تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۱
با وجود آمار بالای جمعیت جوان سیستان و بلوچستان، با ایجاد ورزشگاه، باشگاه و حمایت از تیم های ورزشی توسط خیران می توان ریشه بسیاری از انحرافات را در استان خشکاند.
سایه مستدام بی پولی بر روی ورزش سیستان و بلوچستان/ تلفیق ورزش و وقف بهترین اتفاق ممکن در ترویج امور خیر است
سایه مستدام بی پولی بر روی ورزش سیستان و بلوچستان/ تلفیق ورزش و وقف بهترین اتفاق ممکن در ترویج امور خیر است
به گزارش خبرنگار ورزشی عصر هامون، باتوجه به هم مرز بودن با کشورهای جرم خیز افغانستان و پاکستان و آمار بالای بیکاری و اعتیاد در استان می توان با جذب جوانان به ورزشگاه ها و باشگاه ها زمینه رشد و بالندگی آنان را فراهم کرد که در این راستا خیران و واقفان می توانند نقش ارزنده ای داشته باشند.
متاسفانه آمار وقف ورزشی در استان بسیار ناچیز بوده و تنها می توان در استان به زورخانه مرحوم حاج حسین خیامیان در این راستا اشاره کرد.
با ترویج وقف ورزشی و مشارکت خیران در استان می توان بسیاری از کمبودها را در استان جبران کرده چرا که تامین فضای نشاط و سلامت را در جامعه دربردارد.
متاسفانه سرانه ورزشی و امکانات ورزشی در سیستان و بلوچستان به هیچ وجه قابل قبول نیست در حالیکه با حمایت خیران و وقف های ورزشی می توان به پیشرفت های قابل توجهی در این خصوص دست یافت.

تلفیق ورزش و وقف بهترین اتفاق ممکن در ترویج امور خیر است
عضو شورای شهر زاهدان گفت: با توسعه فرهنگ وقف ورزشی می توان کمبودها را جبران کرد بنابراین تلفیق ورزش و وقف بهترین اتفاق ممکن در ترویج امور خیر است.
عباس شیبک اظهار داشت: همه باید در مسیر پر پیچ و خم بجهت پرورش فرزندان با استعداد سیستان و بلوچستان تلاش کنند.
وی با بیان جای موقوفات ورزشی در سیستان و بلوچستان خالیست افزود: به ورزشگاه همانند مدرسه و مسجد نیاز است.
وی با اشاره به، ورزش در حال حاضر نماد وحدت بین جوامع به ویژه شیعه و سنی است عنوان کرد: ورزش، رنگ، مرز، جنسیت، قومیت را در در دایره ای وحدت آمیز یکرنگ می کند.
شیبک با عنوان توسعه فرهنگ وقف ورزشی و مشارکت خیران می توان بخشی از کمبودها را جبران کرد گفت: با ترویج فرهنگ وقف ورزشی، فضای سلامت و نشاط جامعه تامین می شود، همچنین ورزش نقش به سزایی در کاهش آسیب های فرهنگی دارد.

باشگاه ها و اماکن ورزشی بهترین فضا برای انجام امور فرهنگی است
عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر زاهدان با بیان باشگاه ها و اماکن ورزشی بهترین فرصت و فضا در جهت امور فرهنگی به شمار می رود اظهار داشت: بایستی دستگاه های متولی جهت در اختیار گذاشتن اماکن ورزشی به هم افزایی فرهنگ وقف کمک نموده چرا که عده ای سرمایه گذار در بخش خصوصی ورزش استان قصد همکاری داشته که در این راستا زمین هایی با کاربری وقف مشارکتی در جهت احداث ورزشگاه واگذار شود.
شیبک با اشاره به، ضرورت فعالیت های ورزشی با توجه به کارکردهای روانشناختی و اجتماعی سازنده اش به اقشار مختلف با هر رده سنی بر کسی پوشیده نیست افزود: ورزشگاه سازی، احداث اماکن ورزشی کمتر از ارزش ساخت مدرسه، بیمارستان و حسینیه نیست و چه بسا با ساخت اماکن ورزشی، نیاز به فضاهای درمانی و کمپین های ترک اعتیاد کاهش می یابد.
وی با اشاره به وقف ورزشی، هدیه ای در بعد معنوی و مادی است ادامه داد: با تخلیه هیجانات ورزشکاران و ورزش دوستان در محیط های ورزشی و کسب مهارت های ورزشی، کنترل و تسلط بر نفس و تقویت روحیه ورزشی و تنشهای جسمی و روحی افراد جامعه رفع گشته و کمکی در جهت فرایند اجتماعی شدن فرد باشد.

در طی سال جاری وقف ورزشی در سیستان و بلوچستان انجام نشده است
رییس هیئت ووشو سیستان و بلوچستان با عنوان، پیوند وقف و ورزش بسیاری از ناپاکی ها و بی معرفتی ها را از بین می برد افزود: در طی سال جاری بیش از 140 وقف در سیستان و بلوچستان انجام شده که متاسفانه وقف ورزشی در آن جایی ندارد.
شیبک گفت: پس از آموزش و پرورش، ورزش بیشترین نفرات را در خود جای داده که می تواند یاریگر وحدت، برادری، معرفت و پهلوانی و جلوگیری از اعتیاد و بزهکاری باشد.
وی اظهار داشت: زورخانه مرحوم خیامیان واقع در خیابان امام خمینی زاهدان تنها مکانی که در سیستان و بلوچستان برای ورزش وقف شده است. این زورخانه در سال 1320 تاسیس و توسط حاج حسین خیامیان در سال 1374 وقف گردید.
وی افزود: خیران و مسولان می توانند در کنار وقف جهت ساخت اماکن ورزشی، در تهیه وسایل ورزشی، اعزام و تحت پوشش قرار دادن تیم های ورزشی کمک کنند.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcdzn05.yt09x6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما