنار ها لازم هستند اما کفایت نمی کنند و در حد سخنرانیها، بولتنها، بخشنامه ها معطل مانده و رسوب می کنند و این مهم قبح فساد را در نزد مردم از بین می برد.
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین عوامل ایجاد رانتهای سیاسی و اقتصادی که منجر به فساد گسترده در جامعه می شود می توان به عدم شفافیت قوانین موجود، عدم اجراء کامل و کافی قانون و در یک کلام وجود انحصار اشاره کرد.
این کارشناس ارشد بیان کرد: هر زمان که همگان در نظام سه سین را رعایت کند جامعه با مشکل مواجه نمی شود و این سه سین شامل سلامت اداری، سلامت مالی و سلامت اخلاقی است.
وی با اشاره به فرمان ۸ ماده ای مقام معظم رهبری، گفت: مقام معظم رهبری با ارسال آن مرقومه در سال ۸۰ که فرمان معروف ۸ ماده ای را ابلاغ کردند و مسلماً تاکنون نتایجی که مد نظر ایشان بوده حاصل نشده و قطعاً مرقومه ایشان منعکس کننده پیام مردم به سران قوا بوده است.
شهرکی با بیان اینکه فساد مختص کشورهای پیشرفته نبوده؛ بلکه کشورهای در حال توسعه نیز گریبانگیر آن هستند، اذعان داشت: سازمان ها در سطح جهان با بررسی عملکرد کشورهای مورد مطالعه به انجام رتبه بندی آنها در زمینه فساد می پردازند که متاسفانه کشورمان در سالهای اخیر درجه خوبی را ندارد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان باید از سیاه نمائی پرهیز کند و باید با بیان واقعیتها به رسیدن راهکار مناسب اهتمام کرد، یادآور شد: یکی از علت های ترویج فساد در جامعه عدم هماهنگی بین سه قوه و سه نهاد حاکمیتی به صورت ضابطه مند و خاص است مثلاً اینکه در صورت ظهور و بروز فساد در جامعه، ما خواستار این موضوع باشیم که فقط قوه قضاییه مسئول برخورد با این امر باشد.
وی گفت: باید نگاه کلان، علمی و جامعه محوری به موضوع فساد نداشته باشیم چرا که منشاء و ریشه فساد ممکن است در قوای دیگر باشد.
شهرکی در پاسخ به سوال “چرا تا به امروز نتوانستیم فساد اقتصادی را مهار کنیم؟” اظهار داشت: نبود اراده در بین بعضی از مدیران، موازی کاری اداری، حاشیه رفتن مبارزه با فساد اقتصادی در هیاهوهای سیاسی، فاصله گرفتن از توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز تاسف بار تر از همه پدیده پولشویی از مهمترین دلایل عدم مهار فساد اقتصادی است.
این کارشناس خبره مسائل سیاسی در پایان اظهار داشت: قوای سه گانه و مسئولین کشوری و استانی و شهرستانی باید مرقومه مقام رهبری را مبنی بر اعلام نارضایتی خود از روند مقابله با فساد را نصب‌العین اقدامات خود قرارداده و با انجام کارهای جهادی و انجام وظایف قانونی خود موجبات رفع نگرانی مردم و مقام معظم رهبری را از گسترش فساد برطرف نمایند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcg3t93.ak9w74prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما