تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۷
مردم چابهار و روستاهای اطراف در حالی با مشکل نبود آب شیرین مواجهند که علاوه بر هم‌نشینی در کنار دریا یک کارخانه آب شیرین در منطقه آزاد چابهار بدون فعالیت مانده است.
چابهاری‌ها کارخانه‌ آب شیرین‌کن دارند، اما آب خوردن ندارند/ سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیاردتومانی، به فنا رفت
چابهاری‌ها کارخانه‌ آب شیرین‌کن دارند، اما آب خوردن ندارند/ سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیاردتومانی، به فنا رفت
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، در حال حاضر روستاهای اطراف چابهار به وسیله تانکر آبرسانی می‌شود. همچنین مناطقی که عمده فعالیت صیادی چابهار در آن‌ها انجام می‌شود نیز فاقد آب لوله‌کشی و بدون آب شیرین هستند. برای نمونه بندرصیادی بریس و مردم ساکن در آن از منطقه نگور آب می‌خرند.
این در حالی است که به دلیل بی‌تدبیری منطقه آزاد چابهار یک کارخانه آب‌شیرین‌کنی در این منطقه احداث ولی بدون فعالیت مانده‌است.
«علی پارسا» سرمایه‌گذار پروژه‌های آب و آبرسانی دراین‌باره به کلیدملی گفت: «برخلاف سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیاردتومانی برای تولید آب بسته‌بندی در منطقه آزادچابهار این مجموعه حاضر به عملی کردن تعهد خود نیستند و به همین دلیل کار متوقف شده است»
این سرمایه‌گذار اهل سیستان و بلوچستان که در عمان ساکن است همچنین توضیح داد: بگذارید اینطور برایتان بگویم. من یک تاجر هستم. در منطقه چابهار مردم برای آب له‌له می‌زنند. اگر آب باشد حیات هم هست. اگر آب نباشد پتروشیمی، فولاد، نیروگاه برق و هر صنعت دیگری معطل می‌ماند. همه این‌ها آب نیاز دارند. اگر آب باشد کشاورزی صنعتی هم شکل می‌گیرد. اینگونه حرفم را جمع‌بندی کنم که اگر آب باشد امنیت هست.
پارسا همچنین گفت: مشکل من سرمایه‌گذار در پروژه‌هایی است که در منطقه آزاد قرار بوده انجام بگیرد و متأسفانه مدیریت منطقه آزاد نتوانسته کاری برای برداشتن موانع آن انجام دهد. ۳ - ۴ پروژه در منطقه آزاد چابهار دارم که متوقف مانده‌اند. اما در بیرون از منطقه آزاد در محدوده چابهار آقای محبتی که فرماندار پرتکاپویی است خوب کار می‌کند و کارها پیش می‌روند.
مشکل توقف پروژه‌ها در منطقه آزاد چابهار فقط مربوط به برنامه‌های سرمایه‌گذاری در آب نیست. یکی از پرسش‌های مردم منطقه این است که چرا منطقه آزاد چابهار نتوانسته وضع زندگی مردم را بهبود ببخشد.
خلیل‌الله درخشان، «خلیل الله درخشان» کشاورز نمونه چابهار و مدیرعامل شرکت «مکران صید بریس» در این‌باره تأکید کرد: مدیر خوب کسی است که برنامه‌ها را اجرا کند. مهم اجرای برنامه است نه بومی بودن. متاسفانه برنامه‌ای که از بیست سال پیش برای منطقه آزاد نوشته شده هنوز اجرا نشده است.
این فعال اقتصادی در چابهار همچنین گفت: علت افت و خیز در این مجموعه افت و عقبگرد مدیریت است. مسئله دیگر این است که مدیرعامل منطقه آزاد باید اختیارات آیین نامه و اساسنامه را داشته باشد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdch6znq.23nvidftt2.html
منبع : کلید ملی
نام شما
آدرس ايميل شما