کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وقتی محرومیت به ورزش هم رحم نمی کند؛

نبود اسپانسر؛ زخم لاعلاج ورزش سیستان و بلوچستان/ استعدادهای ورزشی که از نبود اسپانسر می‌سوزند

6 آبان 1394 ساعت 10:04

نقش مؤثر اسپانسرها و حامیان مالی در اعتلای صنعت ورزش استان هر روز بیشتر از دیروز نمود پیدا می کند و استان سیستان و بلوچستان همواره با این ؛ زخم لاعلاج هنوز نیز دست و پنجه نرم می کند.


به گزارش سرویس ورزشی عصر هامون به نقل از تفتان ما، احتمالاً دست اندر کاران بخش های مختلف  ورزشی این جملات” بودجه نداریم. منتظر اعتبار هستیم .اسپانسر” را در اتاق های اداره ورزش و جوانان بارها و بارها از زبان مسئولین شنیده اند و برنامه های مختلفشان در حوزه ورزش تحت الشعاع این معضل بغرنج قرار گرفته است.
امروزه در دنیا از ورزش به عنوان یک صنعت مهم نام برده می شود و نقش مؤثر اسپانسرها و حامیان مالی در اعتلای این صنعت هر روز بیشتر از دیروز نمود پیدا می کند.
نبود صنایع بزرگ تولیدی و کارخانه جات مهم در شهرستان خاش و حتی استان خلأ بزرگی است که عقب ماندگی را از هر حیث به رخ می کشد و در این میان ورزش نیز از این محرومیت بی نصیب نیست.
کارنامه ورزش استان علی رغم همه محرومیت ها، معضلات و غیره در چند سال اخیر سیر صعودی هم در ورزش قهرمانی و هم در ورزش همگانی  را نشان می دهد حضور نماینده استان در لیگ برتر والیبال، قهرمانی ووشوکاران نوجوانان خاشی در لیگ کشور، حضورچشمگیر کبدی کاران سیستانی در تیم ملی، دعوت شدن ورزشکاران رشته های مختلف به اردوهای تیم های ملی و غیره نشان از شایستگی جوانان این منطقه از میهنمان در عرصه ورزش دارد.
سیستم مدیریت ورزشی در سطح کشور در چند سال اخیر با چالش هایی نظیر تبدیل ارگان سازمانی به وزارت، کمبود بودجه، کمبود فضای ورزشی، طرح های نیمه تمام در سطح ملی و غیره دست در گریبان بوده است و مسائل کلان  وزارت ورزش وجوانان باعث کم توجهی به ورزش استانها بخصوص استان های کمتر برخوردار مانند استان سیستان و بلوچستان شده است.
کسری بودجه و عدم تخصیص بودجه پایه به هیات های ورزشی که بار اصلی ورزش برعهده آنان است سبب تحقق نیافتن برنامه های حوزه ورزش می شود و متاسفانه آسیب های آن گریبانگیر جامعه بخصوص قشر جوان و نوجوان خواهد شد.
کنار کشیدن ارگان های تاثیر گذار مانند آموزش وپرورش، نیروهای نظامی وانتظامی، دانشگاه ها و سازمان های حوزه سلامت و بهداشت جسمانی و روانی مانند بهزیستی، کمیته امداد و غیره به دلیل کمبود بودجه یک آسیب مدیریتی در برنامه ریزی کلان حوزه ورزش است که جا دارد با تلاش و پیگیری های  مدیران اداره کل استان و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و حمایت مدیران استانداری و فرمانداری های ذیربط و فعال کردن و بروز رسانی شورای ورزش در سطح استان و شهرستان ها با الگوگیری از نمونه های موفق در سطح کشور و بین الملل شادابی و نشاط که لازمه یک جامعه ورزشی سالم است را به جامعه مظلوم ورزشی استان باز گردانند. همچنان باید گفت که تعامل درست و منطقی با مردم پایه زیربنای همه ی تعاملات متولیان ورزش استان است که موفقیت در این عرصه می تواند زیربنای اصلی سایر تعاملات مدیران ورزشی باشد.
توجه به توریسم ورزشی با اتکا به مناطق بکر در سرتاسر استان (منطقه تفتان و پیرامون آن، ایرندگان، سرباز، سواحل طبیعی و دست نخورده چابهار و غیره) می تواند یکی از راهکارهای کلیدی مدیران ورزشی استان باشد که لازمه آن ارتباط مردمان مناطق و دعوت آنها به شرکت و همکاری با اشکال مختلف توریسم ورزشی است.
نباید از ظرفیت های کلان واستراتژیک حوزه ورزش غافل شویم، متاسفانه با تلاش دشمنان سرزمین اسلامی ایران دیدگاه نه چندان مطلوبی از استان سیستان و بلوچستان در اذهان عمومی شکل گرفته است که می توان با بسترسازی مناسب و ابتکار رسانه ای در حوزه ورزش واقعیت های منطقه وفرهنگ والای اسلامی مردمان این مرز و بوم را در عرصه ملی و بین الملل  معرفی و دشمنان این مرز و بوم را مایوس و دلسرد کرد.
انتهای پیام/9031


کد مطلب: 77054

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/77054/نبود-اسپانسر-زخم-لاعلاج-ورزش-سیستان-بلوچستان-استعدادهای-ورزشی-می-سوزند

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir