ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> حق مردم استفاده از کالای با کیفیت است | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۰۱
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی:

حق مردم استفاده از کالای با کیفیت است

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: تولید کنندگان داخلی باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند زیرا مردم حق دارند از کالایی با کیفیت و مناسب استفاده کنند تا از این طریق مردم نیز به خرید اجناس داخلی و حمایت از تولید کنندگان داخلی روی بیاورند.
حق مردم استفاده از کالای با کیفیت است
حق مردم استفاده از کالای با کیفیت است
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون، دکتر سیدباقر حسینی در گفت و گو با زاهدانه در خصوص اینکه لازمه اقتصاد مقاومتی رسیدن به خودکفایی است، اظهار داشت: دلیل تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی این است که ما ظرفیت های بسیار بالایی در داخل کشور داریم که باید از آنها جهت توسعه تولیدات و پویایی اقتصاد کشور کمک بگیریم.
 حسینی گفت: مجلس شورای اسلامی، کمیسیون رفع موانع تولید را تشکیل داد که بر اساس آن مصوبات و طرحهایی مطرح شد که در راستای اجرای فرمایشات رهبری در بحث حمایت از تولید ملی و توسعه فعالیت های صنعتی است و باعث می شود کشور از وابستگی به نفت خارج شود.
وی در ادامه افزود: اقتصاد مقاومتی ضمن اینکه تمام ارتباطات داخلی و خارجی را حفظ می کند، از وابستگی به سایر کشور ها می کاهد و این موضوع باعث می شود که از هجمه و فشار نیز به کشور کاسته شود لذا برای تداوم اقتصاد مقاومتی، باید هرچه بیشتر به سمت محدودکردن استفاده از منابع نفتی و رهایی از اتکاء اقتصاد کشور به این منابع حرکت کرد.
حسینی تصریح کرد: دولت با اجرای این مصوبات و اهمیت دادن به بخش تولید می تواند در زمینه اقتصاد مقاومتی گام بردارد.
وی بیان کرد: بر اساس بودجه سال95 در کارگروه اشتغال مجلس در صحبت با وزیر کار مقرر شد باتوجه به اهمیت اشتغال در کشور و مشکلاتی که بیکاری ایجاد کرده طرحی مشابه طرح تحول سلامت در این راستا نیز آغاز شود و بودجه خاصی برای اشتغال در اختیار وزارت کار قرار بگیردکه این مشکل نیز حل شود.
نماینده مردم سیستان ادامه داد: در راستای اقتصاد مقاومتی باید به مسئله اشتغال، تولید داخلی و استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در کشور توجه ویژه ای صورت گیرد تا اقتصاد مقاومتی محقق شود، از اینرو نیز می توان از وابستگی هایی که به دلیل عدم توجه به بخش تولید، صنعت و وابستگی به نفت و درآمدهای به دست آمده از آن داشته ایم هم بکاهیم.
وی با اشاره به اینکه در ارتباط با کالاهای خارجی دو کار عمده باید انجام داد، گفت: اولین کار این است که باید تولید کنندگان داخلی کیفیت کالای خود را بالا ببرند و مردم نیز به خرید اجناس داخلی و حمایت از تولید کنندگان داخلی بپردازند.
حسینی دومین راهکار را جلوگیری از واردات بی رویه و بی کیفیت توسط دولت عنوان کرد و افزود: اگر نیاز به واردات برخی از کالاها در جامعه احساس می شود دولت کالایی را وارد کند که از لحاظ کیفیتی بالاتر از کالاهای داخلی باشد تا با جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق کالا همه به اقتصاد مقاومتی کمک کنند و تولید داخلی را بهبود دهند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از اقدامات و آیین نامه های دست و پا گیر مشکلاتی را بوجودآورده که باعث می شود قاچاق کالا خود به خود رونق بگیرد، لذا در این زمینه تاکید می شود در جاهایی که اجناس مورد نیاز است با مدیریتی برنامه ریزی شده کالا وارد شود تا هم آن کالا کیفیت مطلوب را داشته باشد و هم درآمدی برای دولت محسوب شود و از طرف دیگر این اقدام کاهش کالای قاچاق را در پی داشته باشد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از آنجایی که بعضی از تعرفه ها سنگین است، دولت برای مقابله با قاچاق کالای باید تعرفه های مناسب و منطقی تری را در نظر بگیرد تا برای وارد کننده هم مقرون به صرفه باشد و ایجاد رقابت کند زیرا برخی از قوانین باعث اختلاف در قیمت ها شده که این به نوبه خود فضارابرای قاچاق کالا فراهم می کند لذا در این بُعد باید تلاشی جدی صورت بگیرد.
وی بیان کرد: دولت باید موانع و مشکلاتی را که بر سر راه سرمایه گذار است رفع کند و همچنین از سرمایه گذارانی که آمدند سرمایه گذاری کردند اما در جریان تحریم ها مشکلاتی برای آنها بوجود آمد و یا بدلیل عدم پرداخت مطالبات برخی از پیمانکاران و سرمایه گذاران از سوی دولت با مشکلاتی مواجه شدند دولت اینها را باید حمایت کند تا بتوانیم زمینه را برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مهیا کنیم.
حسینی تصریح کرد: برای اینکه جلوگیری از قاچاق کالا ایجاد شود باید برای اجناس مورد نیاز کشور مجوزهای لازم را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا واردات انحصاری نشود و فضا برای قاچاق کالا نیز فراهم نشود.
این مسئول با بیان اینکه قاچاق کالا دلایل متفاوتی دارد، افزود: قاچاق کالا یعنی کالاهایی که بدون عوارض و حقوق دولت از مبادی های غیر رسمی وارد و در بازار کشور فروخته می شود و از آنجایی که عوارض و گمرک پرداخت نمی کنند با همان قیمت پایین آن کالا نیز به فروش می رسد از اینرو با توجه به اوضاع اقتصادی حاکم بر جامعه پایین بودن قیمت این دسته از کالاها از کیفیت آنها مهمتر است و مردم به خرید آن روی می آورند.
وی در تکمیل این مطلب اظهار داشت: باید در جامعه بین مردم فرهنگ سازی لازم برای حمایت از تولیدات داخلی رونق پیدا کند و مردم به این باور دست یابند که کالاهایی که تولید داخلی هستند کیفیت بهتر مناسبتری را دارند که لازمه تحقق این مهم افزایش کیفیت تولید کالاها توسط تولیدکنندگان است.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: از آنجایی که کارخانه بافت بلوچ تنها کارخانه پارچه در استان است عواملی باعث ضربه زدن به تولید آن شد که نمونه آن واردات بی رویه پارچه از سایر کشورها ، فرسوده بودن کارخانه و تجهیزات قدیمی آن است زیرا در فضای کنونی که در بازار وجود دارد این طرح ها رقابتی نبود از اینرو برای پویایی مجدد آن باید کارخانه را مجهز به سیستم های روز و طرح های جدید کرد تا بتواند بازار را دوباره در دست بگیرد.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxmde.w6dtyagiiw.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما