تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۳
توجه و عمل به امر به معروف و نهی از منکر می تواند از بسیاری از مشکلات و انحطاطات در جامعه جلوگیری نموده و زمینه شکوفایی و بالندگی را ایجاد نماید.
سربازان جنگ نرم در صف اول امر به معروف و نهی از منکر/ خلاء قانونی در اجرای این طرح رفع شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، یک واقعیت عینی در زندگی امر به معروف و نهی از منکر است به طوری که این دو فریضه در راس تمام فرایض الهی قرار دارد و کسی را نمی توان یافت به اندازه خودش با این دو فریضه آشنا نباشد بنابراین تقویت این دو فریضه تقویت خوبی ها و محو بدی ها را در جامعه دربردارد.
اقدامات و فرمان های حضرت امام و مقام معظم رهبری به خصوص سخنرانی معظم له در ابتدای سال جاری روح تازه ای به کالبد این دو فریضه الهی دمیده که نوید پویایی هرچه بیشتر آن را در جامعه می دهد.
امر به معروف و نهی از منکر بهترین راهکار مقابله با حکومت های فاسد است و جامعه اسلامی را از غلطیدن در جاده انحراف و خطا نگه می دارد که در این راستا اولین و موثرترین شیوه آن تبلیغ به صورت عملی و چهره به چهره است.

خدمت رسانی مهم ترین معروف در جامعه به شمار می رود
معاون فرهنگی و مسول طرح تذکر لسانی و کتبی امر به معروف و نهی از منکر در سیستان و بلوچستان گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان متولی گسترش تمام معروفات و خوبیها در بین اقشار مختلف جامعه از طرق گوناگون از قبیل گفتگو، یاداوری، یاری رساندن، آموزش و پژوهش، برگزاری همایش ها، مصاحبه های مختلف رادیویی و تلویزیونی و استفاده از رسانه های مکتوب و از سوی دیگر استفاده از همه ابزارهای پیش گفته برای کند کردن یا محو منکرات، ناهنجاری ها، بزهکاری ها و رذایل در جامعه می باشد.
نورالله برشان با بیان اینکه در سیستان و بلوچستان خدمت رسانی در تمام امور از نظر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اولویت می باشد افزود: معروفاتی از قبیل گسترش کارآفرینی، ایجاد شغل و خدمت بیشتر باید در جامعه تقویت گردد و از سوی دیگر از بعضی تحرکات که ممکن است این روند را کند نماید جلوگیری نمود.
وی ادامه داد: منکراتی نیز هستند که ممکن است در همه صنوف و نهادها حادث شود که می طلبد مسولین و گروه های تذکر لسانی مراقبت بیشتری نمایند.

رسانه ها در ترویج امر به معروف و نهی از منکر نقش به سزایی دارند
وی عنوان کرد: شرایط استان از لحاظ امر به معروف و نهی منکر با سایر نقاط تفاوت هایی دارد. در سیستان و بلوچستان براساس مطالعات انجام گرفته بعضی از منکرات در ردیف اول است اما در عین حال امکان دارد همین منکر در سایر استان ها به لحاظ فراوانی در ردیف های سوم و چهارم باشد.
رسانه ها در تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نقش به سزایی دارند .
برشان عنوان کرد: تقریبا در هر کجای قران که اقامه نماز آمده اقامه امر به معروف و نهی از منکر نیز تاکید شده است. در بسیاری از احادیث و روایات نیز به این فریضه تاکید شده است. بنابراین امر به معروف و نهی از منکر می تواند گل سرسبد احکام الهی باشد.
وی با بیان اینکه، رسانه ها در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نقش پر رنگ و ویژه ای دارند و سایر دستگاه های متولی امر به معروف و نهی از منکر می توانند از ظرفیت رسانه ها در ترویج این امر الهی بهره برداری کنند تا این فریضه الهی در جامعه رشد کند افزود: همچنین تمام دستگاه ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی و حتی هیئت های امنای مساجد هم نقش موثر می توانند در پیشبرد اهداف فرهنگی در سطوح مختلف و متناسب با اندوخته های علمی خود بازی کنند.

مسئولین از ظرفیت رسانه ها استفاده کند
وی ادامه داد: دو اصل مهم در فعالیت های فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد اول محتویات کیفی فعالیت فرهنگی و دوم اجرا با استفاده از نیروهای کیفی و بهره گیری از امکانات. بدیهی است فعالیت در این سطح و این طرز نیازمند اعتبار است هرچند در قانون پیش بینی شده با استفاده از دستکاه ها ی دولتی و غیردولتی این گونه فعالیت ها انجام شود ولی همه می دانند دستگاه ها خود شرح وظایفی دارند که در اولویت آنان است و از طرفی برخی کمبودها مانع ورود موثر در این امر مهم می شود لازم به توضیح است با تصویب قانون جدید چشم انداز بسیار خوبی برای این امر باز شده است.
وی با بیان اینکه امربه معروف و نهی از منکر تکلیف الهی بوده که باید انجام دهیم و خواهیم داد و لازم است روز به روز تقویت شود تا شکوفایی و اصلاح جامعه را شاهد باشیم افزود: جذب نیروی کیفی و کمی، تخصیص اعتبار و ایجاد ساختار و سازماندهی جدید از جمله پیش بینی هایی است که باعث رونق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می شود.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdceve8f.jh8nzi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما