تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۹
کمتر کسی پیدا می‌شود که بازی محبوب جنگ قبایل را نشناسد یا بازی نکرده باشد، در این گزارش به صورت کامل این بازی را از جوانب مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.
به گزارش سرويس اجتماعي عصر هامون، در جهانی که استفاده از اینترنت و فناوری های نو سبب کمتر شدن فاصله بین انسان ها شده است، راه های مختلف برای برقراری ارتباط با دوستان و آشنایان وجود دارد. اما همیشه ارتباط مهم نیست، زیرا در ارتباط فقط متن و صوت در حداکثر مواقع رد و بدل می شود، اما به چالش کشیدن دوستان و اشنایان در بازی مزه خاص خود را دارد.

تا چند سال قبل انسان ها فکر می کردند برای انجام بازی های گروهی باید نزدیک هم باشند، تا بتوانند با یکدیگر در دنیایی مجازی و رایانه ای به رقابت بپردازند، اما امروزه دیگر این روش بسیار منسوخ به نظر می رسد، با به وجود آمدن بازی های تحت سرور آنلاین فاصله های طولانی بین گیمرها از بین رفته است و می توانید با استفاده از بازی های آنلاین و واقع گرایانه با افراد مورد نظر خود بازی کنید، چه به صورت دوست و چه به صورت دشمن، بله فقط کافیست که به اینترنت دسترسی داشته باشید، تا بدون هیچ چیز خاص به خواسته خود برسید.

غالبا بازی های آنلاین و تحت سرور به صورت استراتژیک طراحی می شوند، تا فرد بتواند با ارائه راهکارهای مورد نظر خود، ایدلوژی خود را ثابت کند، یکی از اصلی ترین مزایای بازی های آنلاین عدم نیاز به سخت افزار خاص یا برنامه ای ویژه است، که سبب محبوبیت این بازی ها شده است.

جنگ قبایل یا همان clash of clans یکی از محبوب ترین بازی های آنلاین در جهان برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس است، که میلیون ها نفر این بازی را به صورت آنلاین و همزمان بازی می کنند، بازی معرفی شده به قدری محبوبیت نزد افراد مختلف جامعه پیدا کرده است که حتی برخی از افراد حاضر هستند برای این بازی از خواب شیرین خود بگذرند و در ساعات مختلف این بازی را انجام دهند.

این بازی در ظاهر رایگان است و می توان گفت پایان ندارد و فقط بازیکنان به صورت پلکانی در این بازی پیشرفت می کنند. این بازی محبوب ساخت یکی از قدرتمندترین شرکت های در زمینه ساخت بازی های آنلاین است، نام این شرکت بزرگ سوپرسل، شرکت معرفی شده در سال 2012 برای اولین بار بازی را برای سیستم عامل ios منتشر کرد و با توجه به استقبال بی نظیر در سال 2013 نسخه اندروید آن را نیز منتشر کرد.

دو سه سال از انتشار این بازی می گذارد و می توان گفت که میلیون ها نفر در جهان و کشور ما معتاد و شیفته این بازی جذاب شده اند. حال اگر شما هم کلش اف کلنز باری می کنید، دریچه تعدادی برنامه آموزشی فارسی را به شما معرفی می کند تا به صورت حرفه ای بازی کنید، برنامه می توانید در ادامه دریافت کنید.

از سیر تا پیاز clash of clans (در حال کار)
نرم افزار فارسی ترفندستان جنگ قبایل
جنگ قبایل یکی از محبوب ترین بازی های آنلاین در جهان برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس است که میلیون ها نفر این بازی را به صورت آنلاین و همزمان بازی می کنند، اما این بازی به قدری بزرگ و تقریبا پیچیده است که حتی برای افراد حرفه ای هم نیاز به آموزش است.

در این نرم افزار "ترفندستان جنگ قبایل" آموزش هایی چون: دریافت جم رایگان، آشنایی با عنصرهای دفاعی، آشنایی با سربازها و نیروهای هجومی، نحوه تغییر اسم دهکده، نحوه برقراری ارتباط بازی با برنامه بلو استیک، زمان مناسب برای حمله و ... وجود دارد. در این برنامه سعی شده است، به سلیقه ی تمامی افراد چه مبتدی و چه حرفه ای توجه شود و آموزش های مناسب برای هر گروه قرار داده شده است.
برنامه ایرانی استراتژی حمله و دفاع بازی جنگ قبایل
در بازی محبوب جنگ قبایل، استراتژی حرف اول و آخر را می زند، در این بازی باید ایدلوژی مناسب برای حمله و دفاع اتخاذ کنید، در برنامه استراتژی دفاع و حمله در بازی جنگ قبایل سعی شده است، ویژگی های هجومی و دفاعی هر یک از نیرو های را به صورت کامل توضیح داده شود.
 
 
برنامه ایرانی جم رایگان جنگ قبایل
با توجه به این که بازی به اندازه محدودی الماس در اختیار کاربر قرار می دهد، کاربر برای پیشرفت خود مجبور است، الماس خریداری کند، اما در وضعیت فعلی کاربر باید هزینه فراوانی را پرداخت کند، به همین منظور قصد داریم روش هایی را به شما معرفی کنیم تا به صورت قانونی جم به دست بیاورید.

طبق گفته سازنده های برنامه، نرم افزار کامل ترین اپلیکیشن آموزش دریافت جم یا همان الماس رایگان در بازی جنگ قبایل است، 
آموزش های موجود در برنامه به دسته عمومی و تخصصی مخصوص کلش اف کلنز تقسیم می شوند، روش ها هیچ فرقی با هم نمی کنند و از طریق هر دو روش می توانید جم رایگان کسب کنید، اما روش های تخصصی راحت تر و عملی تر هستند. روش های معرفی شده در برنامه، همه قانونی هستند و ربطی به هک بازی ندارند. همچنین آموزش هایی دیگر مرتبط با بازی محبوب جنگ قبایل گنجانده شده است که می توانید از آن ها برای افزودن دانش فنی خود استفاده کنید.

این ترفند ها کارساز نیستند
براستی برای یک بازی آنلاین تا چه اندازه باید وقت و سرمایه ی خود را هدر بدهیم،‌ بازی کلش به گفته ی کارشناسان سبل خروج 20 ملیارد از ارز کشور می شود، این ترفند ها نیز تا حدی کارساز هستند اما در حقیقت شما برای پیشرفت در بازی همچنان نیازمند خرید محصولات بازی هستید.
محمدی از توسعه دهندگان نرم افزار معتقد است که بازی شبیه به کلش و یا هر بازی های آنلاین را می توان در یک مدت زمان کوتاه با کیفیتی بالا در ایران طراحی و توسعه داد، اما توسعه دهندگان نرم افزار بدلیل ترس از ضرر بدلیل عدم حمایت کاربران به تولید اینگونه نرم افزارها نمی پردازند، خطر همین جاست که کاربر ایرانی محصول نمونه ی خارجی را به نمونه ی داخلی آن ترجیح دهد.

چرا باید به این بازی پشت کرد؟
این بازی در عمل و ظاهر رایگان است و کاربر می تواند بدون هیچ هزینه ای این بازی را برای گوشی، تبلت و حتی رایانه خود نصب کند، اما در این بازی مرحله و قدرت دهکده حرف اول را می زند، برای افزایش قدرت و توان دهکده باید از منابعی مانند: طلا، اکسیر و الماس (جم) بهره برد، اما حرف اول و آخر را در بازی الماس یا همان (جم) می زند، زیرا با داشتن الماس (جم) می توان به صورت نجومی پیشرفت کرد و به مراحل بالا رسید.

همان گونه که می دانید در کشور ما ده ها هزار نفر این بازی را به صورت حرفه ای انجام می دهند، از آن جایی که بازی دارای جذابیت هایی خاصی است، اکثر کاربران معتاد این بازی می شوند، اینجاست که تمامی مشکلات آغاز می شود، کاربر برای پیشرفت خود اقدام به خرید جم می کند و هزینه هایی بالا را پرداخت می کند، اگر این بازی وطنی بود، شاید این خرید خیلی مناسب و قابل قبول به نظر می رسید، اما این خرید سبب خروج ارز و سرمایه از کشور می شود.

شاید تعجب کنید و پیش خود بگویید مگر این بازی چقد جا به جایی مالی در روز، در کشور ما دارد، طبق گفته یکی از مسئولین این بازی روزانه بیش از 50 میلیون تومان درآمد فقط از طریق ایران دارد، حال این مبلغ روزانه را به سال تبدیل کنید، با عددی نجومی بیست میلیارد تومان مواجهه خواهید. حال حساب کنید با 20 میلیارد تومان چه تعداد کلاس درس یا اشتغال زایی می توان ایجاد کرد. 

مورد ذکر شده فقط یکی از ابعاد این قضیه بسیار مهم است، از سوی دیگر این بازی انتها ندارد، و فقط قدرت و مرحله کاربر رشد پیدا کند، پس نمی توان توقع هیچ گونه دستاوردی مانند کسب جایزه و درآمد از این بازی را داشت، علاوه بر 20 میلیارد درآمدی نصیب شرکت فلاندی این بازی می شود، باید وقت تلف شده مردم برای این بازی را محاسبه کرد.
جهانی که در هر دقیقه پیشرفت می کند، گذراندن ساعت ها وقت برای یک بازی بی ثمر به نظر شما صحیح است؟ نتیجه با شما در قسمت نظرات، منتظر پاسخ‌های شما هستیم.

گزارش از محمد محمدی خوجین

انتهاي پيام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdchw6n-.23nkzdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما