تاریخ انتشار :شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۳۱
هنوز هم هستند محلاتی در شهرستان زاهدان که فرزندانی در آنجا پرورش یافتند که با تاسی از قیام عاشورا به دفاع از میهن اسلامی پرداختند و از درون خود شهدای زیادی نثار انقلاب اسلامی کرده اند، آری! شهدای محله شریعتی شمالی یا شهدای محله مسجد حسین بن علی (ع) تنها نمونه هایی از این محلات است.
اولین یادواره شهدای محله مسجد حسین بن علی (ع) در زاهدان
به گزارش سرویس ایثار و شهادت عصرهامون به نقل از زاهدانه، شهدا با رشادت ها و جان فشانی های خود باعث سربلندی و افتخار ایران اسلامی شده اند و اگر چه سال هاست اين گل ها از پيش مان رفته اند اما تمام مردم اين شهر و ديار با عطر و بوی آسمانی اين شقايق ها زنده اند.
آری! سرتاسر خیابان ها و کوچه های شهرها با نام یک شهید مزین شده است و از این باب است که در برخی محلات هنوز هم بوی لاله ها به مشام می رسد. شايد برخی بگويند پس اين عطر و بوی آسمانی کجاست که شامه ما آن را نمی فهمد. نمی دانم شايد در پاسخ اين سوال بايد گفت که اين عطر و بوی خوش لاله ها هميشه هست اما گويی اين حس «درک» ماست که آن را نمی فهمد و با آن غريبه است، مدت هاست که ما به روزمرگی های اطرافمان مشغول هستیم و با اين عطر و بو بيگانه شده ايم. برای همين در شبی از شب ها خواستيم که دل و جان مان را با عطر اين لاله ها صيقل دهيم، خواستيم که همنشين شويم با قبيله شقايق ها و خواستيم که شبی را همسفر بهشت و بهشتيان شويم و خواستيم که ميهمان شويم اهالی عشق را... آری! اين جا محله لاله هاست.
آری! هستند محلاتی در شهرستان زاهدان که فرزندانی در آنجا پرورش یافتند که با تاسی از قیام عاشورا به دفاع از میهن اسلامی پرداختند و از درون خود شهدای زیادی نثار انقلاب اسلامی کرده اند، آری! شهدای محله شریعتی شمالی یا شهدای محله مسجد حسین بن علی (ع) تنها نمونه هایی از این محلات است. این محله ها 32 لاله را به پيشگاه حضرت معبود تقديم کرده اند و حالا پدران و مادران کهنسال اين شقايق ها در يک ميهمانی گرد هم آمدند تا بخوانند آيه هايی از «شهادت» را.
از این رو اولین یادواره شهدای مسجد حسین بن علی (ع) به همت پایگاه مقاومت شهید خاتونی با همکاری بسیج شهدای وحدت روز پنجشنبه در زاهدان برپا شد که در ادامه مختصری از زندگینامه این دلاور مردان غیور را می خوانید.

شهید بهمن پیکانی:

این شهید بزرگوار در بهمن ماه سال1345در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. وی تحصیلات خود را در کنار کار و همکاری با بسیج تا مقطع سوم متوسطه در رشته ریاضی فیزیکبا نمرات عالی ادامه داد تا سرانجام با توجه به اوضاع کشور و جنگ ایران و عراق با لبیک به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضورت امام خمینی(ره) در تاریخ31 فروردین ماه سال 67 عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد.
وی در تاریخ چهار خردادماه همان سال مفقود الاثر گردید و پس از گذشت سالیان طولانی سرانجام در 16آبان ماه سال74 پیکر پاکش در منطقه شلمچه تفحص و به زادگاهش بازگشت. پیکر پاک این شهید تا ظهور مولایش حضرت ولی عصر(عج) در گلزار شهدای شهر زاهدان به خاک سپرده شد.

فرازی از وصیت نامه شهید پیکانی

خداوندا مرا در یاری نمودن به اسلام عزیز کمک کن تا دین خویش را ادا کنم، خداوندا تو می دانی که من بسیار ضعیف تر از آنم که بتوانم خدمتی به اسلام بنمایم، لیک جسمی ناتوان در اختیار دارم که البته در اختیار توست و آن را در راه تو ای پروردگار بزرگ و دادگر قربانی خواهم کرد. پس مرا در کارهایم موفق بدار.

شهید علی اکبر سنگبری:

این شهید بزرگوار در سال1319 در روستای پشت دشت زابل دیده به جهان گشود. وی در دوران کودکی و نوجوانی ا تحمل سختی های بسیار و طی مسافت های طولانی تا مقطع ششم ابتدایی به تحصیل ادامه داد و پس از آن به خدمت رتش در آمد. بعد از شروع جنگ تحمیلی جهت دفاع از میهن اسلامی به جبهه های حق علیه باطل اعزام و تا زمان شهادت در جبهه حضور داشت.
در این دوران با توجه به سابقه نامبرده در جبهه ها از طریق ارتش جهت مشرف شدن به خانه خدا انتخاب شد که ترجیح داد برای دفاع از مرزهای میهن در جبهه ها بماندو تشرف را برای زمان دیگری موکول کند.
وی فردی مومن و معتقد بود و همراه به اعضای خانواده تاکید بر ایمان و تقوی می نمود.به تحصیلات فرزندان و عدم معاشرت با دوستان نااهل اهمیت ویژه ای می داد.
این شهید بزرگوار سرانجام در تاریخ31تیرماه سال67در منطقه عملیاتی سومار به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

شهید مجید سیاسر جهانتیغ:

وی در سال 1333 در شهر زابل دیده به جهان گشود و در سال51 وارد ارتش شد. در سال1355 ازدواج کرد که ثمره این ازدواج چهار فرزند می باشد.وی با شروع جنگ تحمیلی داوطلبانه به مناطق عملیاتی اعزام شد و در گفت و گوهایش با خانواده می گفت که تا پایان جنگ در منطقه خواهد بود، چون تکلیف این است و همه باید به آن عمل کنند.
این شهید بزرگوار در تاریخ21 آبان ماه سال63 در منطقه عملیاتی سومار در حین شناسایی منطقه بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل گشت.

شهید علی اصغر خاتونی:

این شهید در سال1332 در هانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود و درسال58در گروگانگیری با اشرار در چشمه زیارت به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

شهید سید حسین موسوی سرحدی:

سید حسین موسوی سرحدی در شهریور ماه سال1344 دیده به جهان گشود و در 18 مرداد ماه سال62 در منطقه دهلران با اصابت ترکش به خیل عظیم شهدا پیوست.

شهید مهدی بومری:

این شهید در تاریخ14 خرداد ماه سال63 در شهرستان زاهدان به دنیا آمد وتا مقطع اول دبیرستان در این شهرستان مشغول به تحصیل بود.در سال81 به عنوان بسیجی در نیروی انتظامی مشغول به حدمت شد و در قسمت های مختلف نیروی انتظامی و ناحیه مقاومت سپاه زاهدان از جمله فروشگاه اتکا و بسیج محله حسین بن علی(ع) خدمت کرد.
وی پس از مدتی از طرف نیروی انتظامی جهت خدمت در پاسگاه چشمه زیارت ماموریت گرفت تا سرانجام در 8اردیبهشت ماه سال82 در درگیری با اشرار در این منطقه به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
انتهای پیام/0852
https://www.asrehamoon.ir/vdcb9zbz.rhbf0piuur.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما