تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۲
محمداکبر چاکرزهی در نشست بررسی مشکلات مرغداران شهرستان خاش گفت: این شهرستان با ۳۷ واحد مرغداری فعال قطب تولید گوشت سفید استان است
37 واحد مرغداري در شهرستان خاش فعاليت مي كنند
37 واحد مرغداري در شهرستان خاش فعاليت مي كنند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،محمداکبر چاکرزهی در نشست بررسی مشکلات مرغداران شهرستان خاش، با اشاره به اینکه این شهرستان با ۳۷ واحد مرغداری فعال قطب تولید گوشت سفید استان است، اظهار داشت: ضمن برطرف کردن موانع تولید و افزایش راندمان مرغداری ها باید نگرانی های موجود مرغداران را نیز برطرف کرد، چرا که شهرستان خاش می تواند بخش عمده مرغ مصرفی استان را نیز تامین کند.

وی گفت: ناحیه فرآورده های نفتی خاش باید ظرف مدت ۴۸ ساعت مشکل سوخت مرغداری ها را با تمهیدات لازم در چهارچوب قانون و ضوابط برطرف کند.

چاکرزهی تاکید کرد: کشتار صنعتی طیور نیز موظف است فعالیت خود را مجدداً آغاز کند و مرغ تولیدی مرغداری ها را خریداری و علاوه بر عرضه مرغ کشتار روز، بخش مرغ منجمد را برای تامین مرغ مورد نیاز شهرستان های استان و ذخیره سازی نیاز شهرستان خاش راه اندازی کند.

??????????????

وی با تاکید بر جمع آوری مکانهای عرضه مرغ زنده در حوزه شهرستان که عامل انتقال بیماری و ویروس به مرغداری ها هستند، اذعان داشت: در چهارچوب توافقی که با شرکت پشتیبانی دام جهاد کشاورزی استان صورت گرفته است، مرغ منجمد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان خاش برابر نرخ مصوب خریداری و در مراکز عرضه در اختیار شهروندان استان قرار خواهد گرفت.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان خاش نیز در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت مرغداری های شهرستان خاش، گفت: شهرستان خاش سالانه ۹ هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که از نظر میزان تولید گوشت سفید رتبه اول استان را دارا است.

امان الله طوقی با اشاره به اینکه سرانه مصرفی گوشت شهرستان از ۱۸ کیلو به ۲۳ کیلو افزایش یافته است، بیان کرد: مهمترین مشکل مرغداران کمبود سوخت است.

??????????????

گفتنی است در این نشست جمعی از مرغداران با اشاره به کمبود سهمیه سوخت مرغداری ها، نبود بازار مصرف در شهرستان و استان، خرید ارزان مرغ شهرستان نسبت به مرغ بیرجند توسط دلالان، مشکلات بیمه مرغداری ها و کاهش زمان بیمه از ۵۰ روز به ۴۰ روز با توجه به اینکه بیشتر بیمارها در روزهای آخر نگهداری رخ می دهد، اجباری بودن بیمه جوجه ها، عدم خرید مرغ تولیدی مرغداران توسط کشتارگاه طیور شهرستان را بخش از مشکلات عمده مرغداران بیان کردند.

.

.

.

انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcdx509.yt0s96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما