ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> ۲۱۰ بافنده از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان زهک در زمینه قالی بافی اشتغال دارند | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۲
رئیس کمیته امداد زهک گفت:۲۱۰ بافنده از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان زهک در زمینه قالی بافی اشتغال دارند.
۲۱۰ بافنده از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان زهک در زمینه قالی بافی اشتغال دارند
۲۱۰ بافنده از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان زهک در زمینه قالی بافی اشتغال دارند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زهک آنلاین،رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان زهک، توانمندسازی خانواده های تحت حمایت را از مهمترین برنامه راهبردی این نهاد برشمرد و اظهار داشت: اشتغالزایی در کمیته امداد و پرداخت تسهیلات به مددجویان در دو بخش خوداشتغالی و مشاغل خانگی صورت می گیرد که پس از انجام سنجش توانمندی متقاضیان به آنان اعطاء می شود.
محمدرضا قنبری با اشاره به شرایط اقلیمی منطقه و وزش طوفانهای سهمگین و استقبال خوب مددجویان از طرح بافت قالی ، افزود: امسال ۲۱۰ نفر از مددجویان با حمایت های آموزشی و تسهیلاتی این نهاد به اشتغال قالی بافی مشغول هستند.
وی ادامه داد: در ۹ ماهه سالجاری تعداد۶۰ تخته فرش با نقش های افشان، ریزه ماهی وشاه عباسی توسط بافندگان مجری طرح اشتغال کمیته امداد شهرستان تولید و به بازارعرضه شده است.
قنبری ضمن یادآوری این که؛ کل مبلغ درآمد حاصل از فروش فرش با احتساب کسر هزینه نخ و پشم به کار رفته در قالی، به حساب بافنده واریز می گردد، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۸۰ متر مربع به ارزش یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال توسط بافندگان تولید شده که این نوع فعالیت ارزشمند، در توانمندسازی خانواده ها از لحاظ بهبود وضعیت معیشت زندگی و شرایط اقتصادی و فرهنگی آنان تأثیر گذار بوده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان زهک به برگزاری یک دوره آموزشی گلیم بافی با مشارکت اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان زهک اشاره داشت و گفت: طرح گلیم بافی [شال سیستان] به دلیل نقوش و رنگ بندی زیبا مورد توجه همه ی اقشار جامعه است و یکی دیگر از طرح های مؤثر در ایجاد اشتغال مددجویان محسوب می گردد که با هدف احیای آن در منطقه درحال پیگیری است.
این مقام مسئول ادامه داد: ۲۰ نفر از مددجویان این نهاد درحال فراگیری فنون گلیم بافی هستند که پس از پایان دوره ی دو ماهه وارد بازار کار خواهند شد.
لازم به ذکر است؛ فرش سیستان همواره در طول ادوار مختلف درکشور مطرح و به عنوان یک محصول صادراتی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcjaaem.uqetazsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما