ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> نمره قبولی به رسانه های استان در حمایت از بازی سازها نمی دهمعدم حمایت مسئولان مانع پیشرفتم نشد | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۸
مهدی فنائی با بیان نقش رسانه های استان در نشر اخبار بازی سازان استانی گفت: به رسانه های استان در نشر اخبار بازی سازان و یا انتشار بازی ها نمره بالایی نمی دهم.
نمره قبولی به رسانه های استان در حمایت از بازی سازها نمی دهم/عدم حمایت مسئولان مانع پیشرفتم نشد
نمره قبولی به رسانه های استان در حمایت از بازی سازها نمی دهم/عدم حمایت مسئولان مانع پیشرفتم نشد
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از زاهدانه، سیستان وبلوچستان دومین استان پهناور کشور است که علی رغم کمبود امکانات رفاهی و آموزشی و... جوانان فهیم، باهوش و استعداد زیادی دارد که نه تنها کمبود امکانات مانع رسیدن به اهداف بلندشان نمی شود بلکه بی مهری برخی مسئولین نیز آنها را از هدفشان دور نکرده است و دست بر قضا با نبود امکانات، کمبود فضای آموزشی و علمی مناسب توانسته اند با همت و تلاش خود باعث افتخارآفرینی برای استان شوند و نام سیستان وبلوچستان را بر لوح زرین افتخارات کشوری حک کنند.
مهدی فنایی تنها بازی ساز حرفه ای بازی های رایانه ای در استان پهناوری همچون سیستان و بلوچستان است که علی رغم ورود 10 ساله به دنیای بازی های رایانه ای در زمینه های مختلف توانسته جایگاه و رتبه برتری را در این عرصه به خود اختصاص دهد.
وی که دارای لیسانس هنرهای تجسمی می باشد، فعالیت خود در حیطه ساخت بازی های رایانه ای را از سال 84 آغاز کرده و تاکنون موفق به اختراع ده بازی در رنج سنی جوانان شده است.
این بازی ساز جوان در این خطه از کشور علی رغم رتبه ها و موفقیت هایی که کسب کرده است، باز هم مورد بی مهری و بی توجهی مسئولین استانی واقع شده، مسئولینی که نه تنها از مخترعان و هنرمندان بلکه از ورزشکاران در استان هم که باعث افتخارآفرینی سیستان و بلوچستان هستند حمایت چندانی نمی کنند و این مهم را بارها از زبان آنها شنیده ایم.
فنایی که پس از یکسال ورود خود در این عرصه توانست در حیطه وبلاگ نویسی هم نفوذ پیدا کند، وبلاگ نویسی را نیز از سال85 شروع کرد که بیشترین مطالب را در رابطه با بازی هایی که تاکنون ساخته یا اصول طراحی بازی، داستان های کوتاه و نقد های بازی به صورت متن یا ویدئو را در وبلاگ fanaei.mihanblog.com گنجانده است که علاقه مندان به بازی های رایانه ای می توانند با مراجعه به این آدرس در مورد نحوه بازی یا دانلود آن اقدام کنند.
وی در خصوص ساخت بازی های رایانه ای افزود: اولین بازی من سرزمین رویا بود که به واسطه آن به عنوان بازی ساز مستقل ایرانی شناخته شدم.
فنایی در ادامه با اشاره به بازی آندروید 41148 در دو اپیزود که شماره سوم آن نیز در حال ساخت است، بیان کرد: در جستجوی امیر محمد و سرزمین رویا شماره 2 از دیگر بازهایش است، همچنین نویسنده کتاب اصول و مراحل طراحی بازی های رایانه ای، کارگردان مستند نقد بازی رایانه ای بتلفیلد 3، کارگردان مستند نقد بازی های شیطانی نیز می باشد.
این مخترع جوان در ساخت بازی های رایانه ای در ادامه با بیان اینکه تمام بازی ها را با هزینه شخصی خود ساخته است، گفت: در زمینه ساخت بازی ها تاکنون از سوی هیچ سازمان یا ارگان خاصی حمایت و پشتیبانی نشده است. از همین رو بازی ساز مستقل به بازی سازانی گفته می شود که از سوی شرکت یا ارگان خاصی حمایت نشده و با هزینه شخصی به صورت فردی یا گروهی بازی تولید کرده اند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار زاهدانه مبنی بر اینکه آیا تاکنون در زمینه ساخت بازی های رایانه ای به مسابقات هم راه یافته اید و موفق به کسب رتبه هم شده اید نیز اظهار داشت: مسابقات ساخت بازی های ویدئویی طی 3-4 سال اخیر توسط بنیاد ملی بازی های رایانه ای جنبه رسمی پیدا کرده اند. قبل از آن، من و دوستانم در سایت فنائی دات کام و برای مدتی هم در قالب سایت گیم ایمگ، مسابقاتی را برای علاقه مندان به بازی سازی برگزار می کردیم که هزینه جوایز آن را هم گاها از جیب خودمان و یا با جذب اسپانسرهای کوچک تامین می کردیم.
با این حال سال گذشته با بازی ماجراجویی 41148 در مسابقات بنیاد شرکت کردم اما از آنجایی که این بازی به تنهایی توسط خودم ساخته شده بود در کنار بازی های تجاری شرکت های بزرگتر قرار گرفت و نتوانست مقامی را کسب کند.
اما از آنجایی که ویدئو های زیبایی از این بازی ساز جوان در زمینه نقد بازی های رایانه ای در سیستان وبلوچستان تاکنون دیده شده که شاید بتوان گفت جز اولین کارها در سطح کشوربوده است، علت فعالیت نکردن وی در این زمینه بعد از دو نقد بازی ها کمبود وقت و عدم فرصت کافی برای کارهای ویدئویی است چرا که هم اکنون در حال ساخت ادامه بازی 41148 می باشد.
مهدی فنائی با بیان نقش رسانه های استان در نشر اخبار بازی سازان استانی گفت: اخبار بازی هایم بارها در روزنامه های سراسری و حتی شبکه های مختلف صدا و سیما پخش شده است اما مسئولین و رسانه های این استان، هیچ اهمیتی به مسائل این چنینی نمی دهند از اینرو به رسانه های استان در نشر اخبار بازی سازان و یا انتشار بازی ها نمره بالایی را نمی دهم، چرا که خبر هایی که تاکنون در این زمینه عنوان شده است انگشت شمار بوده و به صورت ناقص و کوتاه منتشر می شود.
وی در خصوص جایگاه استان در ساخت بازی های رایانه ای گفت: گروه های کوچک و بزرگ دیگری هم در زاهدان در حال ساخت بازی های ویدئویی هستند، اما تا جایی که اطلاع دارم متاسفانه تاکنون موفق به ساخت بازی کاملی در این حیطه نشده اند.
این بازی ساز در خصوص سختی ها و خاطرات شیرین کار و حرفه خود می گوید: بازی سازی صبر و تحمل زیادی می خواهد، برای ساخت یک بازی خوب حداقل یک سال باید زمان صرف کرد، در این مدت اگر فردی موفقیت قبلی نداشته باشد، ممکن است در ادامه روند کار و ساخت بازی عده ایباعث به وجود آمدن حس نا امیدی در سازنده آن بازی شوند و مشکلاتی را برایش ایجاد کنند. اما شیرین ترین لحظه، آن موقعی است که بالاخره پس از تحمل آن همه سختی، بازی تان منتشر می شود و با سیلی از نظرات مثبت مردم، سایت ها و رسانه ها مواجه می شوید؛ اینجاست که تلاش ها و سختی هایتان به ثمر نشسته و خنده و خوشحالی بر لبانتان جاری می کند.
وی با بیان اینکه توقعی از مسئولین استان ندارد، بیان داشت: توقعی از مسئولین استان ندارم، این توقعات از ما گذشته است؛ اما جوانانی در سطح استان هستند که استعداد بازی سازی دارند، مسئولین باید فضایی را برای جوانان محیا کنند تا استعدادشان را شکوفا کنند و حمایت شوند، حمایت نه به این معنی که بازی های سفارشی آنها را بسازن، بلکه در این مسیر اساتیدی را دعوت کنند که راهنمایشان باشند.
مهدی فنایی در پایان به علاقمندان در حیطه بازی های رایانه ای گفت: توصیه ها و پیشنهادهای فراوانی را در قالب مقاله ای در وبلاگ Fanaei.mihanblog.com نوشته ام که علاقه مندان می توانند به آدرس مراجعه کرده و مطالعه نمایند.
سخن پایانی:
براستی چرا باید جوانان این خطه از کشور ایران که با تمامی کمبودها و امکانات رفاهی و آموزشی و... باز هم نام سیستان وبلوچستان را در تمامی عرصه ها با موفقیت سربلند کرده اند، این چنین مورد بی مهری و بی توجهی برخی مسئولین قرار بگیرند.
جوانانی که اگر مسئولین زمینه های حمایت آنان را در عرصه کار و فعالیت و توانمندی هایشان فراهم کنند می توانند همچون نگینی درخشان نام سیستان وبلوچستان را برفراز تمامی قله های موفقیت حک کنند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfejde.w6dmtagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما