تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۴۰
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از اجبار به کاهش مصرف اسید چرب ترانس در روغن‌های خوراکی از سال ۹۴ در راستای طرح تحول سلامت در حوزه غذا خبر داد.
ضرب‌الاجل وزارت بهداشت این بار برای روغن
ضرب‌الاجل وزارت بهداشت این بار برای روغن
به گزارش گروه خواندنی ها عصرهامون،دکتر سیدهدایت حسینی  در این باره گفت: در بحث سلامت روغن‌ها محوریت ما به حداقل رساندن میزان اسیدهای چرب ترانس است، چراکه اسیدهای چرب ترانس اسیدهایی هستند که برای سلامت مصرف کننده مخاطره‌آمیزند.
وی با بیان اینکه در سال 94 میزان اسیدهای چرب تمام روغن‌های مصرفی باید به زیر 2 درصد کاهش یابد، ادامه داد: اکنون میزان اسید چرب ترانس در روغن‌ها بر اساس ضوابط مختلف، متفاوت است و گاهی تا پنج درصد و سه درصد و بالاتر هم مجوز داشته‌اند. اما در سال 94 اجبارا میزان اسیدهای چرب ترانس تمام روغن‌هایی که تولید و مصرف می‌شوند به زیر دو درصد خواهد رسید.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی وبهداشتی سازمان غذا و دارو در ارتباط با اسیدهای چرب اشباع نیزگفت: مخاطرات‌ اسیدهای چرب اشباع کمتر از اسیدهای چرب ترانس است و به همین دلیل میزان نگرانی‌ ما در این زمینه کمتر است. اما در عین حال باید میزان اسیدهای چرب اشباع را تا حد امکان کاهش دهیم.
وی در پایان صحبت‌هایش گفت: در مجموع برنامه اصلی ما کاهش اسیدهای چرب ترانس و کاهش منطقی اسیدهای چرب اشباع در روغن‌های مصرفی در سال 94 است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcgwy93.ak9nt4prra.html
منبع : همشهری آنلاین
نام شما
آدرس ايميل شما