> وحدت را از یک رابطه نمادین به رابطه‌ای پایدار تبدیل کنیم | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۶
فرزند شهید شوشتری گفت: عدم شناخت دقیق جوامع شیعه و سنی از یکدیگر مهمترین عامل ایجاد تنش بین این دو گروه است.
وحدت را از یک رابطه نمادین به رابطه‌ای پایدار تبدیل کنیم
وحدت را از یک رابطه نمادین به رابطه‌ای پایدار تبدیل کنیم
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه،فرج الله شوشتری فرزند شهید شوشتری  گفت: تکرار برخی از کلمات شاید سبب شده باشد که مفهوم آنها برای ما کم‌رنگ شود و به زعم من وحدت، یکی از آن کلمات است.
وی ادامه داد: آنقدر استفاده لفظی و لسانی از این واژه صورت گرفته است که اگر بخواهیم تعریفی دقیق از آن داشته باشیم، قادر نخواهیم بود و به تعاریف سطحی بسنده می‌کنیم.
فرزند شهید شوشتری با اشاره به کم‌کاری در تحقق امر وحدت اظهار داشت: دلیل سطحی‌شدن نگاه ما به وحدت این است که فقط درباره آن سخن گفته‌ایم و در عمل، کوچکترین اقدامی از ما سر نزده است.
وی بیان کرد: ارتباط‌گیری برادران اهل تشیع و اهل تسنن و به طور کلی ارتباط فرهنگ‌های مختلف در سیستان و بلوچستان و شناخت فرهنگ یکدیگر، زمینه‌ساز نزدیکی مذهبی، فراهم آوردن آرامش در منطقه و بیان آزادانه دیدگاه‌های مذهبی در مجامع علمی خواهد شد.
شوشتری با تأکید بر اصلی‌ترین مانع تحقق وحدت، افزود: عدم شناخت دقیق جوامع شیعه و سنی از یکدیگر مهمترین عامل ایجاد تنش بین این دو گروه است؛ بسیاری از برادران شیعه هستند که وقتی با برادران اهل سنت آشنا می‌شوند و با اعتقادات واقعی او آشنا می‌شوند، حس تقابل در آنها از بین رفته است؛ عکس این مطلب نیز صادق است. اینگونه است که وحدت از یک رابطه نمادین به رابطه‌ای پایدار تبدیل می‌شود.
وی در خصوص نقش رجل فرهنگی، ورزشی و سیاسی در کمک به تحقق وحدت، عنوان کرد: هنرمندان، ورزشکاران و افراد سرشناس دو بعد دارند؛ در یک بعد، آنها نماد و اسوه‌ای برای جوانان هستند؛ وقتی یک جوان ببیند که شخصیت مورد علاقه‌اش نسبت به وحدت دغدغه دارد، قطعا آنان را توجه خواهد داد و بالطبع می‌توانند از آنها الگو بگیرند.
فرزند شهید شوشتری در ادامه گفت: نقش دیگر رجال کشور، آموزش است؛ آنها در موضعی قرار دارند که صاحب تریبون هستند و می‌توانند کلام خود را به بخش کثیری از جامعه منتقل کنند؛ بنابراین در تبلیغ و تبیین ابعاد وحدت نیز نقش‌آفرین هستند.
وی در بیان نقش وحدت در تأمین امنیت، خاطرنشان کرد: هیچ کس نمی‌تواند این حقیقت را کتمان کند که جامعه نامنسجم، امنیت خود را از دست خواهد داد؛ جامعه‌ای که منسجم نباشد، اصلا جامعیت آن در خطر است؛ نباید گذاشت دشمن، تنیدگی امت اسلامی را از بین ببرد.
انتهای پیام/ 4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfjvdv.w6dttagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما