تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۷
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت :استان سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط خاصی که دارد 800 هزار متر مربع فضای آموزشی نسبت به میانگین کشور کم دارد.
سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان ۸۰۰ هزارمتر مربع کمتر از میانگین کشوری است
سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان ۸۰۰ هزارمتر مربع کمتر از میانگین کشوری است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از خط اول،علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش استان صبح امروز در مراسم افتتاح ۱۰ مدرسه بنیاد برکت که به طور همزمان از طریق ویدئو کنفرانس با ۷ استان کشور بر گزار گردید اظهار داشت : بدلیل کمبود فضای آموزشی و پراکندگی استان در حال حاضر ۱۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل داریم که در مقطع ابتدایی ۳۷ هزار کودک بازمانده از تحصیل وجود دارد که بیش از یک سوم آنها تحت پوشش قرار گرفته اند.
وی افزود :۱۰مدرسه دراستان سیستان و بلوچستان در غالب ۲۳ کلاس درس با مجموع زیربنا هزار و صدو بیست متر مربع افتتاح وبا اعتبار بالغ بر ۱۲ میلیارد و هفتصدو پنجاه میلیون ریال از محل اعتبارات بنیاد برکت و همینطور ۷ میلیارد ریال از اعتبارات دولتی به ثمر رسیده است.
نخعی گفت :در استان سیستان و بلوچستان چهارهزارو هشتصدو چهل و شش فضای کالبدی داریم که بسته به آمار جمعیتی بیشترین فضای آموزشی است و بدلیل پراکندگی استان قریب به ۶ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار جمعیت در استان است و بیش از ۴ برابر متوسطه پراکندگی کشور را داریم طبیعتا این تعداد فضای آموزشی پاسخگوی همه استان نیست و ما به همین بدلیل بازماندگان از تحصیل استان ما نسبت به میانگین کشور زیاد است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد :بدلیل شرایط سخت دانش آموزان استان ۱۵ کیلومتر بطور متوسط مسافت مدرسه تا خانه را می پیمایند در حالی که متوسط میانگین کشوری ۵ کیلومتر است.
وی افزود :با همه مشکلات بنیاد برکت تاکنون ۴۶ پروژه در استان سیستان و بلوچستان افتتاح کرده و همچنین نزدیک به ۷۰ هزار پروژه دیگر در دست مذاکره و تنظیم موافقت نامه با بنیاد می باشد که حداکثر تا سال تحصیلی آینده پروژه نیمه تمام را کامل کند.
این مسئول با بیان شهادت اخیر یک معلم و یک بسیجی توسط افراد تروریستی اظهار داشت : این خدمت بنیاد برکت در استان سیستان و بلوچستان اثر بخش و بسیار ماندگار خواهد بود یک فرصت از دشمن برای جهل و بیسوادی گرفته می شود باید کار فرهنگی کنیم و مراکز آموزشی را توسعه دهیم و کار بنیاد برکت بستر شناسی برای توسعه و رشد فرهنگی و جلوگیری از جهل و بیسوادی است.
وی همچنین از طرح تجمیع دانش آموزان و سرویس های روستا مرکزی برای ایاب و ذهاب خبر داد و افزود :در این زمینه طرح هایی در دست اقدام و بخشی اجرایی شده است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcenp8p.jh8xni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما