کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

استراتژی کهنه اصلاح‌طلبان تندرو برای انتخابات؛

احیای فضای ملتهب تئوری کهنه کارها

12 شهريور 1394 ساعت 9:01

مرور سناریوهای پیش روی اصلاح‌طلبان تندرو نشان می دهد آنها در کنار دیگر برنامه ها طراحی شده به طور ویژه در آستانه انتخابات مجلس به دنبال امنيتي كردن فضاي انتخابات و تخريب شوراي نگهبان هستند.


به گزارش خبرنگار سیاسی عصرهامون، اصلاح طلبان تندرو این روزها عزم خود را برای مجلس آینده جزم کرده اند، آنها در این برهه دو گزینه را روی میز خود قرار داده اند، اول امنیتی کردن فضا و بستن دهان منتقدان و دوم حملات دامنه دار و تخریب شورای نگهبان است که بصورت علنی در دستور کار آنها قرار دارد.
اما مرور رفتارهای این افراد نشان می دهد آنها خیلی زود آستین ها را بالا زده اند و خود را برای کارزار انتخابات مجلس دهم آماده کرده اند، گواه این ادعا تشکیل حزب اتحاد ملت با مجوز رسمی دولت است، افرادی کارآزموده که در فتنه 88 و 76 امتحان خود را پس داده اند.
افتتاح این حزب در سالن اجلاس سران که کلید آن در دست دولتمردان است، نشان می دهد برخی ها قانونی آماده اند تا کار های ناتمام خود در گذشته را تمام کنند.
حزب اتحاد که سابقه برخی از افراد آن در گذشته آنقدر تاریک بوده است که اگر هر دولتی به غیر تدبیر روی کار می آمد محال بود اجازه فعالیت دوباره به این افراد بدهد اما با وجود تمام مخالفت ها و هشدارهای دلسوزان نظام، مشارکتی های 2 پا به عرصه سیاست گذاشتند.
علي شکوری‌راد كه عضو حزب منحله مشارکت، نماینده مجلس ششم و یکی از متحصنین آن دوره مجلس و حامی یکی از سران فتنه در حوادث سال ۸۸ است در نشست خبری خود مدعی شد که "شأن شورای نگهبان این نیست که صلاحیت نامزدها را بررسی کند... احراز صلاحیت مربوط به ریاست ‌جمهوری است و مجلس باید توسط مردم صورت گیرد.... شورای نگهبان مداخله کرده و انتخابات را دو مرحله‌ای می‌کند."
شکوری در جای دیگری در ارتباط با عاشورای سال 88 عنوان می کند: عاشورای 88 دروغ بزرگ صدا و سیما بود که به خورد مردم داد و اکثر صحنه‌های فیلم‌برداری صحنه‌سازی شده بودند.
نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم در ارتباط با پاره شدن عکس امام در 16 آذر عنوان کرد: ما تاکنون شاهد این مسئله نبوده‌ایم که حتی در بدترین شرایط توسط مردم یا دانشجویان پاره شده باشد و این مسئله نیز صحنه‌سازی است.
شكوري‌راد با اشاره به اينكه ما در قوانین جرمی به نام فتنه نداریم و کلمه فتنه اختراعي بيش نيست درباره حوادث ۸۸ اظهار داشت: این فتنه متعلق به کسانی است که از سال ۸۸ از برگزاری یک انتخابات سالم و صحیح جلوگیری کردند.
دبير‌كل حزب اتحاد ادعای تقلب را بی‌پایه ندانسته و مي‌افزايد: نیروهای نظامی امروز از چارچوب خود خارج شده و مملکت را اداره مي‌کنند. آنها باید به پادگان‌ها برگردند. وزارت اطلاعات باید فقط سرویس بدهد اما امروز حکومت مي‌کند و به هیچ‌کس هم پاسخگو نیست.
فردی که سیاهی کارنامه او و تمایل وی به فتنه گران به حدی بود که نهادهای نظامی را مجبور کرد او را راهی زندان کنند، اما رافت نظام باعث شد دست او یک بار دیگر به یک تریبون رسمی برسد، بلندگوهایی که خیلی زود توسط این فرد از آن صدای فتنه ای تازه به گوش می رسد، اما ساختار شکنی های او به حدی می رسد که مجدد بازداشت می شود.
این سخنان خارج از عرف شکوری و دیگر هم قطارانش در حالی مطرح می شود که آنها تنها یک برنامه را در دستور کار خود قرار داده اند و آن هم حمله به شورای نگهبان به عنوان نهاد ناظر بر انتخابات است.
مرور این سخنان نشان می دهد عده ای شمشیر را از رو بسته اند و برای رسیدن به اهدافشان حاضر نیستند از مسیر اشتباه گذشته خارج شوند.
اصلاح طلبان تندرور خیلی خوب می دانند که کارنامه تیره و تار آنها به راحتی قابل کتمان نیست و شورای نگهبان به عنوان اصلی ترین نهاد نظارتی به این راحتی از این سوابق سوء عبور نخواهد کرد بنابراین تندروها تخریب این شورا را جزو اهم وظایف خود در سال منتهی به انتخابات قرار داده اند.

تخریب شورای نگهبان به عنوان سد محکم در مقابل ساختار شکنان
تخریب شورای نگهبان به‌عنوان مهم‌ترین نهاد ناظر بر انتخابات و موضوع تایید صلاحیت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که جریان لیبرال در صدد است تا برخی مهره‌های کهنه و فراموش شده خود را دوباره راهی انتخابات مجلس كند.
اما در این بین اصلاح‌طلبان تندرو معتقدند پس از توافق هسته‌ای باید تغییر در فضای سیاسی داخلی را به‌عنوان مطالبه اصلی خود مطرح نمایند و این سناریو را تعبیر به مطالبه فضای باز سیاسی می‎کند و در سایه آن به تخریب نهادهای حاکمیتی می‌پردازد.
اصلاح طلبان تندرو به تقلید از بزرگانشان با تئوری فتح سنگر به سنگر بار دیگر به دنبال تکرار  دولت اصلاحات هستند و در این بین بسیار تلاش می کنند مجلس آینده را در اختیار بگیرند البته تصاحب مجلس خبرگان در اولویت بعدی این گروه قرار دارد اهدافی که دستیابی به آن بسیار سخت تر از گذشته است، طیف تندروها بارها نشان داده اند آن طور که خود می پندارند برای مردم قابل اعتماد نیستند هنوز سینه چاکی عده ای از آنها برای برخی از سران فتنه از خاطر مردم ایران فراموش نشده است.

تشکیک در انتخابات و ایجاد فضای ملتهب تئوری کهنه تندروها
تندروها در حال حاضر به دنبال برانداز و سنجش فضای حاکم کشور و افکار عمومی برای حضور در انتخابات آتی مجلس هستند، این گروه در حالی بند کفش های خود را برای انتخابات آینده محکم کرده است که به صورت نرم تلاش مي‌كند تا فضاي انتخابات مجلس را به فضاي امنيتي انتخابات ۸۸ بكشاند.
مرور عملکرد آنها در سال های گذشته نشان می دهد برخی از آنها که امروز ژست های مطالبه گری می گیرند و در تریبون های متعدد دم از مردم و انقلاب می زنند در سال 88 برای نابودی این انقلاب از هیچ کوششی فرو گذار نکردند.
اين گروه با القاي فضاي امنيتي و تبديل آن به فضاي سياسي تلاش مي‌كنند تا آنچه كه در سال ۸۸ روي داد را تكرار كنند و فضاي انتخاباتي كشور را بحراني نشان دهند.
اصلاح طلبان تندرو که حوادث سال 88 را در کارنامه خود دارند در حال حاضر روند تشکیک در انتخابات را شروع کرده‌اند؛ به طوری که به جامعه القا کنند که در صورتی که اصلاح‌طلبان نتوانند به حداکثر کرسی‌هاي مجلس دست پیدا کنند، قطعاً آن انتخابات سالم نبوده و حقوق آنها ضایع شده است.
آنها که خوب می دانند فتنه خط قرمز نظام است همواره تلاش کردند به گونه ای به جامعه القا کنند که فتنه تنها ساخته ذهن برخی از افراد است زیرا می دانند شورای نگهبان به راحتی از این کارنامه سیاه عبور نخواهد کرد در سال 88 هم آنها از ماه ها قبل بحث رد صلاحیت‌ها را مطرح کردند و عملکرد شورای نگهبان در تأیید یا رد صلاحیت‌ها را از دو سال قبل از برگزاری انتخابات زیر سوال بردند.
این روزها دست این تندروها بیشتر از گذشته برای مردم رو شده است مرور سناریوهای هجمه‌ها، پیش‌بینی‌هاي قاطع و تشکیک در سلامت انتخابات در انتخابات گذشته همواره جزو برنامه های اصلی گروه دل داده غربگرا است، سناریوهایی که در سال‌هاي گذشته نیز به مدد آنها این طیف به دنبال راه‌یابی به کرسی‌هاي نمایندگی و ریاست جمهوری در کشور بودند.
در جریان فتنه ۸۸ نیز از ماه‌ها پیش از برگزاری انتخابات، با القای شعارهای مختلف توهم پیروزی میان هواداران خود را تقویت کردند که بلافاصله بعد از انتخابات، هنگامی که آرای نامزد مطبوع خود پایین بوده و در انتخابات مردود شد با شعار تقلب توانستند فتنه بزرگ ۸۸ را به وجود آوردند.
اما به نظر می رسد دیگر این سناریوها کارآیی نخواهد داشت زیرا مردم ایران به خوبی از اهداف پشت پرده این افراد آگاه هستند.

انتهای پیام/ 7250


کد مطلب: 73704

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/73704/احیای-فضای-ملتهب-تئوری-کهنه-کارها

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir