تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۸
مغز از سلول‌های سفید که حاوی چربی فراوان هستند تشکیل شده است که این چربی منشا سلول‌های مغز را منعطف نگه می‌دارد.
5 خوراکی که مغز را چرب و سالم نگه می‌دارد
به گزارش سرویس علمی پزشکی عصر هامون، پیام فرحبخش متخصص تغذیه بیان کرد: مغز سر از سلول‌های سفید که حاوی چربی فراوان هستند تشکیل شده است که این چربی غشای سلول‌های مغز را منعطف نگه می‌دارد و به این ترتیب مواد غذایی و انتقال دهنده‌های عصبی به سادگی به این سلول ها وارد و یا خارج می‌شوند. 
 
وی افزود: ما طبق اصول درست خوردن می‌توانیم 30درصد کالری روزانه خود را از چربی‌ها دریافت کنیم البته باید توجه داشت که چربی های خوب را جایگزین چربی‌های بد کنیم یعنی نوع چربی‌های اشباع را به چربی‌های مفید تبدیل کنیم. 
 
این متخصص تغذیه گفت: استفاده از روغن‌هایی مثل روغن زیتون، هسته‌ی انگور، کنجد، کلزا و همچنین مصرف ماهی‌های چرب مانند سالمون،‌ ساردین، تن و قزل‌آلا برای چرب نگه داشتن مغز بسیار مفید هستند. 
 
وی ادامه داد: مصرف آجیل‌ها که حاوی پروتئین و اسیدهای چرب و آرژینین آمینه هستد و استفاده از کلم بروکلی و گل کل که سرشار ار ماده مغذی به نام کولین است نیز برای سلامت مغز ضروری است. 
 
فرحبخش خاطر نشان کرد: مصرف چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند لذا مصرف روزانه  آن برای سلامت مغز توصیه می‌شود. 
 
انتهای پیام/ 8399
https://www.asrehamoon.ir/vdcam6n0.49n6015kk4.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما