ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> تبلور جلوه های زیبای وحدت شیعه و سنی در ماه مبارک رمضان | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۴
جلوه های زیبای وحدت شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با شرکت در آیینهای ویژه ماه مبارک رمضان متبلور گشته است.
تبلور جلوه های زیبای وحدت شیعه و سنی در ماه مبارک رمضان
تبلور جلوه های زیبای وحدت شیعه و سنی در ماه مبارک رمضان
به گزارش سرویس سیاسی عصر هامون به نقل از ایرنا، در این ایام و لیالی باشکوه و پرفضیلت ویژگی های ممتاز وحدت، همدلی و همزبانی مردمان شیعه و سنی به ویژه در آیین های افطار ماه مبارک رمضان به خوبی قابل لمس است.
در لحظات افطار ماه مبارک رمضان شاهد حضور وحدت بخش اقشار مختلف مردم در مساجد، تکایا و حسینیه های شهرهای زابل، زهک، هیرمند، نیمروز، هامون، زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، سرباز، نیکشهر، قصرقند، فنوج، کنارک و چابهار هستیم.
شرکت در آیین های وعظ و سخنرانی و نماز تراویح از دیگر ویژگی های ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان است.
حضور مسوولان ارشد استان به ویژه آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه و علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، جمع زیادی از مدیران، نخبگان، علما و معتمدان و ریش سفیدان طوایف در ضیافت افطاری دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت استان و مسجد مکی اهل سنت زاهدان جلوه زیبایی از شکوه وحدت شیعه و سنی را به نمایش گذاشت.
بدون شک و تردید حضور وحدت آفرین علما، مسوولان و دلسوزان استان در آیینهای خاص شیعه و اهل سنت و بویژه آیینهای افطار سبب تقویت وحدت و همدلی در جامعه می شود.
در سالهای اخیر به همت علمای تقریبی و حضور مسوولان دلسوز در نظام اسلامی و از جمله دولت تدبیر و امید شاهد افزایش نشستهای وحدت و همدلی در استان هستیم.

 

 
امام جمعه خاش با قدردانی از دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت استان و خاش برای پذیرایی از روزه داران گفت: ادامه این برنامه علاوه بر نزدیکتر کردن قلوب مومنان، به تقویت وحدت و همگرایی در جامعه کمک می کند.
حجت الاسلام محمدحسین میری افزود: هر شب در سطح مساجد و حسینیه های این شهرستان نسبت به اطعام نیازمندان و مومنان روزه دار اقدام می شود.
وی بیان کرد: در اجرای این برنامه ها مردم خیرخواه و نوعدوست خاش و مسوولان شهرستان همکاری و مشارکت دارند.
مولوی یعقوب حسین بر رابط نهاد نمایندگی رهبری در امور اهل سنت خاش گفت: وحدت و همدلی علما و بزرگان اهل سنت با علما و بزرگان شیعه در این شهرستان مزیت بسیار مهمی است که سبب تقویت همگرایی در جامعه شده است.
وی ادامه داد: همه ساله امامان جمعه و جماعات، مدیران و مدرسان حوزه های علمیه اهل سنت از آیین های ضیافت افطاری به خوبی استقبال می کنند و این سنت حسنه در نقاط مختلف شهری و روستایی در سطح مساجد شهرستان انجام می شود.
امام جمعه مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش نیز گفت: قرآن عامل مهم وحدت و همدلی در میان مسلمانان است.
مولوی محمدعثمان قلندرزهی از ماه مبارک رمضان بعنوان ماه بهار امت اسلام و بهار قرآن یاد کرد و اظهار داشت: ماه پرفضیلت و با برکت رمضان، ماه رسیدن به خدای یکتا و نزدیک شدن به قرآن و سنت و در نتیجه اتحاد و همبستگی عموم مسلمانان است.

مدیر دفتر آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سنت حسنه اطعام و افطاری روزه داران با قوت در سطح استان با هدف تقویت وحدت و یکپارچگی و نمایش جلوه های زیبای همدلی و همزبانی انجام می شود
حجت الاسلام محمدابراهیم سبزکار افزود: افزون بر پنج هزار نفر از مومنان روزه دار تا پایان ماه مبارک رمضان در ضیافت افطاری این نهاد اطعام می شوند.
وی اظهار داشت: این سنت حسنه در شهر زاهدان به صورت یک روز در میان در حال انجام است و در شب های آینده نیز این برنامه در دیگر شهرهای استان ادامه پیدا می کند.
وی ادامه داد: ماه بزرگ و با عظمت رمضان، ماه نزول قرآن است و این کتاب بزرگ الهی برترین عامل برقراری اتحاد و یکپارچگی و پیوند دهنده قلوب در میان مسلمانان محسوب می شود.
سبزکار بیان کرد: اسلام دین اخوت، صمیمیت، صلح و رحمت، شفقت، مهر و عدالت است و با شرکت در آیینهای خاص این ماه و از جمله ضیافت های افطار جلوه های زیبایی از اتحاد و همدلی به نمایش گذاشته می شود.


 

 
انتهای پیام /9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchvznq.23nvvdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما