ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> ردپای شبکه‌های اجتماعی در ۳۰درصد طلاق‌های سیستان و بلوچستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۳
با آمدن شبکه های اجتماعی مجازی، شکل جدیدی از زندگی در فضای مجازی شکل گرفت و روابط میان افراد با شکل سنتی آن تفاوت کرد و تاثیر غیرقابل انکاری بر روابط اجتماعی بر جای گذاشت.
ردپای شبکه‌های اجتماعی در ۳۰درصد طلاق‌های سیستان و بلوچستان
ردپای شبکه‌های اجتماعی در ۳۰درصد طلاق‌های سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس حقوقی و قضایی عصر هامون به نقل از دادمردان، سالها پیش زمانی که برای اولین بار تلفن همراه پا به عرصه ارتباطات کشور گذاشت، هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که در فاصله زمانی، کار به جایی برسد که تلفن همراه از نان شب هم برای مردم کشور ما واجب تر شود و همه از پیر تا جوان، گوشی تلفن همراه را در تمام ساعت های شبانه روز همراه خود داشته باشند.
حضور همین میهمان ناخوانده و افرادی که گوشی به دست در احوال خودشان سیر می‌کند، نه تنها میهمانی‌ها و دور هم جمع شدن‌ها هم مانند گذشته معنا ندارد، بلکه دوری اعضای خانواده به خصوص زن و شوهر از یکدیگر و به دنبال آن آسیب هایی از جمله طلاق، زنگ خطر را برای جامعه به صدا درآورده است
طلاق عاطفی واژه ای است که در زندگی مدرن امروز بسیار به گوش می خورد به طوری که گاهی فکر می کنیم تمام زیبایی زندگی مشترک در روزهای اول آن خلاصه شده است.
با آمدن شبکه های اجتماعی مجازی، شکل جدیدی از زندگی در فضای مجازی شکل گرفت و روابط میان افراد با شکل سنتی آن تفاوت کرد و تاثیر غیرقابل انکاری بر روابط اجتماعی بر جای گذاشت.
اعظم خواجویی در گفت و گو با دادمردان، با اشاره به جنبه منفی آسیب اجتماعی اظهار داشت: از جمله معضلات شبکه های اجتماعی، بروز آسیبی تحت عنوان «طلاق» است که آثار مخرب آن در ابعاد اجتماعی فوق العاده زیاد بوده و موجب ایجاد ناهنجاری های اجتماعی بسیاری می گردد.
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی افزود:در پیدایش معضل طلاق، عوامل شناخته شده و ناشناخته ای دست به دست هم داده و موجب ناسازگاری زناشویی و انحلال خانواده و بالا رفتن نرخ طلاق در جامعه ایرانی به خصوص در سالهای اخیر شده است.
وی با بیان اینکه وقتی یکی از همسران به‌طور مداوم و افراطی به اینترنت پناه می‌برد دوری و جدایی عاطفی به وجود می آید، عنوان کرد:طلاق عاطفی به سردی رابطه میان زن و شوهر گفته می‌شود درواقع در این رابطه ضعف ارتباط عاطفی زن و شوهر منجر می‌شود به سردی تمامی روابطی که یک زوج می‌توانند با هم داشته باشند مانند رابطه روحی، جسمی، عاطفی و حتی گفتاری
وی خاطر نشان کرد:طلاق عاطفی باعث می شود میزان اعتماد افراد به یکدیگر کم شده و نسبت به یکدیگر دچار سوء تفاهم شوند افراد خانواده مدام دچار اشتباه شده و به دلیل نداشتن تکیه گاه جدی در زندگی احساس یاس و سرخوردگی می کنند و با انواع بیماری های روانی و روحی دچار می شوند.
خواجویی در پایان گفت: گاهی اوقات در این شبکه های اجتماعی افراد وارد بازی‌هایی می‌شوندکه به خودشان می‌گویند که نمی‌خواهم با او رابطه برقرار کنم ولی عملا وارد رابطه شخصی و پنهانی می‌شوند که می‌تواند زمینه خیانت و جدایی را فراهم کند.
در این راستا کلثوم موذن در گفت و گو با دادمردان، اظهار داشت:طلاق یک بحران اجتماعی است که فروپاشی خانواده و بر هم زدن تعادل روانی و عاطفی افراد، موجب بروز آسیب های اجتماعی می شود.
مسئول دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه فرهنگ و بافت سنتی حاکم بر استان گفت: در استان ما شبکه های اجتماعی کمتر توانسته به بنیان خانواده ها آسیب برساند اما می توان گفت ۳۰درصد از مراجعین طلاق علتی ندارد جز وجود همین شبکه های اجتماعی و آسیبهایی که به همراه دارد.
حجت السلام سید محمود حسینی طباطبایی در گفت و گو با دادمردان، شبکه های اجتماعی را حربه دشمنان عنوان کرد و اظهار داشت:در گذشته جنگ نظامی مرزی و خاکی بود اما دشمن امروزه جنگ را به درون خانه های ما کشیده است که همین جمله این شبکه ها که پایه و اساس خانواده را منحل میکند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه هجوم شبکه های اجتماعی و ماهواره ای باعث متزلزل شدن اساس خانواده ها میشود، گفت: دشمن از هیچ کوششی فروگذار نیست و برای اقشار مختلف یک کشور برنامه های متفاوتی دارد.
وی گفت: قطعا اگر ما از بعد اعتقادی و عملی مجهز به صلاح قرآن و فرهنگ اهل بیت نباشیم قطعا شبکه های ماهواره ای و اجتماعی می تواند بنیان خانواده هایمان را نابود کند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcdkf05.yt0fz6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما