تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۱
کورس تعطيلي واحدهاي توليدي در شهرک صنعتي زاهدان؛

بزرگترین کارخانه جنوب شرق کشور در سایه غفلت مسئولین خاک می خورد

کارآفرین پرتلاش سیستانی با بیان اینکه حدود 60 درصد شهرک صنعتی زاهدان تعطیل است، گفت: در سایه غفلت مسئولین نه تنها حمایتی از سرمایه گذار در استان نمی شود بلکه هر روز بر تعداد این کارخانه جات تعطیل افزوده می شود.
بزرگترین کارخانه جنوب شرق کشور در سایه غفلت مسئولین خاک می خورد
بزرگترین کارخانه جنوب شرق کشور در سایه غفلت مسئولین خاک می خورد
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصر هامون، اقتصاد مقاومتی یکی از رویکردهای مورد تاکید مقاوم معظم رهبری است که شرایط امروز کشور به آن نیاز جدی دارد، به سراغ پر تلاش ترین کار آفرین سیستان و بلوچستان رفتیم تا دقایقی از تلاش خود در این عرصه بگوید.
اسحاق کیخا جوان سیستانی که تمام سرمایه زندگی اش را فروخت تا بتواند برای جوانان سیستانی و بلوچ اشتغال زایی نماید اکنون تنها مدیر عاملی بزرگترین کارخانه تعطیل چاپ و نشر جنوب شرق کشور را با خود یدک می کشد با این وجود همت بلند اسحاق اجازه نداد تا در این کار شکنی مسئولین دست از تلاش بردارد لذا با تمام قوا در راستای بیانات رهبری قدم گذاشت و در چندین عرصه در سیستان و بلوچستان با سرمایه شخصی اش تولید و اشتغال زایی کرد.
اسحاق که انگار گوش شنوایی برای درد دل هایش پیدا کرده بود به خبرنگار اقتصادی عصر هامون گفت: از سال 88 تصمیم گرفتم تمام سرمایه ام را بفروشم و در استان خودم برای هم استانی هایم اشتغال زایی ایجاد کنم.
وی که پیش از این سرمایه خود را در کشور دبی سرمایه گذاری کرده بود، ادامه داد: تاسیس این کارخانه جز هدر رفت سرمایه چیز دیگری برایم در بر نداشت چرا که بسیاری از مسئولین نه تنها کمک مالی نکردند بلکه برخی بعد از این که جهت دریافت وام به سراغ شان رفتم با حرف های مایوس کننده عنوان می کردند که شما نمی توانی و ورشکست می شوی و یا این چاپخانه هیچ توجیه اقتصادی در آمدی ندارد.
این کارآفرین سیستانی با بیان اینکه به همه بانک ها درخواست داده ام، اضافه کرد: با وجود همه کارشکنی مسئولین بنده می گفتم شما این وام را بدهید تا برخی از مشکلات راه اندازی این چاپخانه حل شود که در جواب به ما می گفتند در قبال وام باید سند کارخانه را به اسم بانک بزنید و در یکسال پول را برگردانید.
وی ادامه داد: در جواب عنوان می کردم وقتی 6 ماه طول می کشد تا ما دستگاه ها را خریداری کنیم بعد در طی 6 ماه باقی مانده از کجا یک میلیارد و پانصد را در بیاوریم به شما بدهیم که می گفتند به چاپخانه ها اصلا پول نمی دهیم.
وی با بیان اینکه در استان هیچ حمایتی از سرمایه گذار نمی شود، افزود: کافی است گذری به شهرک صنعتی زاهدان داشته باشید که شاهد خواهید بود که 60 درصد کارخانه جات به دلیل عدم حمایت ها مصادره و تعطیل شده اند.
این جوان سیستانی با بیان اینکه سال 89 حدود یک میلیارد تومان بابت تاسیس این کارخانه هزینه کردم، اضافه کرد: اکنون حدود 6 سال است که سرمایه ام خاک می خورد در حالی که اگر همین کارخانه در استانی و یا کشور دیگری تاسیس می شد الان میلیاردها تومان در آمدزایی داشت.
کیخا با اشاره به اینکه هر دستگاه حدود 400 میلیون تومان قیمت دارد، گفت: دولت هیچ حمایت مالی از ما نکرد و تنها می گویند هیچ توجیه اقتصادی ندارد در حالی که با وجود 2 حوزه علمیه بزرگ تسنن و تشیع در استان سالانه 75 درصد بودجه استان به استان های دیگر
برای چاپ کتاب و روزنامه ارسال می شود چرا با وجود این تعداد کثیر درخواست از سوی استان سیستان و بلوچستان در استان خود برای جوانان سیستانی و بلوچ اشتغال زایی نکنیم!
وی در ادامه بیان کرد: مسئولین در قبال یک میلیارد و نیم وام طی یکسال حدود 2 میلیارد و نیم پول دریافت می کنند که این پول برای یک سرمایه گذار هزینه سنگینی است چرا که سرمایه گذار باید بتواند در طول یک سال جوابگوی کارگر، مالیات، دارایی و...  هم باشد لذا با این وام های پر بهره هیچ کس حاضر به سرمایه گذاری در کشور نخواهد بود.
وی با بیان اینکه این کارخانه بزرگترین کارخانه در جنوب شرق کشور (کرمان، بیرجند، مشهد) است، اضافه کرد: عدم حمایت ها باعث شد دستگاهی که چند سال پیش 900 میلیون تومان قیمت داشت اکنون با قیمت بیشتری باید خریداری نمایم.
این کار آفرین پر تلاش ادامه داد: کارخانه ای که می توانست اشتغالزایی خوبی برای جوانان استان داشته باشد و 150 تن از جوانان استان را مشغول به کار نماید اکنون در سایه غفلت و کوتاهی مسئولین گرد وخاک می خورد.
کیخا از مسئولین خواست تا با دادن وام کم بهره به سرمایه گذاران از آنها حمایت نماید تا شاهد رشد روز افزودن سرمایه گذاری در استان باشیم.
وی با بیان اینکه چند سال پیش در خواستی مبنی بر خرید دستگاه برای چاپخانه دادم، ولی در سایه غفلت مسئولین استان سهمیه ای که بنده جذب کرده بودم به استان خراسان جنوبی داده شد با این وجود بنده هنوز امید دارم و با وجود در خواست های میلیونی برای اجاره کارخانه هنوز هم دستگاه های کارخانه را نگاه داشتم تا روزی که مسئولین از بنده حمایت نمایند و بتوانم برای جوانان استان اشتغال زایی نمایم.
این کار آفرین پرتلاش سیستانی علاوه بر سرمایه گذاری بر روی این کارخانه چندین دامداری ، پرورش ماهی ، باغداری و نانوایی نیز در استان تاسیس کرده است که یکی از نانوایی ها نیز به سرنوشت این کارخانه دچار شده است ،با این وجود وی همچنان در حال سرمایه گذاری بر روی تولید و اشتغال زایی در استان است تا بتواند در راستای منویات مقام معظم رهبری قدمی بردارد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchq6n-.23n6wdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما