تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۸
حملات روسیه علیه مواضع تروریست ها در خاک سوریه به مزاج برخی از کشورها به ویژه عربستان و آمریکا خوش نیامده است مولوی عبدالحمید نیز که به اتخاذ مواضع دوگانه شهره است این بار هم در مسیری خلاف سیاست های رسمی وزارت امور خارجه قدم گذاشت.
بررسی دستاوردهای ائتلاف پنج گانه و نگرانی های نه چندان دور از انتظار جریان مدعی جنوب شرق کشور
به گزارش سرویس سیاسی عصرهامون، دعوت رسمی اسد از پوتین برای مبارزه با تروریسم فصل تازه ای را در تحولات میدانی سوریه رقم زده است به طوریکه تا کنون، 20 مقر فرماندهی داعش در خاک سوریه به طور کامل منهدم شده، نزدیک به 180 موضع مهم تکفیری ها در منطقه مورد هدف قرار گرفته، بیش از 5 هزار تروریست تکفیری یا فرار کرده اند و یا به گذاشتن اسلحه بر زمین تسلیم شده اند و یک سوم زیر ساخت های اهدایی آل سعود و آمریکایی ها به داعش از بین رفته است.
در صحت و سقم اهداف این ائتلاف همین بس که تا کنون بیش از 60 مفتی معلوم الحال سعودی- وهابی علیه این ائتلاف حکم جهاد داده اند و بیش از 45 تیم تروریستی بدنام با صدور حکمی واحد خواهان جهاد علیه این ائتلاف شده اند، از آن سو اما ناتو ضمن بیانیه شدید الحنی خواستار توقف حملات جنگنده های روسیه علیه مواضع داعش شده، رژیم ترکیه نیز طی سه روز سه مرتبه سفیر روسیه را احضار کرده و خواستار توقف حملات علیه اهداف تکفیری شده است.
مبارزه جدی با تروریزم در سطح منطقه اینبار ائتلافی را شکل داده است که بر اساس نظر کارشناسان بین الملل می رود تا ریشه های جریان های تکفیری در منطقه را مورد هدف قرار بدهد. ایران، روسیه، حزب الله لبنان، عراق و سوریه ستون فقرات این ائتلاف را تشکیل می دهند و این ائتلاف پنج گانه و یک هفته ای دستاوردهایی به مراتب بیشتر از ائتلاف چهل گانه و یکساله آمریکایی ها دارد که ناخودآگاه به ذهن می آید که شاید پنج بیشتر از چهل باشد!
در درون مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی اما برخی بازیگران سیاسی مخالف حملات روسیه به نیروهای تکفیری فعال در سوریه هستند و این مخالفت در این بازه زمانی کاملا متقارن با مخالفت آمریکایی ها با حضور نظامی روسیه در سوریه در حال رقم خوردن است. سیر واکنش های بازیگران سیاسی به حملات اخیر روسیه علیه داعش در سوریه یکی از مفصل ترین فصل های رسانه ها در طول هفته گذشته درسطح کشور بود.
علی اکبر هاشمی رفسنجانی در سخنانی به این حملات اینگونه واکنش نشان داد:" ائتلاف غربی‌ها می‌گوید جنگنده‌های ما برای مبارزه با داعش شش هزار سورتی پرواز داشتند و روسیه می‌گوید نیروی هوایی ما برای مبارزه با گروه‌های تروریستی در سوریه ۱۰۰ سورتی پرواز داشته‌اند، اما هیچ‌کدام نمی‌گویند نتیجه این همه اقدامات نظامی شما چیست و چرا متوجه نمی‌شوید که مذاکره سیاسی بهتر از بمباران مناطق مختلف است که البته در این آتش‌سوزی‌ها مردم فقیر و بی‌پناه بیشتر از همه آسیب می‌بینند؟" این در حالی است که هاشمی رفسنجانی تا پیش از این علیه حملات آمریکایی ها و از بین بردن زیر ساخت های حیاتی سوریه توسط جنگنده های آمریکایی موضعی اتخاذ نکرده بود اما همین که پای روسیه به میان آمد و حملات هدفمند به سمت نابودی داعش نشانه رفت ایشان خواهان آغاز گفتگو و مذاکره سیاسی برای حل بحران شدند! چرا تازمانی که پای ائتلاف آمریکایی – سعودی در میان بود ایشان جانب سکوت را اتخاذ کرده و با جدی شدن مبارزه با تروریزم در منطقه توسط ائتلاف پنج گانه فوق الذکر سکوتشان شکست؟

عبور از سیاست های رسمی وزارت خارجه توسط جریان مدعی جنوب شرق کشور
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی لیدر طیف مکی که از ابتدای شروع بحران سوریه و تهاجم تکفیری ها به حکومت قانونی بشار اسد مواضعی تند و شدید علیه اسد اتخاذ کرده بود و اینک نیز در راستای همان مواضع از پیش اتخاذ شده با حمله شدید به حملات هوایی جنگنده های روسی این حملات را برهم زننده اوضاع منطقه خواند و افزود: برخی قدرت‌ها می‌خواهند از طریق حملات هوایی و نظامی با تروریزم و افراط‌گرایی مقابله کنند، درحالی‌که این اشتباه بسیار بزرگی‌ست که جهان می‌خواهد آن را تکرار کند. در اثر بمب‌هایی که از آسمان می‌ریزند زن و پیر و کودک کشته می‌شوند و زندگی مردم تباه می‌شود. لذا قدرت‌ها باید فرمول صلحی را به‌میان بیاورند که اکثریت مردم، احزاب و گروه‌های هر کشور آن را قبول داشته باشند، و با اقلیتی که مخالف آن فرمول صلح هستند مقابله شود".
وی در ادامه با اشاره ی مستقیم به این حملات می افزاید: " البته از حملات اخیر روسیه و دیگر قدرت‌ها خوف آن می‌رود که ثبات منطقه از بین برود، ناامنی در منطقه گسترش پیدا کند و دامنگیر کشورهای غربی و شرقی شود."
جالب توجه آنکه مولوی عبدالحمید در حالی هدف حملات هوایی روسیه را کودکان و سالمندان می داند که به گزارش اکثر رسانه های مطرح بین المللی فعال در حوزه سوریه حملات جنگنده های روسیه معطوف به اهداف مشخص تکفیری- تروریستی است و آمار ارائه شده در ابتدای این گزارش نیز موید همین نکته است. آماری که لیدر طیف مدعی جنوب شرق کشور در آن مدعی شده است که کودکان و سالمندان هدف حملات واقع شده اند مستظهر به کدام کانال خبری است؟ هرچند طی یک سال گذشته و با آغاز تهاجم وحشیانه آمریکا و سیرک ائتلاف علیه زیر ساخت های حیاتی سوریه مولوی عبدالحمید تنها به اتخاذ مواضعی مبهم و دوپهلو علیه این حملات اکتفا کرده و اکنون با ورود روسیه به کارزار سوریه حملات تند وشفافی را همزمان با غربی ها علیه این حملات اتخاذ کرده است.
از ابتدای آغاز تهاجم وحشیانه تکفیریها به سوریه کدام عده بودند که در تمامی گفتگوها کار شکنی کردند و مانع به ثمر نشستن مذاکرات شدند، سوالی که مطرح می شود این است که اقلیت مورد اشاره مولوی اسماعیل زهی چه کسانی هستند؟
آیا حضور و تکثیر نیروهای تکفیری در منطقه که مستظهر به حمایت های مالی سعودی- آمریکایی هستند صلح و ثبات منطقه را به هم نمی زند؟ چرا او تا کنون هیچ انتقادی به رژیم مهمان کش سعودی در اینباره نکرده اند و صریحا خواستار قطع حمایت های سعودی از تکفیری ها نشده اند؟
فرمول نتیجه گیری راجع به وقایع جاری بین الملل در دستگاه فکری بازیگران سیاسی فوق الذکر هرچه که باشد با وقایع و حقایق عالم تحولات بین الملل فرسنگ ها فاصله دارد. این فاصله موجب شده است تا فاز جدید عبور این جریان از سیاست های رسمی نظام کلید بخورد و برای چندمین بار این تیم مواضعی اتخاذ کند که هیچ تناسبی با سیاست های رسمی انقلاب اسلامی نداشته باشد. ایجاد این دوگانه تحلیلی در طولانی مدت می تواند کدهای شکاف و دوگانگی در داخل را به آنسوی مرزها مخابره کند و از این مسیر به وحدت نظام اسلامی صدمات قابل توجهی وارد نماید.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdce7v8f.jh8nni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما