تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۲
بخش‌های مختلف اقتصاد کشور نیز رویکردی نسبت به این سیاست‌ها داشته‌اند. اقتصاد کشور ایران به سه پایه دولتی، خصوصی و بخش تعاون استوار است. تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید در این سه بخش دنبال شود.
استحکام شالوده کشور با اقتصاد مقاومتی/ تحقق اقتصاد مقاومتی در خاش با پرداخت تسهیلات ۳۰ تا ۷۰ میلیون ریال به بسیجیان
استحکام شالوده کشور با اقتصاد مقاومتی/ تحقق اقتصاد مقاومتی در خاش با پرداخت تسهیلات ۳۰ تا ۷۰ میلیون ریال به بسیجیان
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از  تفتان ما، برای نخستین بار در شهریور سال ۸۹ بود که واژه اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد. واژه ای که به دنبال شدت یافتن تحریم های یک جانبه و غیر انسانی غرب علیه ایران در چند سال اخیر وارد ادبیات اقتصادی کشور شده و به فراخور حال و روز کشورمان مورد بحث قرار گرفته است.

مقام معظم رهبری در ۲۹ بهمن ماه سال ۹۲ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را شامل۱۰ ویژگی، چهار ضرورت و هشت الزام تحقق اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند که عدالت اجتماعی، تکیه بر ظرفیت های داخلی، رویکرد جهادی، مردم محوری، رشد بهره‌وری، اقتصاد دانش‌بنیان از جمله مهمترین محورهای این شعار بودند.

سال ۹۲ که با نام حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شد، تلاش دولت را برای تحقق این دو حماسه در کشور دوچندان کرد و انتخابات ریاست جمهوری موجب تحقق حماسه سیاسی شد و مردم در انتظار تحقق حماسه اقتصادی در کشور ماندند. هر چند دیپلماسی فعال سیاسی و بین‌المللی دولت در کنار اقدامات کنترلی تورم موجب تثبیت قیمت‌ها و به آرامش رسیدن اقتصاد کشور شد، اما باید گفت حماسه اقتصادی مدنظر رهبری محقق نشده است.

مقام معظم رهبری با توجه به آسیب‌هایی که در زمان خطرهای سیاسی و بین المللی بر اقتصاد کشور تحمیل می‌شود، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند. ابلاغ این سیاست‌ها همه ارکان اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار داد.

بخش‌های مختلف اقتصاد کشور نیز رویکردی نسبت به این سیاست‌ها داشته‌اند. اقتصاد کشور ایران به سه پایه دولتی، خصوصی و بخش تعاون استوار است. تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید در این سه بخش دنبال شود.

در این مدت بسیج سازندگی تلاش کرد که به روش های مختلف گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بردارند.

ورود بسیج سازندگی به طرح اجرای اقتصاد مقاومتی زمینه را برای بسیاری از فعالان اقتصادی خرد در استان فراهم کرد؛ بسیج سازندگی با ورود در روستاها و شناسایی افراد مستعد، کاربلد و فاقد سرمایه، زمینه‌ای را ایجاد کرد که افراد جدیدی با توانمندی‌های مناسب به بازار اشتغال کشور معرفی شوند و ضمن رفع مشکلات خویش، گامی برای توسعه اشتغال بردارند.

به همین منظور نمایشگاه محصولات تبدیلی توسط بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در شهرهای مختلف استان به خصوص خاش برگزار شد که این نمایشگاه در شهرستان خاش در کانون فرهنگی ورزشی بسیج برپا شد.

mahsolat tabdil (13)

بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال تهسیلات قرض الحسنه در راستای اقتصاد مقاومتی به کل استان اختصاص یافته است

جانشین بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در حاشیه برپایی این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان برای محقق کردن اقتصاد مقاومتی تسهیلات با بهره ۴ درصد و ۶ ماه تنفس به بسیجیان و آحاد مردم پرداخت می کند.

سرهنگ حسینی با بیان اینکه صنایع تبدیلی یک صنایع فرآوری و تبدیل کنند است، گفت: بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال تهسیلات قرض الحسنه به کل استان در خصوص صنایع تبدیلی اختصاص پیدا کرده است.

mahsolat tabdil (16)

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه محصولات صنایع تبدیلی، بیان کرد: بسیجیان و آحاد مردم استان می توانند با حضور در این نمایشگاه ها دستگاه های صنایع تبدیلی کشاورزی را انتخاب کنند و از تسهیلات ۷۰ تا ۳۰۰ میلیون ریالی جهت خرید این دستگاه ها و کمک به اقتصاد مقاومتی بهره مند شوند.

وی اذعان کرد: هر خانواده می تواند با خرید آنها محصولات تولیدی و خانگی خود را با بسته بندی مرغوب به بازار عرضه کند.

یک میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به شهرستان خاش اختصاص یافته است

جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه خاش نیز در این رابطه گفت: در سالجاری مبلغ یک میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در بخشهای دامداری، کشاورزی و صنایع تبدیلی برای جوانان و بسیجیان در نظر گرفته شده است.

سرهنگ احمدعلی بزی هدف از برپایی این نمایشگاه را حمایت از محصولات اقتصاد مقاومتی و تولیدات خانگی ذکر کرد و خاطرنشان کرد: خانواده های خاشی می توانند لوازم و تجهیزات عرضه شده در این نمایشگاه را از سوی بسیج سازندگی خریداری و نقش بسیار مهمی در ارتقا اقتصاد خانواده خود ایفا کنند.

mahsolat tabdil (18)

وی با بیان اینکه متقاضیان وام قرض الحسنه اشتغال می توانند به بسیج سازندگی سپاه شهرستان خاش مراجعه کنند، بیان کرد: سپاه خاش تاکنون تسهیلات زیادی در بحث اقتصاد مقاومتی به بسیجیان جهت ایجاد مکان های پرورش مرغ خزک، دامداری و کشاورزی پرداخت کرده است.

گفتنی است این نمایشگاه به مدت یک هفته جهت بازدید عموم شهروندان در کانون فرهنگی ورزشی بسیج واقع در خیابان بسیج برپا است.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 انتهای پیام/4382

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjtyem.uqeh8zsffu.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما