تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۳۳
گزارش عصر هامون از قصه پر غصه اورژانس ایرندگان؛

پروژه ای که دو سال چشم انتظار قیچی مسئولین است

ایرندگان یکی از بخش های شهرستان خاش با جمعیتی بالغ بر 15 هزار نفر در 100 کیلومتری جنوب خاش قرار دارد اما با وجود دارا بودن ساختمان کامل اورژانس هنوز اورژانس در آن راه اندازی نشده است.
پروژه ای که دو سال چشم انتظار قیچی مسئولین است
پروژه ای که دو سال چشم انتظار قیچی مسئولین است
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، تصادفات جاده ای و سایر حوادث طبیعی زخمی و کشته شدن تعداد زیادی از مردم منطقه را در بردارد اما به دلیل نبود اورژانس گاه به اجبار  انتقال بیماران و مجروحین به مراکز درمانی و بیمارستانی، با وسیله ای مانند موتور سیکلت که هیچ گونه امنیتی ندارد انجام می شود که حتی این امر سبب تشدید بیماری یا جراحت و بروز مشکلات و هزینه های بیشتری می گردد.
با وجود پیگیری های فراوان توسط مردم و مسولین ایرندگان مبنی بر راه اندازی اورژانس و دریافت قول مساعد از طرف مسولین ذیربط متاسفانه این خواست مردم نادیده گرفته شده است که همت بیشتر مسولین را در این راستا می طلبد.

ساختمان اورژانس ایرندگان آماده بهره برداری و افتتاح است
عضو شورای بخش ایرندگان گفت: ساختمان اورژانس ایرندگان بیش از یک سال و شش ماه قبل آماده بهره برداری شده و تنها نیازمند افتتاح است اما با این وجود هنوز اورژانس در ایرندگان راه اندازی نشده است.
محسن دادکانی افزود: سنگان با وجود عدم دارا بودن هر گونه ساختمانی به دلیل فشار آوردن به دانشگاه علوم پزشکی و مسولین ذیربط و تنها با رابطه و ضابطه دارای اورژانس می باشد اما اورژانس ایرندگان با اینکه جز طرح های دهه فجر سال گذشته برای افتتاح بوده هنوز در ایرندگان راه اندازی نشده است.
وی افزود: فاصله ایرندگان به شهرستان های ایرانشهر، مهرستان و سوران به ترتیب 28، 80 و 50 کیلومتر بوده و به همان میزان نیز با نزدیکترین اورژانس فاصله داشته که متاسفانه مسیرهای حادثه خیزی نیز می باشند.

تصادفات رانندگی در ایرندگان به دلیل وجود موتورسیکلت ها بسیار شدید است
عضو شورای شهرستان خاش عنوان کرد: به دلیل عشایری بودن منطقه تعداد موتورسیکلت ها در ایرندگان زیاد می باشد که متاسفانه به دلیل عدم آموزش مناسب رانندگی توسط روستاییان به طور میانگین هر دو هفته یک حادثه تلخ و وحشتناک رانندگی در منطقه رخ می دهد اما امکانات مناسب برای انتقال مجروحین وجود ندارد.
دادکانی در این راستا ادامه داد: وقتی فردی در پای کوه تصادف کرده و یا در بین جاده ایرانشهر به ایرندگان به دلیل صعب العبور و دور بودن مسیر و نبود آسفالت و جاده خوب در خوشبینانه ترین حالت آمبولانس یک ساعت و 30 دقیقه طول می کشد تا از ایرانشهر یا خاش به ایرندگان آمده و مصدوم را به اورژانس منتقل کند البته اگر در همان لحظه آمبولانس در حال ماموریت در خود خاش یا ایرانشهر نباشد.

با وجود وعده های مسولان، اورژانس در ایرندگان راه اندازی نشده است
وی تاکید کرد: پیگیری های فراوانی جهت بهره برداری اورژانس در ایرندگان صورت گرفته حتی در بازدید اخیر استاندار به ایرندگان این موضوع مطرح شد. همچنین در سفر  مهر ماه سال گذشته خانم زهرا اربابی معاون استاندار یکی از خواسته های به حق مردم ایرندگان راه اندازی اورژانس بود که در این راستا قول مساعد داده شد اما متاسفانه اقدامی صورت نگرفت.
وی افزود: سنگان ساختمان اورژانس نداشته اما به دلیل وجود روابط اورژانس در ساختمان بهیاری آن آغاز به کار کرد اما ساختمان اورژانس ایرندگان با وجود دارا بودن حتی سایه بان و پارکینگ هنوز راه اندازی نشده است در حالیکه جاده ایرندگان به ایرانشهر بسیار حادثه خیز و خطرناک بوده و حوادث زیادی در آن رخ می دهد که نیاز به اورژانس و آمبولانس را در آن دو چندان کرده است.
وی با عنوان شغل بیشتر مردم ایرندگان کشاورزی و دامداری است افزود: متاسفانه دو هفته قبل یکی از کشاورزان ایرندگان از روی درخت خرما در ساعت نه صبح سقوط کرد با وجود اعزام آمبولانس در ساعت نه و ربع به ایرندگان، آمبولانس ساعت ده و سی دقیقه رسیده اما به دلیل بعد مسافت کشاورز یاد شده در ساعت 11 و 45 دقیقه قبل از رسیدن به اورژانس در بیست کیلومتری خاش فوت کرد. در حالی که اگر اورژانس در ایرندگان فعال بود احتمال زنده ماندن وی وجود داشت.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcgqw9u.ak93z4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما