تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۶
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره مطبوعات محلی سیستان و بلوچستان با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اشراق اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در زاهدان برگزار شد.
چهارمین جشنواره مطبوعات محلی سیستان و بلوچستان برگزار شد
چهارمین جشنواره مطبوعات محلی سیستان و بلوچستان برگزار شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه،صبح دیروز با حضور معاون اجرایی و معاون فرهنگی مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد، مولوی نذیراحمد سلامی نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری، معاون استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل تبلیغات اسلامی، مدیرکل صدا و سیما و دیگر مسئولان اجرایی سیستان و بلوچستان، اختتامیه چهارمین جشنواره مطبوعات محلی در سالن اشراق زاهدان برگزار شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در این مراسم گفت: جشنواره مطبوعات محلی استان از تیرماه سال 93 با انتشار فراخوان آثار، کار خود را آغاز کرد و قرار بود در مردادماه پارسال مراسم اختتامیه آن برگزار شود اما به دلایل برخی مشکلات به تاخیر افتاد که با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز منتخبان این جشنواره معرفی و تجلیل می شوند.
حجت الاسلام عباس دانشی افزود: 321 اثر از 107 نفر از اصحاب رسانه به دبیرخانه چهارمین جشنواره مطبوعات محلی استان رسیده بود.
وی اضافه کرد: این آثار برای داوری به معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و پس از بررسی آنها از سوی هیات داوران نفرات برتر انتخاب شدند.
وی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور هم اینک سه روزنامه در حال انتشار، 11 هفته نامه، 10 دوهفته نامه، 16 ماهنامه، یک دوماهنامه، 31 فصل نامه و 21 دو فصل نامه دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین وجود دانشگاه های بزرگ با سابقه علمی بالا در این استان سبب انتشار 52 نشریه به صورت فصل نامه و دو فصل نامه شده که عمدتا در دانشگاه ها منتشر می شوند.
دانشی با اشاره به فعالیت 11 خبرگزاری، 20 سرپرستی روزنامه های کثیر الانتشار و 10 پایگاه خبری دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سیستان و بلوچستان گفت: هفت پایگاه خبری نیز در نوبت اخذ مجوز از سوی هیات نظارت بر مطبوعات کشور قرار دارند.
وی افزود: رویکرد دولت تدبیر و امید رشد، گسترش و توسعه کمی و کیفی مطبوعات است که در این راستا معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه ای به این بخش دارد.
وی ادامه داد: این رویکرد در سیستان و بلوچستان مضاعف است زیرا استاندار به عنوان مقام ارشد استانی با داشتن نگرشی مطبوعاتی و رسانه ای توجه قابل ملاحظه ای به بخش مطبوعات دارد که برگزاری نشست های مختلف اختصاصی و عمومی با خبرنگاران نمونه ای از این توجهات است.
وی با بیان اینکه رسانه های سیستان و بلوچستان نیازمند همراهی بیش از بیش مسوولان استانی هستند گفت: ارتباط نزدیک اصحاب رسانه با مسوولان سبب انعکاس بیشتر مشکلات استانی خواهد شد.
دانشی گفت: این اداره کل در راستای رشد و توسعه جامعه مطبوعاتی سیستان و بلوچستان خدمات مختلفی نظیر آموزش روزنامه نگاری با بهره گیری از اساتید برجسته کشوری، برگزاری آیین روز خبرنگار، حضور فعال در نمایشگاه مطبوعات تهران، برگزاری انتخابات خانه مطبوعات در استان، دیدار مسوولان مطبوعاتی استان با معاون سیاسی اجتماعی استاندار و نشست های مختلف با مسوولان فرودگاه برای توزیع روزنامه های کشوری را انجام داده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ارائه خدمات مطبوعاتی در استان نیازمند صرف هزینه و زمان بیشتر است افزود: اختلال در توزیع، ارسال و دریافت به موقع روزنامه های کشوری، قطع اشتراک اندک روزنامه ها و هفته نامه ها، حمایت نکردن وزارت ارشاد از هفته نامه ها و دوهفته نامه ها و نبود اسپانسرهای مختلف برای حمایت مالی از جمله مشکلات این قشر از جامعه فرهیخته استان است که امیدواریم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
دانشی گفت: اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان از معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار دارند به استان های مرزی و محروم توجه ویژه ای داشته باشد.
در این مراسم از پنج نفر از پیشکسوتان عرصه مطبوعات سیستان و بلوچستان به نام های امین الله سرابندی، حسینعلی الله دینی، ابراهیم هودفر، محمد نورزاده و محمدحسین اشرافی تجلیل شد.
با نظر هیات داوران پس از بررسی آثار ارسالی به چهارمین جشنواره مطبوعات محلی سیستان و بلوچستان در بخش سرمقاله و یادداشت مهری لکزایی از هفته نامه صبح زاهدان، علی اصغر افتاده از خبرگزاری جمهوری اسلامی و مجتبی عباس نژاد از هفته نامه صبح زاهدان به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.
در بخش کودک و نوجوان فقط اثر مرضیه نژادبندانی از نشریه کودک مسلمان بلوچ به عنوان نخست انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت.
هیات داوران در بخش مصاحبه هیچ یک از آثار را حایز رتبه نخست نداشت اما آثار ارسالی از سوی مرضیه بنی اسدی از هفته نامه عیاران و سیدمجتبی طباطبایی زاده از روزنامه سیستان و بلوچستان به عنوان نفر دوم و سوم این بخش انتخاب و آثار غلام نبی شیرازی از مرز پرگهر و محمود طالع زاری از روزنامه سیستان و بلوچستان نیز شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش تیتر عمادالدین مزاری از هفته نامه صبح زاهدان، فرشته شجاعی فر از هفته نامه طلوع زاهدان و مریم شیردل از هفته نامه عیاران به عنوان نفرات اول تا سوم مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش خبر پیمان رحیمیان از خبرگزاری مهر اول، عرفان میرانی و رضا جلیل وند از روزنامه سیستان و بلوچستان دوم و علیرضا رمرودی از مرزپرگهر و پوریا جهانتیغ از روزنامه سیستان و بلوچستان به عنوان سوم معرفی و آثار نرگس شجاعی فر از هفته نامه طلوع زاهدان و ندا شاهی از روزنامه سیستان و بلوچستان شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش گزارش این جشنواره هیچ اثری رتبه نخست را بدست نیاورد اما آثار سارا ضمیری و حمیرا مهدوی فر از روزنامه سیستان و بلوچستان به عنوان نفرات دوم و سوم و اثر محمد فرتوت از خبرگزاری ایلنا شایسته تقدیر شناخته شد.
امیر زیرک و جواد شیبانی از هفته نامه عیاران به عنوان نفرات اول و دوم بخش عکس و ملوک زورقی براهویی از نشریه صبح زاهدان، عبدالناصر براهویی زاده از هفته نامه شهر آفتاب و فرشته رییسی از هفته نامه عیاران به عنوان نفرات اول تا سوم بخش صفحه آرایی مورد تقدیر قرار گرفتند.
اثر ندا محمدی در بخش صفحه آرایی شایسته تقدیر و آثار عبدالرحمان حواشی و فرهاد آراسته از روزنامه زاهدان و حسینعلی الله دینی از نشریه مرز پرگهر در بخش طنز مکتوب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شد.
انتهای پیام / 4382 https://www.asrehamoon.ir/vdch6mn-.23nqidftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما