کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جشنواره غذاهای بومی و محلی در سراوان برگزار شد

26 بهمن 1393 ساعت 10:13

جشنواره غذاهای بومی و محلی با ارایه بیش از 20 نوع غذا با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل غذای ایرانی در حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان برگزار شد.


به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از شستون،مدیر حوزه علمیه زینبیه(س) گفت: برای دومین بار جشنواره غذاهای بومی و محلی با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل غذای ایرانی و ایجاد الگوی مناسب مصرف مواد غذایی سالم در این حوزه برای طلاب برگزار شد.
مهدوی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و سنتی در جامعه دانست و افزود: اگر جسممان را با خوردن غذاهای مفید سالم نگه داریم در نتیجه روحی آرام و سرحال خواهیم داشت. آرامش فکر باعث نشاط و شادابی می شود پس اگر در زمانی این آرامش از دست رود انسان نخواهد توانست بخوبی به تفکر بپردازد.
وی بیان داشت:هیچ غذایی به تنهایی قادر به تامین شرایط مورد نیاز بدن نیست و باید از غذاهای ترکیبی بهره برد که در این زمینه غذاهای سنتی از جایگاه خوبی به عنوان غذاهای ترکیبی مطرح هستند.
وی در ادامه عنوان کرد: در این جشنواره به شرکت کننده برگزیده جایزه ای به رسم یادبود اهدا شد.
انتهای پیام/4382


کد مطلب: 65313

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/65313/جشنواره-غذاهای-بومی-محلی-سراوان-برگزار

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir