زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند.
ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?>
دلایل عدم مصرف تخم مرغ عسلی و غذاهای خام در دوران بارداری
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 14 اسفند 1393 ساعت 8:43
زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند.
به گزارش سرویس خواندنی ها عصر هامون، دکتر آزیتا زنهاری متخصص زنان و زایمان گفت: زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند. زیرا که این آلودگی منجر به سقط جنین و یا اثراتی بر روی مغز جنین میگردد.
وی افزود: بعضی از باکتریها و آمیبها درون گوشتهای نیمه پخته و تخم مرغهای عسلی وجود دارد که بهتر است برای استفاده در دوران بارداری بصورت پخته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: سوسیس و کالباس که جز غذاهای ناپخته محسوب میشوند، جدا از اینکه ذاتاً منجر به بیماری میشوند تاکید میشود که در دوران بارداری به هیچ عنوان استفاده نگردد.
انتهای پیام/ 4030
کد مطلب: 66071