ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> برنامه ریزی برای ساماندهی مرزها و فعالیت آنها در چارچوب قانونمعبر رحیم آباد به زودی بازگشایی می شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۹
نشست مشورتی معتمدین شهرستان سیب وسوران باحضورمعاون سیاسی انتظامی استانداردر فرمانداری برگزارشد.
برنامه ریزی برای ساماندهی مرزها و فعالیت آنها در چارچوب قانون/معبر رحیم آباد به زودی بازگشایی می شود
برنامه ریزی برای ساماندهی مرزها و فعالیت آنها در چارچوب قانون/معبر رحیم آباد به زودی بازگشایی می شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون یه نقل از سیب و سوران،نشست مشورتی معتمدین شهرستان سیب وسوران باحضورمعاون سیاسی انتظامی استاندار،نماینده مردم سیب وسوران در مجلس،مدیرکل اتباع خارجی استان،دبیر ستادمبارزه باقاچاق کالا وارز،مدیرکل بهزیستی استان،مدیرکل دفترامورروستایی استانداری،فرماندار ،معتمدین و اعضای شورای اداری سیب سوران در فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.
فرماندارسیب وسوران دراین جلسه اظهارداشت:شهرستان سیب وسوران شهرستانی فرهنگی با ترکیب جنسیتی ۵۱درصد مرد و۴۹درصد زن می باشد.۱۲هزارانش آموزپسر و ۱۲هزار دانش آموز دختر در مقطع ابتدایی در مدارس این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.این شهرستان ۵۵درصد پسر و۴۵درصد دانش اموز دختر درمقطع متوسطه دوره اول ودوم دارد واین نشان دهنده ارزش تحصیلات دراین شهرستان است.
عبدالصمد عیسی زاده افزود:دولت تلاش های زیادی برای ارتقای سطح سواد دراین شهرستان انجام داده است که به همین دلیل،اکنون ما در دورترین نقاط این شهرستان مدرسه داریم.اما هنوز تعدادی افراد محروم از تحصیل در شهرستان وجود دارد که به زودی این تعداد نیز باسواد خواهند شد وجشن ریشه کنی بی سوادی را درشهرستان برگزارمی کنیم.
وی بااشاره به وضعیت نامطلوب اقتصادی مردم سیب وسوران،خاطرنشان کرد:وضعیت اجتماعی این شهرستان قابل قبول است. اما به دلیل هم مرز بودن با پاکستان و وجود مشکلاتی مانند قاچاق سوخت،مواد مخدر وقاچاق انسان ازمسیر سوران،این شهرستان وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارد وجوانان این شهرستان به مشاغل کاذب روی می اورند وآسیب های جدی به زیر ساخت ها وامنیت این شهرستان وارد شده است.
عیسی زاده تاکید کرد:ساماندهی مرز یکی از خواسته های ماست.معبر رحیم آباد به زودی بازگشایی می شود ومردم سیب وسوران و شهرستان های اطراف می توانند از مزایای مرز نشینی بهره مند شوند.۲۲ کوره آجرپزی در سطح شهرستان داریم که آجر شهرستان های سیب وسوران،سراوان،مهرستان وسرباز را تامین می کنند.اما به دلیل روی آوردن جوانان شهرستان به مشاغل کاذب ،از اتباع خارجی برای تامین نیروی انسانی این کوره ها استفاده می شود.
نماینده مردم سراوان،سیب وسوران ومهرستان درمجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از سپاه ونیروی انتظامی به دلیل تامین امنیت شهرستان سیب وسوران ،بیان کرد:با ساماندهی مرز ۵۴ نوع اقلام مختلف را می توان وارد و صادر کرد.ساماندهی مرز درمناطق سوران،مهرستان ،سراوان،رحیم اباد،کوهک،ایرافشان وجالق باعث می شود تا مشکلات اقتصادی مردم این مناطق برطرف شود وهمچنین در آمد شهرداری ها نیز از این طریق افزایش یابد.

هدایت الله میرمرادزهی افزود:اکثر پروژه های شهرستان مانند بیمارستان ودانشگاه پیام نورتعطیل یا نیمه تعطیل است.ما درخواست ۵۰سهمیه بورسیه پزشکی از دولت داشتیم که در حال رایزنی آن هستیم.
وی خاطرنشان کرد:مهم ترین بحران کشور مسئله آب است که شهرستان سیب وسوران نیز دراین زمینه با مشکلات جدی روبروست. سد ماشکیدعلیا چشم امید شهرستان است که برای تکمیل آن۳۶ میلیارد تومان تخصیص یافته اما هنوز محقق نشده است.
وی تاکیدکرد:جاده پسکوه به خاش باید هرچه سریع تر بازگشایی شود چرا که جاده های این شهرستان از استانداردهای مناسب برخوردار نیستند.همچنین ارتقای دهستان های سیب وکنت به شهر واتقای پسکوه به بخش از مهم ترین خواسته های ما از دولت می باشد.
“سعیدبهرامی”رییس شورای شهر سیب وسوران نیز بیان کرد:امنیت مقوله بسیارمهمی است و درهیچ جای دنیا به خودی خود امکان پذیرنیست وباید مردم نیز در تامین امنیت سهیم باشند.عدم ساماندهی مرز مشکلاتی مانند قاچاق سوخت را به همراه داشته وبسیاری از جوانان ما طعمه حریق شده اند.ساماندهی مرز درشمال استان کارساز شده است و دراین شهرستان نیز باید برای آن چاره اندیشی شود.
“محمدرضا معصومی “رییس دادگاه عمومی شهرستان سیب وسوران نیز اظهارداشت:محورهای سراوان به سوران و سوران به سراوان بسیار حادثه خیز هستند وپرونده های سنگینی دراین زمینه تشکیل شده است ولازم است که دقت وتامل بیشتری دراین زمینه داشته باشیم.
معاون سیاسی انتظامی استاندارسیستان وبلوچستان نیز دراین نشست اظهارداشت:۳۵ سال ازعمر انقلاب اسلامی ایران که بارهبری امام خمینی(ره) وتوسط مردم به پیروزی رسید.نظام جمهوری اسلامی خدمات بزرگی را به ملت ارائه کرده است که بزرگترین ان مشارکت مردم درتعیین سرنوشت خویش بود. هیچ کشوری در دنیا همانند جمهوری اسلامی ایران ،مردم محورنیست.مردم ایران خود درتعیین سرنوشت خود ،اداره جامعه واجرای قوانین نقش دارند.
علی اصغر میرشکاری افزود:استانداردهای جهانی تصادفات دردنیا ۱۱نفر از صدهزارنفر میباشد که این امار درکشور ما۲۸ نفر از صدهزارنفر و دراستان سیستان وبلوچستان ۴۰نفر از صدهزار نفرمی باشد.طرح های مطالعاتی برای اصلاح نقاط آسیب پذیر وکاهش تصادفات دراستان در دست بررسی است .
وی خاطرنشان کرد:برای بازگشایی معبر رحیم آباد ، ساماندهی مرز وفعالیت آن در چارچوب قانون اقدام خواهیم کرد وهمه با هم جلوی نافرمانی اجتماعی واقدامات خلاف قانون را خواهیم گرفت.معبر رحیم آباد به زودی بازگشایی می شود ورانندگان ماشین های سنگین باید در بازگشایی آن همکاری کنند.
وی تاکیدکرد:به زودی سوخت های مازاد ساماندهی می شود تا ثروت ملی کشوراتلاف نشود.صادرات غیرنفتی کل کشوردر سال جاری ۴۲در صد رشد داشته است در حالی که این رقم در سراوان ۱۱۰ درصد می باشد.
میرشکاری افزود:دولت برای ساماندهی روستاییان ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داده است.هر ۱۰ نفر میتوانند با ایجاد اشتغال ۵برابر پولی که سرمایه گذاری کرده آن وام بدون بهره دریافت کنند.
وی تصریح کرد:اعتباراختصاص یافته به شهرستان سیب وسوران درسال ۹۲،مبلغ ۳۱میلیارد تومان بوده که ۵میلیارد آن معادل ۱۵ درصد اعتبار تحقق یافته است.اما این اعتبار درسال۹۳ ،مبلغ ۳۷میلیارد تومان بوده که۲۴میلیارد آن تخصیص یافته است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdchvvn-.23nmqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما