تاریخ انتشار :شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۹
توسعه و تجهيز مراكز بيمارستاني منطبق با نياز منطقه بصورت جدي در دستور كار مديران مربوطه قرار گيرد .
نياز ۱۷۲ ميليارد توماني براي توسعه و ساخت ۱۲ بيمارستان استان/ اختصاص 7 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان تنفسی در زابل
نياز ۱۷۲ ميليارد توماني براي توسعه و ساخت ۱۲ بيمارستان استان/ اختصاص 7 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان تنفسی در زابل
به گزارش پایگاه خبری عصرهامون به نقل از اوشیدا: علي اوسط هاشمي استاندار سيستان و بلوچستان در نشست  خود در خصوص مسائل و مشكلات پروژه هاي بيمارستاني استان از لزوم اتمام طرحهاي بالاي ۸۰ در صد استان بخصوص طرحهاي بيمارستاني گفت و افزود : با توجه به شرايط ويژه استان بحث ساخت ، توسعه و تجهيز مراكز بيمارستاني منطبق با نياز منطقه بصورت جدي در دستور كار مديران مربوطه قرار گيرد .
استاندار با اشاره به اهميت بخش سلامت در استان گفت: ۵ بيمارستاني كه بالاي ۸۰ درصد پيشرفت فيزيكي داشته اند در اولويت قرار گرفته و تا پايان امسال به اتمام خواهند رسيد .
همچنين وي در خصوص تكميل بيمارستان ۶۴ تختخوابي نيكشهر نيز گفت : با توجه به نياز منطقه اين بيمارستان حداكثر تا پايان شهريور ماه راه اندازي و آماد ارائه خدمت به مردم شهرستان خواهد بود .
هاشمي با تاكيد بر استفاده از تمام ظرفيت هاي ملي و استاني براي پيشبرد و اتمام پروژه هاي بالاي ۷۰ درصد گفت : براي تكميل پروژه هاي رديف دار از منابع كشوري حداكثر استفاده بايد انجام شود و منابع داخلي براي تقويت ديگر بخش ها مورد استفاده قرار گيرد .
وي همچنين با اشاره به مركز درماني ۱۰ تخته كنارك كه با وجود نصب تجهيزات بلا استفاده مانده است نيز گفت : اين مركز حداكثر تا پايان مرداد ماه به بهره برداري خواهد رسيد .
نماينده عالي دولت در استان از مسئولان مربوطه خواست پروژه هايي كه تا پايان سال ۹۵ به اتمام مي رسند را برآورد نياز كرده و حداكثر طي ۱۰ روز آينده بسته نيازمنديهاي خود را در حوزه سلامت تهيه تا جهت پيگيري موارد آن اقدام شود .
استاندار باتوجه به وضعيت جوي زابل نيز گفت : مبلغ ۷ ميليارد تومان از محل اعتبارات استاني براي اتمام بيمارستان تنفسي زابل پرداخت شده است و اين در حالي است كه كل اعتبارات ملي پرداخت شده براي اين بيمارستان ۱۵۰ ميليون تومان بوده است .
وي همچنين بر ادامه كار و اتمام بيمارستان سراوان حداكثر تا ۳ سال آينده تاكيد كرد و گفت : با توجه به اينكه اين بيمارستان از مصوبات دولت بوده است و با توجه به شرايط ويژه سراوان ، اين بيمارستان حداكثر تا ۳ سال آينده به اتمام برسد .
درابتداي اين جلسه نيز محمود رضا ميري بنجار ، رئيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با اشاره به مشكلات استان در حوزه سلامت گفت: هم اكنون دراستان به ازاي هر ۴۷ صدم در هزارنفر ، يك تخت بيمارستاني وجود دارد و حال آنكه سرانه آن در كشور به ازاي هر ۱۰۰۰ نفر يك و نيم تخت است .
وي همچنين در خصوص اتمام بيمارستان ۶۴ تختخوابي كنارك نيز گفت : تا كنون ۱۱ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان از محل اعتبارات داخلي دانشگاه براي اين بيمارستان هزينه شده است و تلاش مي شود كه اين بيمارستان تا پايان شهريور ماه به بهره برداري برسد .
در ادامه ميري افزود : براي تجهيز بيمارستان چشم پزشكي زاهدان مبلغ ۲۵ ميليارد تومان اعتبارمورد نياز است كه با تامين اعتبار لازم ، اين بيمارستان تجهيز خواهد شد .
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdchzqnq.23nizdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما