تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۵
کشورهای اروپایی با جمعیتی حداکثری مسلمان _ مانند انگلیس ، فرانسه و آلمان _ دارای جامعه ای به مراتب مطلوب تر از کشورهایی با کمترین جمعیت مسلمان _ مانند یونان ، ایتالیا و لهستان _ هستند .
از پاریس تا کوپنهاگ: درس عبرت‌هایی که گرفته نشد!
از پاریس تا کوپنهاگ: درس عبرت‌هایی که گرفته نشد!
به گزارش سرویس بین الملل عصر هامون، " مریم فرانسیس کاره " روزنامه نگار و تحلیلگر انگلیسی _ فرانسوی در مقاله ای در میدل ایست آی نوشت : بدنبال قتلی که در دانمارک روی داد ، واجب است که نگاهی به " برخورد تمدن ها " از لنز ایدئولوژیک بیاندازیم . به ادعای برخی ، حادثه کوپنهاگ به دلیل تشابهاتی که با حمله در دفتر " شارلی ابدو " دارد ، یکسان و از یک منبع بوده است .

هله تورنینگ اشمیت ، نخست وزیر دانمارک درباره حادثه کوپنهاگ می گوید :" ما انگیزه انجام چنین قتلی را نمی دانیم اما این را می دانیم که نیروهایی وجود دارد که قصد ضربه زدن به دانمارک را دارند . آنها قصد تنبیه ما بدلیل آزادی بیان را دارند . " این روایت به اصطلاح ساده از چنین حادثه ای مستقیما انگشت اتهام را به سوی جامعه مسلمانان دراز کرده است ؛ جامعه ای که اکنون در معرض تندترین اتهامات غربی قرار دارد .

به نظر می رسد که انگیزه های سیاسی ریشه اصلی بروز چنین حوادثی می باشد همانگونه که درباره عوامل حمله به نشریه " شارلی ابدو"در فرانسه تحلیل شد . حملات متناوب و همیشگی نیروهای نظامی در کشورهای اروپایی به مساجد و انجمن های اسلامی یکی از دلایلی است که شرایط را بسوی افراط گرایی و تروریست پروری در جوامع غربی فراهم کرده است . این سیاست گذاری های نادرست و ضداسلامی تعداد زیادی از مسلمانان اروپایی را تحت فشارهای همه جانبه قرار داده است.

در ادامه این مقاله آمده است : دو ادعای جنجال آفرین در این زمینه وجود دارد . نخست اینکه ادعا و القا می شود مشکلات اروپا ناشی از حضور مسلمانان در این قاره می باشد . نمونه هایی از این مساله می تواند ممانعت از آزادی بیان پیروان این دین ، اعتراض به سبک زندگی ( از جمله اقامه نماز و یا استفاده از غذاهای حلال و ... ) و انتقاد و مخالفت با پوشش اسلامی آنان باشد . از دیدگاه دولت های اروپایی ، خانواده های مسلمان دارای فرزند بعنوان تهدیدی بالقوه برای کشور محسوب شده و بر اساس همین پیشگویی نادرست نیز با آنان رفتار می شود .

ادعای جنجال ساز دوم این است که حمله به اماکن یهودی و همچنین پیروان این دین از جمله اهداف و اقدامات مورد نظر در میان مسلمانان اروپایی است . از همین ادعا برای اثبات ناسازگاری مسلمانان با ارزش ها و استانداردهای زندگی اروپایی استفاده می شود . بر اساس شواهد و مدارک در دسترس ، این ادعا کاملا واهی و ساختگی است چرا که کشورهای اروپایی با جمعیتی حداکثری مسلمان _ مانند انگلیس ، فرانسه و آلمان _ دارای جامعه ای به مراتب مطلوب تر از کشورهایی با کمترین جمعیت مسلمان _ مانند یونان ، ایتالیا و لهستان _ هستند .

روایت تبعیض آمیز و ضداسلامی " حمله مسلمانان به یهودیت " اسب تروجانی است که از سوی دولت های متخاضم غربی با هدف تحریک احساسات ضداسلامی به میان برخی از جوامع اروپایی وارد شده است . این سیاست تنها منجر به گسترش تبعیض ، خشونت های مذهبی و تعصبات منفی ملی شده و در نهایت به قربانی شدن کل جامعه در سراسر اروپا منتهی خواهد شد .

نویسنده در انتها خاطرنشان کرد : قتل کوپنهاگ کپی برداری روشنی از حمله به شارلی ابدو در پاریس بود تا باز هم انگشت اتهام به سوی مسلمانان نشانه رفته و احساسات اروپایی ها و بخصوص یهودیان این قاره علیه اسلام تحریک شود . یکی دیگر از نتایج چنین سیاستی اقدامی است که در روزهای اخیر از سوی یک شهروند سفیدپوست با سابقه نژادپرستی در آمریکا سر زد و طی آن سه دانشجوی مسلمان را به قتل رساند.

بی شک چنین رویکردی در نهایت زمینه را برای تخریب درونی جامعه اروپا فراهم می کند چرا که چه دولت های غربی بخواهند و چه نخواهند مسلمانان در بطن کشورها قرار گرفته و به زندگی و فعالیت مشغولند . ایجاد تنفرهای مذهبی و تبعیضات ملیتی و دینی نه تنها دودستگی و تفرقه را در میان جامعه یک کشور نهادینه می کند بلکه در دراز مدت می تواند مقدمات را برای اقداماتت خشونت آمیز مختلف بر ضد دولت فراهم نماید .

انتهای پیام / 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdcgu393.ak9nw4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما