ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> شلغم؛ معجزه‌ی فصل سرما! | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۵
شلغم؛ معجزه‌ی فصل سرما! كارشناس تغذيه اداره غذا و دارو شهرستان خاش ؛

شلغم؛ معجزه‌ی فصل سرما!

با توجه به فصل سرما و يخبندان استفاده از محصول شلغم بسيار مي تواند در جلوگيري و يا بهبود سرماخوردگي مفيد باشد.
شلغم؛ معجزه‌ی فصل سرما!
شلغم؛ معجزه‌ی فصل سرما!
به گزارش سرویس سلامت عصرهامون به نقل از تفتان ما،شلغم و هویج که به ظاهر محصولاتی ساده و کم ارزش به نظر می رسند سرشار از ویتامینهای مختلف و خواص داروئی زیادی هستند، به طوری که یکی از کارشناسان تغذیه در این زمینه  گفت: شلغم یک ضد ویروس طبیعی است که می تواند در درمان بیماری های تنفسی و سرفه های خشک بکار گرفته شود که بهتر است به صورت استفاده در سوپ و آش مصرف شود.
سهراب بدخشان افزود: شلغم به علت کلسیم و منیزیم بالایی برای افرادی که به قند شیرین یا لاکتوز حساسیت دارند می تواند بسیار مفید باشد.
وی بر مفید بودن شلغم در بیماران کلیوی و مبتلا به سنگ کلیه و کم کاری تروئید تاکید کرد و متذکر شد: به علت بالا بودن سدیم موجود در شلغم افرادی که دارای فشار خون بالا هستند باید با احتیاظ از این محصول استفاده کنند.
بدخشان گفت: از دیگر خواص شلغم می توان به ضد سرطان، اشتهاآور، ضد سرفه، ضدعفونی کننده، درمان کننده کم خوابی نیروزا، کمک کننده به رشد استخوان اشاره کرد.
وی در مورد خواص هویج نیز بیان کرد: هویج منبع غنی فیبر، پکتین و تباکارتن است که برای آفتاب سوختگی بسیار مفید است.
کارشناس تغذیه اداره غذا و دارو شهرستان خاش در پایان با بیان اینکه هویج به واسطه دارا بودن پکتین و فیبر در درمان اسهال و پیشگیری از یبوست بسیار موثر است، اظهار داشت: به صورت کلی هویج یک ضد آفتاب طبیعی است و به واسطه مواد بسیار مفیدی که دارد می تواند از شب کوری و پیری زودرس نیز جلوگیری کند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcjo8em.uqexyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما