تاریخ انتشار :يکشنبه ۷ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۹
در راستای ابلاغ مقام معظم رهبری در تحصیل دانشجویان خارجی در ایران؛

پذیرش دانشجویان کشورهای همسایه موجب تبادل علم، فرهنگ و تحکیم روابط می شود

دستور مقام معظم رهبری مبنی بر امکان تحصیل اتباع خارجه در ایران باعث شد دانشگاه آزاد چابهار آمادگی خودرا در پذیرش دانشجویان خارجی اعلام کند.
پذیرش دانشجویان کشورهای همسایه موجب تبادل علم، فرهنگ و تحکیم روابط می شود
پذیرش دانشجویان کشورهای همسایه موجب تبادل علم، فرهنگ و تحکیم روابط می شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از چهابهاران، مسئول نمایندگی وزارت خارجه در منطقه آزاد ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان چابهار وبازدید از امکانات و کلاسهای این دانشگاه اظهار کرد: همجواری دو کشور ایران و افغانستان با توجه به وجوه مشترکات دو کشور و خط مرزی دو کشور همه با هم شده که این دو کشور همیشه در کنار هم باشند .
طوسی با بیان این مطلب که همیشه در مجامع بین المللی ارتباط تنگاتنگی با افغانستان داشته ایم افزود: با توجه موقعیت مکانی منطقه آزاد که با دو هدف ترانزیت و صنعت و فعالیت های اقتصادی پایه ریزی شده است درطول چند سال گذشته همیشه در تلاش برای جذب سرمایه گذاران افغان بوده ایم.
وی با اشاره به موقعیت بسیار خوب چابهار در ترانزیت کالا به افغانستان بیان کرد: درحال حاضر کشورهای آسیای مرکزی و افغانستان که به دریا راه ندارند چابهار را به عنوان مرکز تجاری و اقتصادی و مسیری امن برای تجارت بین دو کشور برای انتقال کالا پذیرفته اند.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه با استقبال از تحصیل افاغنه در دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: شرایط خوبی برای حضور دانشجویان خارجی بخصوص برای اتباع افغان بوجود آمده و با توجه گفتگوها ی انجام شده با رده های ذی ربط مجوزهای لازم در این زمینه گرفته شده است.
رئیس دانشگاه آزاد چابهار: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای تاریخی و ماندگاردر بعد از انقلاب است
دکتر محمد حسین یاراحمدزهی در نشست با مسئول نمایندگی وزارت خارجه در منطقه آزاد در دانشگاه آزاد چابهار، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای تاریخی و ماندگاردر بعد از انقلاب است از بین ده میلیون دانشجوی فارغ التحصیل پنج میلیون از دستاوردهای دانشگاه آزاد است که آموزش و تعلیم دیده اند و در عرصه های مختلف در صنایع وتجارت بکارگیری شده اند.
وی افزود: اکثر کشورها از جمله مسلمان ها که در ۱۰قرن گذشته بردنیا حاکم بودیه اند دلیل آن برتر بودن در علم و دانش است و برتر بودن در بعضی از کشورها در امور دنیوی به علم آموزی برمی گردد.
یاراحمد زهی بیان کرد: در بحث بین الملل و جوامع اسلامی همیشه تلاش بر این بوده که تکلیف علم آموزی و تکثیر علم را بخوبی ادا کنیم و ایران همواره در کنار ملت افغانستان بوده و افغانستان در طول تاریخ عضو خانواده ایرانی ها بودند و موافقت شده است دانش آموزان دیپلمه و دانشجویان کاردانی با همان شرایط قبولی ایرانی ها صورت گیرد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdchiwn-.23nwidftt2.html
منبع : چهاربهاران
نام شما
آدرس ايميل شما