تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۴
سرطانی نادر که خود را در لایه های زیرین پوست صورت این زن مخفی کرده بود برای پزشکان چاره‌ای جز تخلیه کامل 50 درصد صورت او نگذاشت.
به گزارش سرویس علمی پزشکی عصر هامون، یک زن 25 ساله اهل کشور انگلستان به نام Jannine mc Haffie  به خاطر اشتباه پزشکان در تشخیص دیر هنگام سرطان غدد بزاقی خود مجبور به تن دادن به عمل جراحی بسیار تهاجمی شده است که بر اثر آن تمامی دندان‌های فک بالایی، استخوان کام، فک سمت راست، استخوان های گونه و نیز پوست صورت خود در سمت راست را از دست داده است.
 
سرطان نادر باعث تخلیه کامل نیمی از صورت این زن شد +‌ تصاویر
 
گفتنی است، او ابتدا دچار خونریزی از بینی بود که پزشکان آن را آلرژی و حساسیت فصلی شناسایی کرده بودند، سپس در سپتامبر سال 2014 او با یک توده در حفره بینی خود به ابعاد یک تخم مرغ مواجه شده و در اثر بزرگ شدن توده با مشکل تنفسی حاد مواجه گشته که در نهایت پزشکان پس از انجام عسکبرداری MRI و نمونه برداری از تومور مشکل او را آدنوئید سیستیک کارسینوما، سرطان غدد بزاقی تشخیص داده‌اند. 
 
سرطان نادر باعث تخلیه کامل نیمی از صورت این زن شد +‌ تصاویر
 
پزشکان پس از انجام 3 عمل جراحی تهاجمی در فاصله 3 روز موفق به برداشت کامل بافت سرطانی شده‌اند. 
 
در حال حاضر جراحان با استفاده از استخوان پای او در حال بازسازی بخش هایی از صورت برای بدست آوردن ظاهر طبیعی‌تر در او هستند.
 
 تا قبل تشخیص سرطان، Jannine ،با درد فراوان و خونریزی‌های شدید از بینی مواجه بوده است و در نهایت پس از 10 ماه تحمل درد و ناراحتی پزشکان ACC را در او شناسایی کرده‌اند. 
 
او حال پس از گذراندن یک دوره نقاهت سه هفته‌ای برای نخستین بار بدون نیاز به عصا در حال راه‌رفتن است و هنوز مجبور است برای مهار سرطان پرتو درمانی را پشت سر بگذارد.
 
هر یک از اعمال جراحی برای برداشتن بخشی از آثار سرطان نزدیک به 13 ساعت به طول انجامیده است، سرطان آدنوئید سیستیک و CACC نوعی سرطان نادر غدد ترشحی بزاقی است که می‌تواند در مناطقی چون کام، پایه زبان، حنجره، نای،‌ غده اشکی و حتی سینه به وجود آید.
 
این سرطان به آهستگی پیشرفت می‌کند و در صورت تاخیر در درمان می‌تواند به سایر بخش‌های بدن مانند ریه ها، کبد و حتی استخوان ها نیز سرایت کند. 
 
علت این سرطان علاوه بر قرار گرفتن فرد در معرض تابش اشعه یا عوامل سرطان زا به تغییرات ژنتیکی محیط زندگی شخص و یا فاکتورهای ژنتیکی او نیز مربوط می‌شود. 
 
در حال حاضر پزشکان امیدوار هستند در فاز دوم ترمیم با کمک طراحی 3 بعدی برای این مادر جوان پروتزهای مصنوعی برای ترمیم چهره و توانبخشی صحبت کردن او تولید کنند. 
 
انتهای پیام/ 8399
https://www.asrehamoon.ir/vdccmsqm.2bqsm8laa2.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما