برخی مواد غذایی در محافظت از روده در مقابل عوامل بیماری زا نقش مهم و حیرت انگیزی دارند.
به گزارش گروه خواندنی های عصرهامون،کارشناسان برای حفظ سلامت روده توصیههایی منحصر به فرد دارند، از جمله جویدن مواد غذایی به طور کامل که سبب سلامت معده و روده و استراحت بیشتر آنها میشود. مواد غذایی نیمه جویده که به طور کامل هضم نمیشوند، باعث ایجاد نفخ در روده و یا علائمی مانند یبوست، اسهال و یا عدم تحمل خوردن مواد غذایی میشوند. خوردن غذاهای ترش مانند ماست، کلم قرمز و سرکه سیب میتواند محیط روده را از باکتریهای مضر پاک کنند. روغنهایی مانند روغن نارگیل نیز میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی روده شود. مواد خوراکی مانند کلم، کلم پیچ و کلم بروکلی نیز به دلیل وجود گوگرد در ساختار خود میتواند سبب تقویت عضلات روده و دیواره آن شوند. استراحت کافی نیز میتواند سبب تقویت گردش خون به روده و حفظ سلامت آن شود. خوردن آب گیاه آلوئه ورا نیز میتواند سبب تقویت دیواره روده و مخاط درونی آن و تقویت سیستم ایمنی روده و نابودی باکتریهای مضر احتمال موجود در روده شود. خیساندن دانههای غلات مانند عدس، نخود، لوبیای سیاه و سفید در پیاز و سیر نیز میتواند علاوه بر گرفتن نفخ آنها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش شود. انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdchz6n-.23n6mdftt2.html