ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> عصر هامون - دلایل عدم مصرف تخم مرغ عسلی و غذاهای خام در دوران بارداری - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دلایل عدم مصرف تخم مرغ عسلی و غذاهای خام در دوران بارداری

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 14 اسفند 1393 ساعت 8:43

زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشت‌ها و انواع کباب‌هایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند.


به گزارش سرویس خواندنی ها عصر هامون، دکتر آزیتا زنهاری متخصص زنان و زایمان گفت: زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشت‌ها و انواع کباب‌هایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند. زیرا که این آلودگی‌ منجر به سقط جنین و یا اثراتی بر روی مغز جنین می‌گردد.

وی افزود: بعضی از باکتری‌ها و آمیب‌ها درون گوشت‌های نیمه پخته و تخم مرغ‌های عسلی وجود دارد که بهتر است برای استفاده در دوران بارداری بصورت پخته باشند.

وی در پایان تاکید کرد: سوسیس و کالباس که جز غذاهای ناپخته محسوب می‌شوند، جدا از اینکه ذاتاً منجر به بیماری می‌شوند تاکید می‌شود که در دوران بارداری به هیچ عنوان استفاده نگردد.

انتهای پیام/ 4030


کد مطلب: 66071

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/66071/دلایل-عدم-مصرف-تخم-مرغ-عسلی-غذاهای-خام-دوران-بارداری

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir