تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۵
عصر هامون گزارش می دهد؛ کدام یک نماد زن ایرانی ست؟

از ورزشکاران با حجاب تا مانکن های بد حجاب

بانوان ورزشکار ایرانی همواره در مسابقات بین المللی با حفظ حجاب نام بانو و بانوان ایرانی را در جهان می درخشانند.
از ورزشکاران با حجاب تا مانکن های بد حجاب
از ورزشکاران با حجاب تا مانکن های بد حجاب
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، همواره شاهد این بودیم که بانوان ورزشکار ایرانی در مسابقات بین المللی و المپیک با حفظ حجاب باعث شدند نام زنان ایرانی در جهان بدرخشد و با اینکه گاهی مدال قهرمانی فدای حجاب شده ولی همواره بانوان ایرانی با برند حجاب و عفت در جهان شهرت یافته اند.
در حالی حجاب بانوان ایرانی با ورزشکاران به نمایش در می آید که امروزه در سایه غفلت و بی توجهی مسئولین مانکن ها و شبکه های اجتماعی نه تنها زنان ایرانی را به سخره گرفته اند بلکه حجاب از سر بانوان ایرانی به قیمت یک لایک بر می دارند.
مانکن های فروشگاه که مدت هاست تبدیل به الگو برداری برخی بانوان ایرانی شده اند و حتی اگر مانکنی با یک تیپ غیر متعارف پشت ویترین مغازه جولان دهد تبدیل به سمبل حضور برخی با آن تیپ در جامعه می شود اما همچنان شاهد سکوت مسئولین و بیان جملات کلیشه ای "حجاب برای زن مانند صدف مروارید است" و موجب مصونیت است و نه محدودیت هستیم که در این سالها تکرار هایی بی نتیجه بوده که این موضوع را روشن می سازد که روش‌های تبیین و آموزش باید از شعار و دیوار نوشته فراتر رود .

حجاب بانوان مسئله ای که در حوزه فرهنگ با آن دست به گريبانيم و البته ريشه در سالهاي گذشته دارد و این روزها به نظر می رسد؛ حجاب در میان برخی بانوان جوان امری سیاسی و دیپلماتیک تلقی می شود، نه فریضه‌ ای که از جانب خداوند وضع شده است و آنچه در برخی رسانه ها و گاهی رسانه ملی دیده می شود این است که تنها زنان سیاستمدار و همسران سیاسیون با حجاب کامل در محافل اجتماعی حاضرند و شخصیت‌های دوست داشتنی هنری و حتی همسران ورزشکاران محبوب، چادر نمی پوشند.
مسئله ديگر غفلت از امر به معروف و نهي از منکر است و باید پرسید که چه کسی در مقابل بي عفتي ها تا کنون با شیوه های فرهنگی ایستاده است و آیا سیاه نمایی و ریاکارانه خواندن این حرکت زیبا نیز نوعی گریز برای مقابله با این معضل بوده است.
اما رسانه های بیگانه چه کردند؟ مهمترین ترفند دشمن در اشاعه بی حجابی در جوامع شبهه سازی و شبهه پروری بوده است؛ خاصه آنکه در عصر حاکمیت تکنولوژی و فناوری اطلاعات نسخه ها و انگاره های فرهنگی خود را در زرورق علمی می پیچند و تجویز می کنند و ترویج می دهند و دشمنان قسم خورده اسلام کوشیدند تا میان حجاب با عفاف، تفکیک قایل شده و حجاب را برای حفظ عفت غیر ضروری وانمود کنند و ما غافل از اینکه حفظ عفاف بدون رعایت نشانه بیرونی که همان حجاب ظاهریست ممکن نیست؛ افزایش شبکه های اجتماعی در سال های اخیر از مهمترین توطئه دشمنان اسلام بوده است.
نکته قابل تامل این است که امروزه در جایی ایستاده ایم که خانواده‌های مذهبی هم در توجیه بدحجابی دخترانشان، عقب‌مانده و متحجر خوانده شدن از سوی دوستان و اطرافیان را عنوان می‌کنند و خود دختران هم علت دوری از حجاب را غالب شدن این عرف نابسامان در جامعه می دانند و رسانه های داخلی و صدا و سيما نیز در این سالها با عدم معرفي چادر به عنوان حجاب برتر بر این موضع دامن زدند،
 حتی صدا و سیما بارها با نمایش زنان با حجاب در نقش های فقر و بد باعث از بین رفتن حرمت این مسئله بین زنان ایرانی شده اند، این بی حرمتی صدا و سیما گاهی اشک در چشم بانوان با حجاب و تحصیل کرده جامعه جمع کرده است.
به نظر می رسد، باید در مرحله نخست رسانه های کشور پیشقدم شوند و با استفاده از روش‌های علمی و روان‌شناسی، فوایدی را که از رهگذر حفظ حجاب و عفاف نصیب بانوان و جامعه می‌شود را گوشزد کنند و بی‌گمان در صورتی که این مهم به خوبی و با جامع‌نگری انجام پذیرد، بسیاری از بانوان به سوی حجاب با شوق و رغبت گام بر می دارند.
امروز درست یا غلط حجاب اغلب وسیله ای برای شرکت در محافل سیاسی و مکان های اداری شده است و البته بانوان هنرمند رسانه ملی الگوی حجاب دخترانمان شده اند.
با این وجود ایران اسلامی امروز مفتخر به حضور زنانی است که با حفظ ارزش های اسلامی و عفاف توانمندی های خود را در عرصه های اجتماعی و ورزشی به نمایش گذاشته و پر توان در عرصه های ملی و بین المللی می درخشند تا نمایشی روشن از این واقعیت باشند که حجاب مانعی برای فعالیت زنان مسلمان نیست بلکه در امنیت و موفقیت آن ها تاثیرگذار است.
بانوان توانمند و موفق و محجبه ایران اسلامی معتقدند که در هیچ حوزه ای فعالیت شان با چادر آنها را با مشکل مواجه نکرده و حجاب چتری برای امنیت اجتماعی و مدال شایستگی آنان بوده است.
با نگاهی دقیق تر؛ اثرات جبران ناپذیر شیوع بی حجابی که مهم ترین آنها بی ثباتی کانون خانواده هاست برکسی پوشیده نیست و بر اساس پژوهش های انجام شده افزایش آمار طلاق در سال های اخیر نشان از بی توجهی به این مسئله در کشور دارد.
به نظر می رسد با توجه به اینکه در سالهای اخیر حجاب بانوان در کشور به عنوان موضوعی فرهنگی و اجتماعی با پارادوکس‌هایی مواجه شده است؛ باید مسئولان تغییر و اصلاح نگرش و دیدگاه زنان و دختران را در این خصوص در دستور کار قرار دهند و از مقوله حجاب به عنوان سپر حمایتی از خانواده ایرانی در برابر تباهی حمایت کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcf0cde.w6dx1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما