تاریخ انتشار :پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۰
صنعت بازی سازی زمینه ایی برای اشتغال زایی در سیستان و بلوچستان
سیستان و بلوچستان می تواند قطب بازی سازی کشور شود
یه گزارش سرویس وبلاگی عصر هامون، این بار برای مصاحبه به سراغ یکی از بازی سازان استان سیستان و بلوچستان رفتیم تا از تولیدات خود در عرصه بازی سازی برای ما سخن بگوید، بنا به دلایل شخصی این بازی ساز خواستار عدم انتشار نامش بود، پایگاه همه با هم نیز در راستای رعایت این خواسته از انتشار نام این بازی ساز خودداری کرد.

شما به عنوان یک بازی ساز در استان سیستان و بلوچستان بازی های ساخته شده خودتان را معرفی کنید؟
با سلام به همه بازدیدکنندگان سایت همه با هم، بازی که برای اولین بار در سیستان و بلوچستان ساخته ایم بازی " ندای شهادت " بود که موضوع آن ترورهای سالهای 84 تا 88 را به صورت مرحله ای و به عنوان یک پاسدار باز خوانی می کنید. بازی دومی که ساخته شد بازی " سفیر " بود که اقدامات سردار شهید شوشتری رو با لهجه و گویش بلوچی تولید کردیم.

چه شد که به این 2 موضوع در بازی هایتان پرداختید؟
ایتدای شروع به ساخت بازی داستانهای مختلفی در ذهن خطور می کرد و برای پیاده سازی آن چندان مشکلی نداشتیم، چون پرداخته ذهن بود. رفته رفته داستانهای دفاع مقدس به ذهنمان آمد و با تیم بازی سازی به مشورت می گذاشتیم تا اینکه با یکی از افراد فعال فرهنگی استان قرار ملاقات گذاشتیم و از ظرفیت تیم برایشان گفتیم، در بین صحبت ها یاد شهید" عارف" از شهدای مسجد جامع افتادم و در جلسه مطرح کردم که حوادث تروریستی استان را باز سازی کنیم. و شروع کردیم به جمع کردن آرشیو عکس و شرح وقایع ترور ها.
در بازی دوم بنا به ظرفیتی که بچه های تیم داشتن یکی از ارگانها موضوع شهید شوشتری رو در میان گذاشتند و بعد از جمع آوری آرشیو و اطلاعات مربوطه شروع به ساخت بازی کردیم.

از بازی های شما چندان اسمی به میان نیامده است؟ علت این امر چیست؟
به موضوع خوبی اشاره کردید، چرا که در زمان ساخت بازی حمایت خیلی خوبی انجام شد از سوی ارگانها، اما بعد از ساخت مشکلاتی در جلوی راهمان وجود داشت که زمان مجوز گرفتن بازی بسیار طولانی شد و این علتی بود که بعد از مجوز گرفتن بازی کسی برای انتشار آن حمایتی انجام نداد و برای انتشار این بازی نیاز به یک اسپانسر داشتیم تا بازی به صورت گسترده پخش شود. اما این امر اتفاق نیافتاد.

بازی سازی در ایران را چگونه ارزیابی می کنید؟
بازی سازی در ایران خدا رو شکر رشد بسیار خوبی داشته چه از نظر گرافیکی و در این چند سال اخیر از نظر محتوا. اما بزرگترین مشکلی که در ایران داریم بدبینی کاربر ها به بازی های ایرانی است. البته تا حدی باید به کاربران این حق را داد. چرا که قیمت یک بازی ایرانی بسیار بالاتر از قیمت بازی های خارجی است، خوب این هم دلایلی دارد، یکی از آنها این است که بازی های خارجی کپی شده و باعث می شود از قیمت آن کاسته شود و بازی ایرانی نسخه اصلی به دست کاربر می رسد و قطعا قیمت آن بالاتر بوده.
مشکل دیگری که در بازی سازی ایران داریم ورود به عرصه های جهانی می باشد که نتوانتسته ایم در این عرصه به خوبی ورود کنیم. بازی رایانه ای یک ابزاری است که میتوان بدبینی هایی که از سوی غربی ها نسبت به اسلام و مسلمانان درست کرده اند را باطل و واقعیت را به مردم جهان نشان داد.

به عنوان سخن آخر اگر صحبتی دارید بفرمائید؟
به عنوان سخن آخر اگر مسئولین استان ظرفیت های بازی سازی را کشف کنند و بتوانند آن را راه بیاندازند میتوان در بحث اشتغال زایی بسیار موثر بود. چرا که در صنعت بازی سازی نیروی کار بسیار نیاز داشته و با توجه به شناختی که از استان دارم میتوان سیستان و بلوچستان را به یکی از قطب های بازی سازی کشور تبدیل نمود که نیاز به همت مسئولین برای فراهم سازی زیر ساخت این صنعت را دارد.
انتهای پیام/0720 https://www.asrehamoon.ir/vdcb85bz.rhbf9piuur.html
منبع : همه با هم
نام شما
آدرس ايميل شما