تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۶
ماجرای گم شدن دکل نفتی ایران این روزها به سوژه داغ رسانه های خبری تبدیل شده است و برخی ها با آب و تاب فراوان به صورت مغرضانه به این موضوع پرداختند.
ردپای یقه سفیدها در ماجرای گم شدن دکل های نفتی/ سنگ اندازی صاحبان قدرت در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی
به گزارش خبرنگار سیاسی عصرهامون، آبان ماه سال گذشته بود که برخی از نمایندگان در بهارستان از گم شدن دکل نفتی چند میلیون دلاری خبر دادند.
جنجال و هیاهو در پی انتشار خبر مفقود شدن این دکل نفتی نه تنها با هدف برملا شدن دست عاملان اصلی بلکه آلوده به اغراض سیاسی شده است و در پس پرده آن تسویه حساب های شخصی نهفته است که برخی رسانه های یک طیف خاص دست در دست سیاسیون به آن دامن می زنند.
بی اخلاقی برخی رسانه ها در برخورد با فساد اقتصادی نشان می دهد این رسانه ها علی رغم اینکه نشان می دهند چندان هم به دنبال مفاسد اقتصادی نیستد بلکه هدف آنها استفاده سیاسی از مفاسد اقتصادی هستند.
این جهت گیری های مغرضانه این رسانه و سیاسیون قدرت طلب در حالی مطرح می شود که مبارزه با مفاسد اقتصادی همواره از تأکیدات اصلی و مهم رهبر انقلاب اسلامی بوده است. در سال‌های اخیر و پس از صدور فرمان هشت ماده‌ای خطاب به سران قوا این مطالبه به صورت جدی‌تری مطرح شده است.
ایشان در پاسخ به نامه جهانگیری معاون اول دولت در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد فرمودند: مگر وضعیت برای مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی‌گیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار [همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد] و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظه‌ای بگیرند و اجرا کنند.
ایشان در جای دیگر بیان داشتند: حرف زدن راجع به فساد که فایده‌ای ندارد؛ با «دزد دزد» گفتن، دزد از دزدی دست برنمیدارد؛ باید رفت، وارد شد. مسئولان کشور، روزنامه که نیستند که راجع به فساد حرف میزنند. بله، روزنامه راجع به فساد ممکن است حرف بزند، من و شما که مسئول هستیم باید اقدام کنیم؛ حرف دیگر چیست؟ وارد بشوید؛ [ اگر] بلدیم اقدام کنیم، جلوی فساد را به‌معنای واقعی کلمه بگیریم.
پدیده مبارزه با فساد در ابعاد مختلف آن همواره از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری بوده است و ایشان همواره به مقابله با فسادها و سوء استفاده‎های اقتصادی تاکید دارند.
حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان در گفتگو با عصرهامون دلیل اجرایی نشدن و برخی سنگ اندازی ها در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی را حضور افرادی مقام و منصب دار به عنوان شریک جرم پرونده های فساد دانست و گفت: این افراد با سنگ اندازی و کارشکنی باعث جلوگیری از رو شدن دست خود در این پرونده ها می شوند.
شهریاری اظهار داشت: متاسفانه مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور از حالت اصیل و اساسی خارج شده و بیشتر حالت نمایشی و رسانه ای پیدا کرده است چرا که اگر به درستی برخورد می شد نباید هر روز اختلاس جدید در کشور عنوان می شد لذا این نشان می دهد که برخورد ها، نظارت ها و بازرسی ها جدی و به خوبی انجام نشده و مسئولین به درستی مسئولیت شان را انجام ندادند.
سراج در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما، درباره سرنوشت دکل نفتی گمشده ایرانی می گوید: افرادی که این پول را هزینه کرده‌اند تاکنون نتوانسته‌اند هیچ دلیلی ارائه کنند که این پول حتما به شرکت فروشنده تحویل شده است. سازمان بازرسی کل کشور تاکنون هشت گزارش مفصل در این خصوص از شرکت نفت تهیه کرده که آخرین گزارش آن اخیرا تهیه و به مراجع قضایی ارسال شد.
صاحبان قدرت سیاسی و اقتصادی همواره می توانند از حربه و امتیاز قدرت برای نیل به مقاصد اقتصادی استفاده کنند و از این لحاظ همواره در مظان اتهام هستند.
علی رغم تلاش های این قدرت طلبان برای مخفی ماندن جرم های فساد آمیز آنها یا فشار به دستگاه های قضایی و اخلال در روند پرونده اما محاکمه مهدی هاشمی، محمدرضا رحیمی و دیگر تجربه‌های عملی نشان از عزم مراجع قضایی در برخورد با این مجرمان یقه سفید دارد.
انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcjmvea.uqeymzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما