تاریخ انتشار :شنبه ۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۴
سید‌ اسدالله جولایی گفت:هم‌اکنون 8 هزار زندانی جرائم غیر‌عمد در زندان‌های کشور چشم به دست خیران دوخته‌اند.
۸ هزار زندانی جرائم غیر‌عمد در زندان‌های کشور /بیشترین آمار زندانیان جرائم غیر عمد را محکومان مالی تشکیل میدهند
۸ هزار زندانی جرائم غیر‌عمد در زندان‌های کشور /بیشترین آمار زندانیان جرائم غیر عمد را محکومان مالی تشکیل میدهند
به گزارش سرویس حقوقی عصرهامون سید‌ اسدالله جولایی در گفت و گو با دادمردان اظهار کرد: مساله مهم آموزش و فرهنگ سازی در جامعه است و این مهم رسالت اصلی ستاد دیه است.
مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت:هم‌اکنون ۸ هزار زندانی جرائم غیر‌عمد در زندان‌های کشور چشم به دست خیران دوخته‌اند.
وی بیشترین آمار زندانیان جرائم غیر عمد را محکومان مالی عنوان کرد و گفت: نمونه بارز آن مهریه است که این زندانیان بدون توانایی مالی لازم و پشتوانه ملی متهد پرداخت مبالغی می شوند که در آخر آسیب های مانند جدایی همسر فرزندان طلاق در پی دارد.
وی خاطر نشان کرد: باید در بحث مهریه فرهنگ سازی شود تا جوانان زیر بار مهریه سنگین که توانایی مالی پرداخت آن را ندارند،نروند.
جولایی ادامه داد: از کل بدهی زندانیان آزاد شده در سال ۹۳ توانستیم با همکاری اولیای دم، شکات و طلبکاران حدود ۴۲ درصد یعنی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اخذ گذشت داشته باشیم.
این مسئول ادامه داد: در ماه مبارک رمضان در سراسر کشور ۲۵۰ جشن گلریزان برگزار می‌شود که ۱۹ جشن گلریزان در شهرهای استان سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.
مدیرعامل ستاد دیه کشور افزود: بدهی این ۸ هزار نفر مجموعا ۶۵۰ میلیارد تومان است که پیش‌بینی می‌شود ۳۰۰ میلیارد تومان گذشت شکات باشد.
وی با اشاره به تلاش‌های ستاد دیه کشور از سال ۱۳۷۸ به بعد در زمینه اصلاح و اجراء قانون بیمه اجباری شخص ثالث گفت: این قانون از ۲۰ شهریور ۸۷ به مدت ۵ سال به صورت آزمایشی اجرا شد و با توجه به پایان مهلت آمایشی آن در ۲۰ شهریور ۹۲ به مدت ۱۸ ماه یعنی یکسال و نیم دیگر تمدید و مجددا در سال ۹۴ به مدت یکسال تمدید شد و پس از اصلاحات، طرح همراه با لایحه دولت آماده مطرح شدن در صحن علنی مجلس برای دایمی شدن است.
جولایی افزود: قبل از اصلاح و اجرای قانون مذکور در ۲۰ شهریور ۸۷ آمار موجودی رانندگان زندانی ۵۰ هزار نفر بود که امروز تعداد رانندگان زندانی حدود یک‌‌هزار نفر است.
جولایی درباره عملکرد ستادهای دیه شعب استان ها در سال ۱۳۹۳ نیز گفت: برابر آمار ثبت شده در جدول فرآیند برای آزادسازی زندانیان غیرعمد که تعداد ۸هزار و ۴۹۸ نفر بودند، جمع بدهی شان مبلغ ۷۲۵ میلیارد تومان می‌شد که آورده محکومان در حدود ۳۳ میلیارد تومان، احکام اعسار در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان ،وظایف قانونی شرکت های بیمه ۶۰ میلیارد تومان، صندوق تامین خسارت‌های بدنی ۶۱ میلیارد تومان، کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر کشور ۳۶۰ میلیون تومان و قرض‌الحسنه بانک‌های عامل در حدود ۳۸ میلیارد تومان، سازمان اقتصاد اسلامی و بانک تجارت و کمک‌های مردمی و کمک‌های مسئولان نظام ۲۹/۹۲ میلیاردتومان و دولت و وابسته به دولت ۸۲/۳ میلیارد تومان بود که در مجموع با تامین مبلغی بیش از ۴۲۵ میلیارد تومان این رسالت انجام و زندانیان پس از ادای دین خود به طلبکاران آزاد شدند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcc1mqe.2bqo48laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما