تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۳
جشنواره غذاهای بومی و محلی با ارایه بیش از 20 نوع غذا با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل غذای ایرانی در حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان برگزار شد.
جشنواره غذاهای بومی و محلی در سراوان برگزار شد
جشنواره غذاهای بومی و محلی در سراوان برگزار شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از شستون،مدیر حوزه علمیه زینبیه(س) گفت: برای دومین بار جشنواره غذاهای بومی و محلی با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل غذای ایرانی و ایجاد الگوی مناسب مصرف مواد غذایی سالم در این حوزه برای طلاب برگزار شد.
مهدوی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و سنتی در جامعه دانست و افزود: اگر جسممان را با خوردن غذاهای مفید سالم نگه داریم در نتیجه روحی آرام و سرحال خواهیم داشت. آرامش فکر باعث نشاط و شادابی می شود پس اگر در زمانی این آرامش از دست رود انسان نخواهد توانست بخوبی به تفکر بپردازد.
وی بیان داشت:هیچ غذایی به تنهایی قادر به تامین شرایط مورد نیاز بدن نیست و باید از غذاهای ترکیبی بهره برد که در این زمینه غذاهای سنتی از جایگاه خوبی به عنوان غذاهای ترکیبی مطرح هستند.
وی در ادامه عنوان کرد: در این جشنواره به شرکت کننده برگزیده جایزه ای به رسم یادبود اهدا شد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdchxxn-.23nmzdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما